Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 942
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 610
  • София
Хора, хубаво пишете, но мога ли да помоля да свивате или скривате тези чаршафи?Въртя, въртя, въртя, само да прочета едно мнение от три думи.

# 5 611
Единствения начин да не ни победят е и ние да започнем да раждаме по 4-5 деца. А тук преди месеци масово се оплюваше онова многодетно семейство.

Именно, това е алтернативата. И понеже тя е напълно неприемлива и неприложима на практика, миграцията остава безалтернативна. Естествено науката работи по въпроса за автоматизацията и заместването на човека от машините. Но скоро няма да е, така че единственият вариант за сега си остават мигрантите.

Те може и да раждат по 5-6 деца, но много от родителите изобщо не се замислят за образование и т.н. Тези, които се замислят, нямат по повече от 3 деца.
Аз бих родила и 10, ако мога да им осигуря добър стандарт на живот и образование.

Ествествено. Става въпрос обаче за отрицателният прираст, който се попълва именно от емигрантите. За това на практика са безалтернативни и се налага да ги търпим, чрез облъчването с политическа коректност.

# 5 612
Има ли някъде по чуждите сайтове информация, че руски военни самолети са достигнали Сирия?

http://www.blitz.bg/news/article/362554

Източникът е несериозен, затова питам. Не намирам информация в други сайтове.

Мissence , имаше инфо още преди седмица, но непотвърдена. Руснаците твърдят че пренасят само хуманитарни помощи. Поне аз не съм видяла нищо ново по въпроса.

От няколко дни Асад обстрелва цивилни територии с новодоставеното оръжие от Русия. Имаше и туитове на вече свален руски самолет в Сирия. Ето и мнението на един арабин по темата и цялата шахматна игра. http://kultura.bg/web/путин-пренася-украинския-сценарий-в-с/

Да...абе я стига с тия фантасмагории.Той седял до сега и е чакал Путин да му достави оръжие та да почне да обстрелва цивилни територии!!!!Щото той няма оръжие и добре,че е Путин да му даде.Айде стига вече с тая драма.И какво като обстрелва цивилни територии?Нали са територии не хора?Те хората са явно вече в Европа та не се тревожи ме за тях викам аз.

Путин е най-големият му поддръжник. Още когато употреби химическо оръжие срещу цивилни трябваше да го бомбандират от ООН, но Путин го подкрепи.
Прочети арабски, руски и каквито искаш източници има.

https://twitter.com/Paradoxy13/status/644959541629726720

Аз не оспорвам,че Путин е най-големият му поддръжник,а че със сегашната пратка оръжие и Асад започнал да ги обстрелва.Асад получава непрекъснато оръжие от Иран и от Ливан.

Прави ми впечатление,че когато Русия предприеме или реши да предприеме нещо в Сирия и веднага,ама веднага излизат историите с невинно убитите от Асад сирийци.

И с Путин и без Путин Асад обстрелва редовно цивилно население, пуска варелови бомби над пазари и училища. Той знае, че джихадистите използват цивилните като жив щит. Арабите винаги го правят. Дори сега бежанците си мятат децата през оградите, както се вижда същатата тактика. Така че за него цивилните са косвени жертви.

# 5 613
  • MI
ooooh!
Вече ме е срам да питам дежурното - до кога така?
Риторично, просто си питам.

Ако съдим от досегашния начин за справяне с кризи от всякакъв сорт в Европа - още месеци. Дано не съм права. Сега видях че и Шулц е казал че е песимист че на тази среща ше се стигне до решение...

По въпроса на руските войски в Сирия, днес Путин е успокоявал Нетаняху, че са там за да гарантират стабилността - каквото и да значи това. Т.е. вече е официално  Laughing

# 5 614
  • Другата България
Хора, хубаво пишете, но мога ли да помоля да свивате или скривате тези чаршафи?Въртя, въртя, въртя, само да прочета едно мнение от три думи.
iany, дали така мнението ти не изглежда по - ненатоварващо и прегледно предвид горното?
Наистина е ужасно постването на тези безкрайни цитати в цитати.
Скрит текст:
Има ли някъде по чуждите сайтове информация, че руски военни самолети са достигнали Сирия?

http://www.blitz.bg/news/article/362554

Източникът е несериозен, затова питам. Не намирам информация в други сайтове.

Мissence , имаше инфо още преди седмица, но непотвърдена. Руснаците твърдят че пренасят само хуманитарни помощи. Поне аз не съм видяла нищо ново по въпроса.

