Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 814
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 425
Светът е достатъчно голям, не ме мисли  Wink
Ама знам-такива като вас все към пометеното ги тегли. А такива като мен и много други трябва да метат...
Станах доста дърта и много от нещата са ми кристално ясни. Ясни до болка.

Станаха ти ясни след като разбра, че не ти понася метенето в Германия, Португалия и Испания  и се самообяви за метач-патриот ли? Извини ме ако пропускам още някоя точка от имиграционните ти опити.

# 1 426
Касита, дали не ти е трудно да си намериш квартира в немско, не защото те бъркат с бежанец, а защото нямаш работа там? Пробвай с хотел като за начало. Сериозно.

Така ли? Ще му кажа. Благодаря ти. Сериозно.  ooooh! Може и в бежански лагер да опитам. Само да не се убода на унгарската граница, пардон, ограда.

Съгласна съм с мненията на Самурайка и Церемония.

Продължава да ме занимава въпросът кой в този момент подклажда тази вълна хора.

Не ми казвай, че не ти е ясно.
Първо, не са толкова, че да застрашат континента и второ, по-голямата част бягат от ада. Съгласна съм, че мерките не са адекватни, но някак не съм съгласна с тезата "да си се давят и умират там".

# 1 427
  • София
Зашо ме търсиш, спряга въпросната  потребителка в отношението дъщеря-баща  писанията на жълтите издания  за щерката Ангела  Меркел и татко й Адолф Хитлер . Mr. Green Даже и прилика намира.

# 1 428
Англичаните са обявили, че ще правят нещо, което аз одобрявам. И смятам, че това е правилното. Ще вземат няколко хиляди бежанци, но ще ги доведат от място. Не незаконно преминали, а истински нуждаещи се от граничните бежански лагери. Предполагам приоритет ще се даде на майки с деца.

Скрит текст:
Англичаните и преди са правили това. Вчера прочетох за един англичанин, който по време на Втората световна война сам организира на място в Чехия евакуация на 700 еврейски деца в Англия. Буквално в последния момент им спасява живота.
Ето го него с всички порастнали деца 30 години след акцията:
http://bgkef.com/Spasqva-669-deca-ot-gazova-kamera-I-sega-toy-ne … skay-tova-TROGATE

# 1 429
Аз друго се чудя  newsm78 Режими като на Саддам и Кадафи ги свалиха, но ИДИЛ не могат? Кадафи и Асад бяха обявени за диктатори, а в Северна Корея дерибейства трето поколение социопати. Ако аз си сваля някое филмче да гледам ще ми потропат на вратата и ще ме закопчаят, но ИДИЛ си продава петрол и си върти далавери необезпокояван. Що така?

защото американците не искат да се намесват вече ,
хипитата пяха песни , Холивуд прави филми години наред  ....и общественото мнение е , че не бива да се намесват
Щатите бяха най-близо до намеса  след като Асад( който си е един диктатор )  изби децата с газ,  
но общественото мнение скочи и ако е имало идея за намеса , тя веднага спря -
не искат да проливат своята кръв за чужда кауза ,
а за ограда не е късно !!!, защото , ако тази година са 800 хиляди  , следващата година ще са милион-два ...

# 1 430
Може ли някой от свидетелите набързо да обясни как точно се ислямизира Европа, че аз този факт съм пропуснала да го забележа.

Виж как се е ислямизирал Ливан и за колко години.Има достатъчно информация в интернет.Виж какво се случва с християните там в последните 10годините.И защо се случва?Защо християните от мнозинство са малцинство?Защо напускат домовете си и страната си?
И ще си обясниш как се и ще се ислямизира Европа.
Всички сче чували,че Ливан е бил Монте Карло на Средния изток.Когато е бил с преобладаващо християнско население.Е,сега нещо като Максуда....

Не че е по-темата,но ми се иска да го споделя тук.Краля на Саудитска Арабия наел всичките 222 стаи в хоте 4 сезона,докато е на посещение в САЩ.Внесени са и нови мебели,които да са по-неговия вкус:златни огледала,златни лампи,златни кранчета в баните.Даже гаражите са застлани с килими!!!
Парите са си техни,каквото искат да правят.
Но вкусовете за живот са коренно различни.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 09:16 от santini999

# 1 431
   Орбан не предостави влакове , в крайна сметка са тръгнали пеш - те са тук и нищо не може да ги спре : 

# 1 432
  • Бургас
Освен песничките на хипитата и филмите има и нещо друго. Май вече не им се харчат толкова пари.

# 1 433
# 1 434
Айде вашата тема по BTV в "Тази сутрин".
Сега ще се почне с безкрайната човечност, толерантност...
Ангел Джамбазки... поне е там. Разбира се човекът си е съвсем у ред. Говори за същото това ислямизиране Wink

Наистина ли има наивни хора, дето смятат, че не може да се ислямизира Европа?

# 1 435
Жаве, Англия не е в Шенген и е лесно да спират и връщат. Те така или иначе имат много малко бежанци спрямо броя на местното население.
   Орбан не предостави влакове , в крайна сметка са тръгнали пеш - те са тук и нищо не може да ги спре : 

В Австрия ще ги приемат.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 09:12 от Анонимен

# 1 436
Тези дето управляват Света нямат още решение, аз ли да им го дам?
Тези дето управляват Света допуснаха грешка и загубиха контрол. Ще отнеме време докато си върнат позициите. Най лошото е, че цената се плаща от невинни хора и то с живота им. Дали са християни, мюсюлмани или някакви други все тая, хора са, човеци, но явно там някъде, в средите на "Владетелите" целта оправдава средствата.

Разбира се, че може и то за относително кратък период, но защо? Кой какво ще спечели от заличаването й?

# 1 437
Ето че не се питаме само ние:

това са излишни въпроси - те не се понасят един друг ,  
 трепят се на принципа ''всеки с/у всеки '' , ти чакаш да си помагат ....

все пак хубаво е да се види какво представлява тази религия и в това отношение , нали ?

# 1 438
Разбира се, че може и то за относително кратък период, но защо? Кой какво ще спечели от заличаването й?

Всяка религия в определени периоди е агресивна. И с Християнството е било така.
Но към днешна дата агресията е при ислямистите. Да покажат правия път на неверниците, как защо.

Неуки необразовани хора лесно се управляват. Лесно е дори да им внушиш, че бягат от войни каквито я има, я няма. Малцина ще са просветените къде и защо всъщност се отива.

Това ще стане ясно време по-късно (вероятно десетилетия) когато установилите се в Европа бежанци започнат на настояват за новини на техния език. Wink

# 1 439
Всяка религия в определени периоди е агресивна. И с Християнството е било така.
Но към днешна дата агресията е при ислямистите. Да покажат правия път на неверниците, как защо.

нито една религия не е била така агресивна както е ислямът откак съществува , това е една агресивна религия , която е зачената като такава , така и си продължава
( днес рушали Палмира , все едно не са направили същото и у нас преди 6-7 века - грам не са мръднали , няма и да мръднат ) 

Общи условия

Активация на акаунт