Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 092
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Бели ще са разкошни!

# 631
Само да кажа, че кактуси и сукуленти се гледат по някакъв си специален начин.
Мъжът ми се занимава вече 20 години, в България имахме над 600 вида.
Тук засега само малко:
Скрит текст:

# 632
Ауууу,600 вида! Браво на вас!

Абсолютно! Направо ме сърбят ръчичките да дойда да я мацна набързо Laughing

Лейди, страхотна конзола,страхотна стена! Страшно уютно е станало!

Ние пък сега ремонтираме входа към гаражите и решихме да  и сложим външно осветление,вградено в пода. Голямо гледане падна,докато решим,къде да бъдат лампите/то сенки,то,чупки,то гънки! Май по/лесно родих Joy

# 633
Декоративни са. С мъжа ми си ги редихме преди 6 години. Идеята беше да са си в този цвят, но напоследък ме гложди идеята да ги боядисам...............
И аз бих ги боядисала в бяло  Simple Smile.
Мелани, красиви са и всички цъфтят! Мъжът ми, ако кажа: "сукулент", няма да разбере за какво говоря.

# 634
Декоративни са. С мъжа ми си ги редихме преди 6 години. Идеята беше да са си в този цвят, но напоследък ме гложди идеята да ги боядисам...............
И аз бих ги боядисала в бяло  Simple Smile.
Мелани, красиви са и всички цъфтят! Мъжът ми, ако кажа: "сукулент", няма да разбере за какво говоря.
Хахах , и аз не го знаех този израз какво значи .Добре ,че онагледихте със снимки .Мерси   bouquet

Мелани , страхотни са и ви кактусите и полюлея .Браво   bouquet

Подът у нас става много красив , много му се радвам . Sunglasses

Въпреки 4 дневното 3 степенно шкурене , праха ,метенето по 5 пъти на ден и прахосмученето на фин прах си струваше .

В момента полага мъжа ми тъмният оттенък и е  Heart Eyes Утре сутрин след като изсъхне ще сложим и лака. Голяма красота е естественият под с жилките по дървото ,миризмата ,вида и усещането под пръстите.

Избрахме цвят тъмен прех за дъбовия  под ,който е бил само шкурен и лакиран и през по-голямата част от времето му покрит под мокет и е на 70 години .

self_control Много шик жилище ви имат и вие ! Кухнята е чудесна ,в хола има много дневна натурална светлина , подът е тъмен и разкошен ,а детската е много сладурска   bouquet

# 635
Лейди, много ми харесва новото ти кътче  bouquet

Аз минавам набързо да се отчета каква я свършихме вчера със Съпружка Laughing
Първо да кажа, че ми беше спретнала една невероятна изненада, с което ме трогна почти до просълзяване Heart Eyes
Случайно или не Laughing вчера имах личен празник и ето какво беше подготвила тя за мен - цветя, порцеланова чаша и торта.
Благодаря ти, Съпружка Hug Ти си едно невероятно топло и слънчево момиче Heart Eyes 

Но уговорката ни за вчера беше да попазаруваме, а не да празнуваме Simple Smile
И го направихме. Но това е само началото Naughty
Малко керамика.
И няколко картини (първите пет са акварели, последните две - масло), с които ще внесем цвят в дома ѝ:
1..., 2..., 3..., 4..., 5..., 6..., 7...

Следва продължение - ще се рамкира, ще се пазарува, ще се кове и размества. Но всичко това ще се случва бавно и продължително, поради оскъдното свободно време на участниците Simple Smile

# 636
  • На брега
Ема, поздрави за празника! Очаквам с нетърпение и любопитство резултата от вчерашната ви акция. Като се замисля - не виждам много българска керамика в днешните домове. По-често се среща в разни битови кътчета и механи в извънградски къщи, а не в интериорите на млади семейства. Ще ми е интересно да видя как ще се интергира в обстановката на съвременно жилище. Peace

# 637
  • Майничка
Ема, честито, макар и със закъснение! Да илядѝш и да си все така креативна и вдъхновяваща!  bouquet

№4 и №5 най-много ми харесват, но всичките картини са много хубави и най-важното - търпят различни интерпретации при рамкиране и излагане, та биха се вписали във всякакъв интериор.

# 638
  • Варна
Браво на Съпружка за милия жест. Това наистина трогва дори нас, зад мониторите.
На Ема честито!!! Бъди все така креативна, позитивна и много обичана!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 639
Ема, честит рожден ден!  И аз имам рожден ден днес Simple Smile
Интерсни неща сте купили, но по-интересно ми е как ще ги аранжирате. Ще чакам снимки.

# 640
О, колко много Деви в темата. Честито!  bouquet Аз бях на 1 септември. Wink

Последните две картини (маслата) са някакви по-софт копия на Жаклин и Дора Маар.

# 641
  • sofia
Eма, blue_water, честит празник!
Явно девите са креативни и с усет към детайлите.
Браво и на Съпружка за идеята за поздрав.

От картините ми харесаха №2 и №4.

Когато се преместих при мъжа ми, той имаше страшно много кактуси. Даже доста години подред цъфтяха. После нещо ми писна да се разправям и изпогинаха.

# 642
  • На брега
Охо! Най-добри пожелания за всички празнуващи този месец!  bouquet
Пищен и ориенталски интериор в унисон с настъпващото есенно изобилие. Обичам есента.

# 643
  • Варна
Blu, Barb, честито и на вас  bouquet  bouquet  bouquet Нека разсъдителната Дева винаги ви напътства и дава нови идеи за творчески пориви!!

Този ориенталски къс от дом е само като за мен. И масичката е златна Sunglasses

# 644
Честит ви празник, макар и отминал дано ви е донесъл приятни емоции които да ви държат още дълго!
Момичета, свиркайте и аз да "помаам гащи" с вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт