И тъй като на канадските власти сега им е много гузно, вчера му предложиха статут, който той отказа. Ще се връща обратно в Сирия, доколкото разбрах.
Не изкривявай информацията, ако обичаш. Лесно е да разпространяваме снимка на удавено момче, но е хубаво да прочетем как се е стигнало до там, а не да реагираме първосигнално. Ако въпросният баща си беше налягал парцалите в Турция, нямаше да има 3 жертви. Лично за мен е престъпник и заслужава съд. За двете дечица и майката ми е жал..но не и за него. Въпреки че медиите успешно го превърнаха в звизда.
Чета за бежанците в Ливан, за бежанците в Турция. Глад и мизерия. Никаква възможност за работа, само жалки подаяния. Много ясно, че всеки който намери от някъде пари ще иска да се махне възможно най-бързо. И вие щяхте да искате на мястото на тези хора.
Мммдаа...аз ако бях на тяхно място и аз бих тръгнала към Европа.Но аз!Аз съм европейка.На мен ми харесва как живеят хората в Европа.Как си възпитават децата,как празнуват и се веселят,какви научни и технологични напредъци постигат.На мен ми харесва,че англичанките са разкрепостени.Харесват ми и германците,които обожават свинското и бирата!!!
Но на мен ми харесва и затова бих избрала Европа.
А на тях всичко това дали им харесва??Не мисля...харесва им идеята как работят социалните системи.