Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Такава стена ми се върти и на мен в главата, но никъде не видях нещо подобно да се продава. Има по-ниски и с по-малки етажерки, но ако се купят 2-3 става много скъпо. Дали ако го направи дърводелец ще излезе на добра цена?
Така мисля, а и ще е по твой размер.

# 616
  • густо майна Филибето

Имам посадени в керамични и порцеланови съдчета, в стъклени чаши и дори в едно старо чукало от месинг. Поливам ги толкова рядко, че всъщност предпочитам съдовете без дупки, които задържат вода. Peace

Моето предложение с дупката е за абсолютни унищожителки Grinning При твоите има една тънкост с поливането - обясни докъде да е водата като полееш Wink Иначе току виж някой се засилил да я напълни догоре, за да търпи по-дълго Laughing

# 617
  • Варна
Мартинели организират конкурс за проект на баня и таванско помещение, ще публикуват проектите след 28.09.2015, може пък нещо интересно да излезе.
http://martineli.com/contest/
Цитат
Баня
Тема: Моето свободно пространство.
Квадратура: 13 м2.
Стил на обзавеждане: Всеки участник може да приложи своя
индивидуален стил и усещане на обзавеждане.

Таванско помещение

Тема: Тайните на града.
Квадратура: 45 м2.
Стил на обзавеждане: Всеки участник може да приложи своя
индивидуален стил и усещане на обзавеждане.
Уточнение: Таванското помещение трябва да съдържа Зона за сън, Дневна и Кухня.
Разделянето или обединяването на зоните е по желание на участниците.

# 618
  • Варна
И като пак съм на българска вълна, чИ дажИ и варненска, споменавала ли съм, че бар Графити е най-добър в света за 2012Simple Smile

# 619
И като пак съм на българска вълна, чИ дажИ и варненска, споменавала ли съм, че бар Графити е най-добър в света за 2012Simple Smile
Аз никак не го харесвам този бар. Още през 2012, когато обикаляше по сайтовете, не го харесах и сега продължават да са ми неприятни и диспропорционални тези груби форми на "колоните" като гигантски струговани крака, а отдолу пълна скука с тия бели сепарета, наредени като в читалня. Дано на живо да е по-хубав и атмосферен, не знам...

Люб, ох, ами аз точно така правя! Laughing Поливам до ръба, но то е защото повечето съдчета и чашки са доста малки. Където имам по-големи саксии не пълня догоре, това е вярно. Трябва да ги снимам всички заедно, поне половината ги поливам до ръба. Peace

Shinebox, lago di Lugano. Simple Smile

И от мен едни суколенти, отглеждани в едно изключително колоритно жилище.
Много готини и жилишето, и обитателите, и суколентите им. Simple Smile

# 620
  • Варна
Барб на живо според мен е по-зле, единствено дървото е интересно и добре изпълненои не изглежда така непропорционално като на снимките, предполагам журито не го е посетило, а само добри фотографии е гледало.
За съжаление, нещата не са и качествено изпълнени, незнам, но от тези иймсове буквално изнесени на улицата, вече не ми се иска да ги имам в къщи, ами то бива мода, но всяко заведение с такива.

В хотела има няколко други по-добри неща, например фасадата ми харесва за разлика от повечето еталбонд, има няколко интересни апартамента, но тях само по снимки.

Просто се сетих за него прокрай конкурса на Мартинели, от там за Ники Канделеро, а той пък от своя страна бил част от екипа дизайнери на бара...  Joy

Е да, но пък варненски бар е все пак най за 2012 Mr. Green

# 621
най-добрият интериор на нощен бар за 2014 е на същия дизайнер

# 622
  • Варна
най-добрият интериор на нощен бар за 2014 е на същия дизайнер

Кой Светослав Тодоров (Studio Mode)?

# 623
Stef4o тийнейджърството е до време, предполага се банята да е с по-дълъг живот. Peace
Според мен нещо с по-мъжкарско и семпло излъчване.

Дорис, какво да ти кажа, аз съм на 180 години и все още харесвам графити, то да не мислиш, че ще питам децата какви плочки искат Simple Smile.
И аз никак не го харесвам този бар Графити, а пък Дорис направо ме разби като каза, че на живо е още по-зле, невъзможно ми се вижда.

# 624
# 625
  • софия
Лейди, честито, много добре е станало!
Сукуленти се мъча да отгледам отдавна, точно на Барба старата снимка ме вдъхнови. Явно съм талант, защото доста уморих  Laughing Реших, че ми умират, защото ги купувам и почнах да си чупвам оттук оттам, но и това не е причината  Laughing
Не помня какво още исках да кажа.

# 626
  • София
Здравейте, момичета и Арчо. Крайно време е да ви се представя Simple Smile Отдавна ви чета и се вдъхновявам от вас, но по непонятна и за мен причина, не пиша. Интериорите са ми голяма страст.
За да не съм само воайор, ще ви покажа апартамента си. Отдавна сме го правили, с някой заварени мебели и има какво да се променя Simple Smile https://www.flickr.com/photos/136068459@N08/albums/72157658369209102
Искам да сменя всички мебели в хола и черния ламинат. Масата вече не е там, а в кухнята. И другата разлика в момента е, че освен римските щори, има и перде.
Кухнята, въпреки че вече не е нова е все още с немонтирана вратичка на съдомиалната.
Най-много любов и усилия естествено съм вложила в детската стая.
Банята е малка, почти без плочки (не обичам).
Трябва да поразтребя спалнята и ще я снимам и нея.
Ами ... това е  Grinning Надявам се да успея да се приобщя към прекрасната ви група.

# 627
self_control, харесва ми, особено кухнята, банята е интересна с тази мивка.

# 628
  • софия
Самоконтрол, завидях за тухлите! Фейк или истински са, червени ли ще останат?

# 629
  • София
Декоративни са. С мъжа ми си ги редихме преди 6 години. Идеята беше да са си в този цвят, но напоследък ме гложди идеята да ги боядисам, но ММ е твърдо против. Сигурно го е страх, че е необратимо и, ако не ми хареса ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт