Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Ако знаете някакви магазини, на които плочките и обзавеждането за баня са качествени и по-различни от масовото предлагане, ще съм благодарна да споделите  Hug

Скоро и аз търсих. Много харесах продуктите в шоурума на Volturno на бул. България. Връзка за сайта - според мен са различни от масовото предлагане, а и ме консултираха прекрасно. Simple Smile
Избора в магазина е по-голям от нещата, качени в сайта.

Успех и приятно избиране  Hug

# 571
Лейди, хубаво е с масичката и картините Heart Eyes

Още като отворих темата и видях 99+отговора, разбрах че нещо става тук Twisted EvilИ  като тежък фен на Богиня пропуснах всичко.....Богиня, моля те поправи се, искам и аз да видя! и апартамента и лилавото избухване Heart Eyes Heart Eyes

# 572
Лейди, много хубаво е станало.  Hug

# 573
  • вятърничава
Поразгледах в сайта на Volturno.
Интересна комикс серия има за тийнейджъри  http://www.volturno.biz/?p=12624

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 16:26 от bb6

# 574
Имам едно смътно усещане, че внесох някаква заблуда за боите newsm78 Всъщност исках да кажа, че в кутия и на мостра само визуално изглежда по-светло, отколкото ще е на стената. Едва ли мострите не отговарят (предполагам че отговарят на 100%, но нямам достатъчно опит, за да го твърдя)

Аз те разбрах. Мострата отговаря, но окото възприема като по-тъмен цвета на голямата площ на стената.

Богиня, справяш се успешно с мисията  Grinning
Къде държиш толкова красива посуда? Ако се счупи някоя чиния или чаша не бих го преживяла.
Масите ти са невероятни!
Фен съм ти вече..доживотен   bouquet

И аз това се чудех .Сервизите , покривките, салфетките от плат, вази, свещници, прибори, набори чаши за вина, аксесоарите...навярно имаш цяла стая с шкафове ,лавици и рафтове.
А цветята ,аз цветята са ми любим аксесоар .И все любимите ми цветя :люляк, зюмбюл, рози, орхидея и лалета  Heart Eyes

Боги ,сега сериозно .Направи си блог за декорация и аранжировка ако вече нямаш.   bouquet

Карамелена , и аз бих сложила параван за мокрото от сухото помещения  Hug

Лейди , много готско кътче. Това ми е любим изглед с картини , бяло бюро тип тоалетка и изглед навън .Срещу прозорците е ,нали? Не си показала как си ги облякла и тях ,а те са разкошни ,големи и големи   bouquet

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 16:48 от Анонимен

# 575
Поразгледах в сайта на Volturno.
Интересна комикс серия има за тийнейджъри  http://www.volturno.biz/?p=12624

Жалко, че не правя баня сега! Много е яко! Карамелена и Арчо да тичат.

# 576
На живо са още по-готини Simple Smile

Има и шестоъгълни и синьо дърво - много готини.
Скрит текст:
Ragno - Serie Rewind

La Fabbrica - Kauri Tasman

# 577
  • DE
Ау, шестоъгълните и синьото дърво са разкошни  Heart Eyes

# 578
  • Варна
Лейди, много хубаво е станало.  Hug
Много е красиво! И съм леко самодоволна, че си последвала съвета ми за правилните форми на конзолата. Blush

Веси, и аз страдам за счупени неща. Сега например ми се е пукнала една от ужасно скъпите чаши на Ридел за червено вино. По всяка вероятност нещо в миялната се е объркало, но ме е яд неимоверно.
Сервизите ми не са много. Имам един за 12 персони - този на цветята. Другите са ми по 6 и съм ги подбрала така, че да могат да се комбинират и заместват евентуално, именно ако нещо се счупи.

Карамелена, за малки помещения идеални са студените цветове - оптически разширяват. Аз бих избрала нещо бледосиво, сиво-бежово, бяло. Синьо за баня не се препоръчва, защото голото тяло придобива мъртвешки изглед.

Контеса, за блог ми липсва систематичност. На настроения съм, а това изисква време и усърдие, а и кой ще ми го чете?!

СоуHug Люляците си стоят, мисля. Сега ще ти пусна пак хола и трапезарията, но на лични, за да не досадя на останалите.

# 579
  • USA
SkyBlue, много ми харесва гърбът на кухнята. Това плочки ли са? И в бяло шкафовете са супер. Страхотно преобразяване се е получило.
Едни черни дръжки биха били перфектният завършек Simple Smile

Момичета, благодаря  bouquet
Ема, плочки са, да. От тези с мрежичка отзад, която ги държи и много лесно се слагат.

# 580
Боги, и аз съм на моменти ,но моментно постоянно ще го чета и разглеждам лично аз .С тези идея няма да имаш липси на читатели   bouquet

Алкарин, разкошен е синият паркет.   bouquet

Скай , много повече ми харесва и на мен с новата мозайка и бялото в кухнята .  bouquet

# 581
Алкарин, разкошен е синият паркет.   bouquet
И на мен много ми харесва  bouquet  , но не съм се изразила правилно - не е паркет, калиброван гранитогрес, имитиращ дърво е - има матов и полиран  Simple Smile / синият цвят е много по-жив и по-красив на живо /

За съжаление моите ремонти се отлагат и си оставам само с гледането и харесването засега Simple Smile

# 582
Здравейте момичета,
всъщност ви чета от от няколко месеца. Не всичко разбира се Simple Smile
Богиня  bouquet Направи си блог. Сигурна съм, че ще има голяма посещаемост и даже добри пари ще изкарваш от това. Много си талантлива. От домът ти лъха аристократизъм.
Масите ти, които аранжираш са вдъхновяващи.
Лейди, прекрасно е, точно в мой стил. Масичката е разкошна, би ли споделила от къде е ? Heart Eyes
 В момента правя такива "картини" от буквички за подарък на близък човек. Рисувам нещо като картина за моя мъж, ще ви го покажа скоро.
Скай, кухнята ти много ми харесва. Обожава такъв остров в средата.
На Другите момичета не виждам нещата, понеже са скрити.
Всъщност моята история е следната, живея в различна държава всяка година и понякога ми се налага да обзавеждам къщите, в които живея,а понякога са обзаведени.
В момента съм в празна къща, само със кухня и бани.
Кухнята е монтирана, каквато- такава, изобщо не я харесва. Всъщност идеята ми е с не много средства да обзаведа, понеже, като си тръгвам всичко ще бъде  изхвърлено, говоря за мебелите. Аксесоарите и картините си ги нося винаги.
Сковах една етажерка с идеята да я напълня с книги, сложих я до входната врата и несъзнателно започнах да си слагам обувките на долния ред.. и всъщност се превърна в нещо между етажерка за обувки и други неща. Не е най- подходяща, но така се случи. Показвам нагледно.
Ще ви покажа и други части от дома. Почти готов е.
Имаше много обувки... разтиках ги на 2 етаж и оставих, само тези, които нося.
И аз обичам масата, на която вечеряме да е добре подредена. Разбира се далеч по- скромни от на Богиня красотите.
Обичам да имам цветя и тях ползвам за украса.
Скрит текст:
Сега изглежда така:

на тази снимка се вижда входната врата

Ето няколко маси от мен:

Това е в градината ми

# 583
 Данчика, приятно е.

# 584
Етажерката ти е преживяла отлична префасонизация. Много ми харесва!
Съпругоооо, нищо не казваш за винската сбирка. Не беше ли за сега?
Момичета благодаря на всички ви за съветите! Надявам се да успея нещо да прихвана  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт