Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 304
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Спирам да споря.Има хора, които явно, докато не усетят нещо на собствения си гръб и не разберат от собствен опит, не могат да го проумеят.

Ами Тайне, не, че не ти вярвам- голяма част от тези мъже дори нямат никакво образование, а само изостанали религиозни възгледи.. Но видях и с очите си на колене, целуващи земята и ръцете на хората с водата. А кумата ми е пътувала за Залцбург с една жена, която не е спряла четири часа да плаче във вагона и да целува детето си...Така че...

Лилу, не отричам ,че има бежанци, но те са една нищожна част от цунамито.

# 811
  • София
В Чехия настроението към бежанците става все по-сурово и отрицателно. Според социологическо проучване, за 94% от чехите, ЕС трябва да върне бежанците обратно откъдето са дошли, 32% са казали, че дори не трябва да им се помага.

3/4 са за напускане на Шенгенското споразумение и връщане на граничните полицаи.

Пък после тук някои вчера риваха, как ние не сме майки и човеци. Ми явно и чехите не са, по тая ''логика''.

But the public mood is hardening; a petition is already circulating in Breclav in protest at a tent city being erected in the suburbs to house migrants arrested at the station.

And that hostility is echoed on a national level.

A new poll released on Wednesday suggested that 94% of Czechs believed the EU should return refugees to where they came from, 32% without helping them at all.

More than three quarters want to abandon the EU's Schengen Agreement, which enables passport-free travel, and send Czech border guards back to their posts.

http://www.bbc.com/news/blogs-eu-34128087

# 812
  • България
Има нападение, разбира се.
С биологично оръжие- двукрако, фанатизирано, с много бойни единици.
Тук там жертват и някое невръстно, за да смъкнат гарда на европейците.
Скрит текст:
Всеки ден умират наши деца. Къде са техните истории, снимките, мъката на родителите? Или те не са интересни?

# 813
  • Куциндрел
Ми Германия и сие да спрат да ги дондуркат тези бежанци.
Дано наистина да отсяват бежанеца от мигранта, който се възползва от ситуацията да се премести на блажното.

А тази снимка на удавеното дете наистина е пропаганда. То не е удавено в опит семейството му да избяга от Сирия в Турция, а в опит да преплуват от Турция до Гърция. В Турция няма война, никой не ги гони да ги коли. Виновни за смъртта на децата са само родителите им.

Дано скоро се спре това масово преселение към Европата.

# 814
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Като прочета за нехуманно отношение към хора по принцип отнасящи с всички други нехуманно, ми иде да се гръмна.Ма то няма нужда даже да се гърмя,  те така или иначе ще ме гръмнат.Прочетохте ли как се държат в християнска държава, на обществено място, с хората които им помагат?Какво правели възрастни жени на улицата, защо раздавали храна и вода и говорели и се мотаели сред мъже.Синове и внуци нямали ли ли, да приберат тези луди жени.Защо момичетата раздавали храна и вода на мъже по улиците?Нямали ли били мъже, които да ги държат вкъщи. На 20 години момичетата били вече стари, за нищо не ставали, защо не били вече женени и затворени у дома?Взимали храната и водата,която им подават , без да се обърнат, без да благодарят, и я хвърляли по земята.Считат,че всички са им длъжни.Такива ли да съжалявам.Наистина нуждаещите се ги няма в тези тълпи, защото нямат пари и им е трудно да се придвижват цялото семейство.

Дай източник, моля. Стана ми интересно.

Не съм попадала на такъв материал, но не се учудвам. Просто хората са с такива разбирания, манталитет, култура, религия и т.н. (наречи го както искаш). Затова казах, че за мен беше по-логично да се насочат към държави, които са близки до техния начин на живот.

Писах, даже цитирах. Хубаво е да се четем  Peace
[/spoiler]

Не съм го видяла. Съжалявам.

