Лунна диета – винаги здрави и красиви

• 78 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Яжте, докато има време, че след вечеря сме само на водичка, чай и сокове Peace Peace
И аз съм тук, мотивирана и надъхана, защото на 27-ми става месец, от както се захванах да слабея и вече нямам търпение да дойде деня, да се претегля и премеря, а след това и да се похваля с крайните резултати Laughing
Успех момичета bouquet

# 181
  • София
Тук съм  wavey
Приятно луДуване! Успех ви желая!

# 182
И аз ще пробвам за пореден път, дано да издържа. Успех на всички!

# 183
и аз съм на линия, успешен ден на всички  Hug

# 184
Успех на всички!  Hug Утре да отчетем само хубави резултати!  Heart Eyes

# 185
Вие всички ли сте започнали от вчера?  Shocked
Аз мисля, че го уточнихме, но фазата не започва ли довечера в 00:45 или пак съм се объркала? Thinking

# 186
На 26 тоест днес от 00:45. Аз лично вчера вечерях към 19 и утре ще си закуся към 9.

# 187
Фазата започна снощи в 00:45 Peace Довечера в 00:45 вече ще е 27-ми.

# 188

Права си!  Peace Ужас, яд ме е... Нищо, аз утре ще гладувам тогава като започвам от сега!  Blush

# 189

Права си!  Peace Ужас, яд ме е... Нищо, аз утре ще гладувам тогава като започвам от сега!  Blush

То и без луната, пак ще си окаже влияние. Не се притеснявай.  Hug

# 190
То и без луната, пак ще си окаже влияние. Не се притеснявай.  Hug

Права си, Мери  Peace
Успех на всички!  Hug

# 191
И аз съм с вас,  до тук половин литър фреш и литър вода, първото ми хапване ще е чак утре вечерта към 8, мисля, че ще издържа  Peace От последното лунуване си върнах сваленото, нищичко не можах да задържа. Sad

# 192
Star, килограмите от едно лунуване не са реални и постоянни, ако не се поддържа и не се внимава какво се хапва извън фазите.   Hug

# 193
Така е, доста внимавам с храненето, от около година насам съм отслабнала с 10 кг. малко ми остават до желаните кг. и се вманиачавам, иска ми се да задържам от лунуването, но не винаги запазвам свалено Heart Eyes

# 194
Това е страхотен резултат. Браво за волята!  Hug
Аз съм -500. Доволна съм, тъй като го правя с цел пречистване, а не отслабване. При вас как мина, момичета?

Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт