Лакове за нокти- 101

• 97 820
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Момичета, взех си новите лакове на Голдън Роуз. Четката не ми харесва, иначе цвета е покривен (22 си взех, много исках 20, но нямаше Sad ), съхне бързо и на допир е като истински гел, ще видим колко време ще издържи обаче. Като цяло доста се омазах, но на изкуствена светлина винаги ми е било трудно да се лакирам, ще видя окончателният резултат утре..  Blush Heart Eyes

Здравей, моля те дай отзиви за лака. Аз днес си сложих и сега съм в чакане за издъжливост. Аз съм с мазна нокътна плочка и лаковете ми държат 1 ден, а геловете 1 седмица Sad . Надявам се този да избута 2-3 дни поне. Мия чинии само с ръкавици, за да си пазя лака...
И аз съм така, но мия без ръкавици . Само на флормар ми издържат 2,3 дни, а на ролден роуз рич колор и колор експерт също. но само ако съм сложила топ лак на импала. Сега си взех топ гел на есенс е го видим.

Имам въпрос за тези от Варна. Къде ги има новите лакове на голдън роуз? В ДМ и Елитис ги нямаха

# 571
  • Стара Загора
Че козметика на Golden rose продава ли се в  ДМ  newsm78

# 572
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм в момента с новия лак и топ на ГР и съм доста доволна.
При положение, че си мия ръцете по 50-тина пъти на ден се оказа много издържлив топа.

Във Варна ги търси из фирмените им щандове в моловете.Моят е от там.  Peace

# 573
  • Варна
 Гранд Мол на 1-вия етаж в коридора,но вече не са налични всички цветове.

# 574
  • Стара Загора
Че козметика на Golden rose продава ли се в  ДМ  newsm78

Не, имат щанд в Лили, но едва ли ще заредят там тези лакове. Освен на фирмените в моловете, не знам ще ги има ли другаде. Евентуално в Ароматикс, ако заредят в Стара Загора. И по другите градове в по-вървежни магазини най-вероятно. Peace

# 575
  • Вестерос
Че козметика на Golden rose продава ли се в  ДМ  newsm78
Не знам, не помня честно. Просто един след друг ги посетих магазините.

Пантера, мерси  bouquet

# 576
  • София, Лагера
Мили дами, моля да ми препоръчате хубава база  Simple Smile Цената не ми е фактор, но искам да мога да я намеря в БГ, че нямам нерви да се занимавам с доставки Peace
Мерси предварително!  Hug

# 577
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41FtoKJpnFL._SY300_.jpg

За мен това е най-доброто, което съм ползвала. Нямам проблем с ноктите, лаковете се задържат ужасно много време... Само има спорове относно вредния състав, но....

Иначе аз тези дни съм на скучни цветове -
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10406 … d&oe=56BBB448
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12196 … 7&oe=56BD7CAE

# 578
Едно любимо синьо #433  Heart Eyes

# 579
  • София, Лагера
Благодаря AraBesqUeHug

Crystal Noir, жестоко синьо! И аз съм на тази вълна  Simple Smile Дали го има още по магазинната мрежа? Аз в момента съм с това  Heart Eyes

А, момичета, дали имате идея как мога да се сдобия с лак със златни люспички, ето такъв:

Тези са доста стари и няма как да ги намеря  Confused

# 580
  • Вестерос
И аз го имам  това синьо, но преди имаха едно по-хубаво, малко по-тъмно и с лек бръмбарен нюанс

# 581
Ноеми Благодаря! Предполагам, че още го има - той е част от перманентната им колекция, не вярвам да са го изтеглили от производство  Flutter
Имам спомен, че Пърфект имат идентичен на показания лак със златни частички, за номер не мога да помогна, но мисля, че скоро го виждах в Елитис  Thinking

# 582
  • Вестерос
Имат да, аз си взех, но моят е със сини, червени и зелени, но не са такива неопределени форми, а са сякаш като шестоъгълници малки

# 583

А, момичета, дали имате идея как мога да се сдобия с лак със златни люспички, ето такъв:
Скрит текст:

Тези са доста стари и няма как да ги намеря  Confused
Също е вариант: L'Oreal Color Riche Le Top Coat №920 - Gold Leaf

И идея Flutter

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 20:46 от ~ Di ~

# 584
Ноеми, Зоята я има в онзи сайт български, който предлага Зоя, забравих му името. Аз си го поръчах от там преди време, въпреки, че имам и Опито.

Общи условия

Активация на акаунт