Скрит текст:
То няма смогване.  Blush

# 815
Таис, така е, ирония е
Но тук именно този тип партии влияят върху политиката на импорт

Оооо, каква драма, слагали им номера
Ми да не си бяха хвърлили паспортите
И какво толкова има в един маркет не разбирам, тук слагат печати на дланите на входа на спортните арени  и никой не подскача, знае какво значи тои печат и че ще се измие за два дни
А смехотворните напъни това да се сравнява с концлагери е повече от прекалено

Като не им харесва, да се връщат
В Европа има ред, а не шериат

Сеса, така е с тази снимка
Ама нали на "хуманистите"-национални предатели все им трябва да сочат с пръст обикновенте хора и да им вменяват вина

# 816
  • София - Рим и обратно

А тази снимка на удавеното дете наистина е пропаганда. То не е удавено в опит семейството му да избяга от Сирия в Турция, а в опит да преплуват от Турция до Гърция. В Турция няма война, никой не ги гони да ги коли. Виновни за смъртта на децата са само родителите им.

Точно.

# 817

Т.е в една нищожна част от страните им има някакви малки междусъседски конфликтчета, останалите просто искат да искат да източат западните социални системи, да разрушат ценностите, да нахлузят бурки на всички и да направят кой знае какви още зулуми и за целта си измислят войни, убийства и прочие?

Защо никой нищо не каза за украинските бежанци? Пуснах линк с официална информация, не статия от гласове, бесове и сие.

О, дойде и УАСП, която както се знае раздава шведски визи. Аз отивам да работя.

# 818
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Като прочета за нехуманно отношение към хора по принцип отнасящи с всички други нехуманно, ми иде да се гръмна.Ма то няма нужда даже да се гърмя,  те така или иначе ще ме гръмнат.Прочетохте ли как се държат в християнска държава, на обществено място, с хората които им помагат?Какво правели възрастни жени на улицата, защо раздавали храна и вода и говорели и се мотаели сред мъже.Синове и внуци нямали ли ли, да приберат тези луди жени.Защо момичетата раздавали храна и вода на мъже по улиците?Нямали ли били мъже, които да ги държат вкъщи. На 20 години момичетата били вече стари, за нищо не ставали, защо не били вече женени и затворени у дома?Взимали храната и водата,която им подават , без да се обърнат, без да благодарят, и я хвърляли по земята.Считат,че всички са им длъжни.Такива ли да съжалявам.Наистина нуждаещите се ги няма в тези тълпи, защото нямат пари и им е трудно да се придвижват цялото семейство.

Дай източник, моля. Стана ми интересно.

Не съм попадала на такъв материал, но не се учудвам. Просто хората са с такива разбирания, манталитет, култура, религия и т.н. (наречи го както искаш). Затова казах, че за мен беше по-логично да се насочат към държави, които са близки до техния начин на живот.

Писах, даже цитирах. Хубаво е да се четем  Peace
[/spoiler]

Не съм го видяла. Съжалявам.

Скрит текст:
То няма смогване.  Blush

missence, няма проблем, извинявам се ако съм прозвучала по-рязко  Hug  Peace

Кафе, плюс 2!

# 819
  • София - Рим и обратно
Чек, и какво им е на украинците? Предпочитам 10 украинеца в нас, пред 1 от тия рязаните.

# 820
Чек Плийз, просто си твърде яростна. Вероятно защото живееш сред твърде малко такива. Аз първата ми близка среща с подобни беше преди едно 10-тина години, като се регистрирах в полицията в Италия. Аз и едно семейство бели /които по-късно срещнах пак/. Всичкото чернилка обсаждаше полицията като бесни животни, блъскаха се, като че някой ги коли. Полицаите едва ги удържаха, докато им раздаваха номера за влизане. Не можех да повярвам на очите  си. После срещнах и белите - пълни животни. 50 годишни съпрузи, с децата си /дали син и снаха или обратното не разбрах/ , момичето има9няма 15 годишно, с бебе, пушат под знака пушенето забранено, ядоха и пускаха хартиите около тях по земята, после 15-годишната препови бебето и всички салфетки и пелената ги пусна до себе си на земята и спря да ги вижда повече....

Отвратителни са. Колко от хората покрай теб постъпват така? И защо се чудиш, че чуждата "култура", която носят не се нрави на всеки.

# 821
WASP, най-голямата ирония с Бумър е, че всъщност над 90% от мюсюлманите са тотално против хомосексуалистите и в някои държави ги трепят.

По подчертаното не се различавате много, а?

Най-обичам като ми вкарвате думи в устата.  Hug

Харесва ми също и как се биете в гърдите какви се бели европейци...
Но най-смешното е, че нито по арийските закони, нито по не-толкова-старите класификации на ЮАР, 90% българите са бели хора  Crazy

Хората бягат от война, малко хора тук се замислят какво е война, малко хора са били в Югославия преди 15 години.

Що се отнася зя икономическите имигранти, сте просто жалки лицемери,
хем българите да могат бягат от България да работят на Запад или в Сащ,
като доста от вас вече са там, но другите да нямат право да идват нито тук,
нито там мдааааа
Ми браво  Tired

# 822
  • София

Т.е в една нищожна част от страните им има някакви малки междусъседски конфликтчета, останалите просто искат да искат да източат западните социални системи, да разрушат ценностите, да нахлузят бурки на всички и да направят кой знае какви още зулуми и за целта си измислят войни, убийства и прочие?

Защо никой нищо не каза за украинските бежанци? Пуснах линк с официална информация, не статия от гласове, бесове и сие.

О, дойде и УАСП, която както се знае раздава шведски визи. Аз отивам да работя.
Хващаш се за думата.Бежанците са доволни да останат и в Турция,там е спокойно, война няма, религия същата, език близък до техния.Защо ги карат да продължават към Европа и кой???Просто някой иска дестабилизацията и.Къде бяха пакистанските, африканските, афганистанските и други несирийски бежанци досега?Защо точно сега решиха,че искат в Европа?Някой ги лъже и подкукоросва, как могат да живеят на помощи и без да работят в Германия,Англия и други богати държави и,че  всички са им длъжни.А мюсюлманите, вече всички знаят,колко лесно податливи са на промиване на мозъци и манипулации. Обещават им 77 или колко бяха там , девици в рая и са готови на всичко.Даже не се замислят,че ако има рай , там ще са безплътни и нищо не могат да правят, ако ще и хиляди девици да имат.Тях ги ръководи не горната глава, а другата.

# 823
WASP, най-голямата ирония с Бумър е, че всъщност над 90% от мюсюлманите са тотално против хомосексуалистите и в някои държави ги трепят.

По подчертаното не се различавате много, а?

Най-обичам като ми вкарвате думи в устата.  Hug

Харесва ми също и как се биете в гърдите какви се бели европейци...
Но най-смешното е, че нито по арийските закони, нито по не-толкова-старите класификации на ЮАР, 90% българите са бели хора  Crazy

Хората бягат от война, малко хора тук се замислят какво е война, малко хора са били в Югославия преди 15 години.

Що се отнася зя икономическите имигранти, сте просто жалки лицемери,
хем българите да могат бягат от България да работят на Запад или в Сащ,
като доста от вас вече са там, но другите да нямат право да идват нито тук,
нито там мдааааа
Ми браво  Tired

Ключът е в думата РАБОТЯТ. Българите навън работят, а тези са с претенции да бъдат отглеждани.

# 824
  • До хладилника, който обичам
Чужденците в Англия /тези, които познавам и с които контактувам/, работят до един, и нито един не е отишъл с нагласата, че Кралицата му е длъжна за нещо си. Всеки е заминал с уредена работа, понася лишения някакви с цената на друго...за мен нещата са несравними.
Не знам... по стечение на обстоятелствата все още влизам в една от най-големите Фейсбук групи за български майки в Англия, или искащи да емигрират там. Един от основните въпроси, който се дискутира, е "искаме да емигрираме, нямаме познати, уредена работа, какви помощи ни се полагат, като дойдем?"
Има и друга група за помощи и съвети как най-добре да се възползват от системата. Помощи, избягване на плащане на данъци, получаване на социални жилища. От немалкото дискусии, които съм чела, съм абсолютно сигурна, че има една доста солидна група наши сънародници, които емигрират изключително с цел да живеят за сметка на система, която им го позволява. От профилните снимки и имената им съдя, че не са от малцинствата. Не работят, или работят нелегално без да плащат данъци, а легално работят само минимума, който да им осигури помощи за работещи хора. Тези неща излизат, разбира се, в дискусии и случайни разговори. Съмнявам се някой да е казал на английското МВР, идвам, за да ви живея на гърба и да се възползвам от социалната ви система, защото нормалният човек не декларира тези неща открито и веднага. Не знам доколко задоволителен във финансово и емоционално отношение е точно тоя живот, но...

Общи условия

Активация на акаунт