От няколко дни Асад обстрелва цивилни територии с новодоставеното оръжие от Русия. Имаше и туитове на вече свален руски самолет в Сирия. Ето и мнението на един арабин по темата и цялата шахматна игра. http://kultura.bg/web/путин-пренася-украинския-сценарий-в-с/

Да...абе я стига с тия фантасмагории.Той седял до сега и е чакал Путин да му достави оръжие та да почне да обстрелва цивилни територии!!!!Щото той няма оръжие и добре,че е Путин да му даде.Айде стига вече с тая драма.И какво като обстрелва цивилни територии?Нали са територии не хора?Те хората са явно вече в Европа та не се тревожи ме за тях викам аз.

Путин е най-големият му поддръжник. Още когато употреби химическо оръжие срещу цивилни трябваше да го бомбандират от ООН, но Путин го подкрепи.
Прочети арабски, руски и каквито искаш източници има.

https://twitter.com/Paradoxy13/status/644959541629726720

Аз не оспорвам,че Путин е най-големият му поддръжник,а че със сегашната пратка оръжие и Асад започнал да ги обстрелва.Асад получава непрекъснато оръжие от Иран и от Ливан.

Прави ми впечатление,че когато Русия предприеме или реши да предприеме нещо в Сирия и веднага,ама веднага излизат историите с невинно убитите от Асад сирийци.

И с Путин и без Путин Асад обстрелва редовно цивилно население, пуска варелови бомби над пазари и училища. Той знае, че джихадистите използват цивилните като жив щит. Арабите винаги го правят. Дори сега бежанците си мятат децата през оградите, както се вижда същатата тактика. Така че за него цивилните са косвени жертви.

ooooh!
Вече ме е срам да питам дежурното - до кога така?
Риторично, просто си питам.

Ако съдим от досегашния начин за справяне с кризи от всякакъв сорт в Европа - още месеци. Дано не съм права. Сега видях че и Шулц е казал че е песимист че на тази среща ше се стигне до решение...

Rolling Eyes Ето едно различно мнение. До вчера ме убеждаваха, че е "всяко чудо за три дни".

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 16:57 от Merri_An

# 5 615
+1 Peace
Както виждам, тези чаршафи от по 5-6 цитирани мнения са дежурни в темата.
Никой не си прави труда да изтрива поне първите няколко, а плясва всичко накуп. ooooh!

# 5 616
  • София
Искат импийчмънт за Меркел.Мненията отдолу са показателни.

https://www.change.org/p/wir-fordern-das-misstrauensvotum-gegen- … m_medium=whatsapp

# 5 617
  • MI
Rolling Eyes Ето едно различно мнение. До вчера ме убеждаваха, че е "всяко чудо за три дни".

Мери Ан, аз лично понякога забравям колко е тромава и бюрократична Европа. За кратко  Laughing Дано не съм права де...

# 5 618
  • Другата България
Аз смятам, че си права.
Но пък се замислям с тези, блокираните и намиращите се в страните по пътя до заветната Германия какво ще се случи, а и с продължаващото нашествие.
Защото те си пристигат, всеки ден четем и гледаме как идват с лодки, по суша, прехвърлят си ги от там тук и от тук там, но са тук в крайна сметка. Чу се вече за зарази, епидемии, то и няма как да е, каква хигиена може да се спазва при тези условия?
И изобщо реални неща като мерки, не превантивни, а такива за вчера, защото потокът вече е рекичка, а тя лесно става пълноводна, знаем, нищо, че идва зима.
Вчера пък Лу постна тук материал, че цял лагер се изпразнил мистериозно, ония просто изчезнали, избягали някъде в гори тилилейски..... Crazy Tired

# 5 619
Аз искам да помоля като се пускат статии на различен от български език да се казва на кратко за какво става въпрос. Отчитам го и като моя грешка, защото аз чета испанска преса и съм пускала испанска информация, извинявам се за което. Моля хора превеждайте, аз не чета английски и немски. Благодаря предварително.
Изчезнали, избягали едва ли. Вероятно депортиране ( или съм голям оптимист )

# 5 620
Anna-Bell, признават се нашите дипломи в ЕС. Това е уж едната от трите причини да сме все още в ЕС.

Не всички останали са овце. Не виждам какво странно има, да се отиде до границата и да се изрази гражданска позиция?! Наистина ли си мислиш, че никой няма да го направи?

# 5 621
  • MI
Не знам, Мери Ан. Не виждам да са се замислили за този проблем и забързали управляващите на ЕС. Щом може по бюрократични причини помощите за бежанците в Гърция да се бавят с месеци (знаем в какво икономическо състояние е страната), наистина не знам. А ако нямаше доброволци, които да им занесат вода и храна? А хигиената? А като стане студено след някой месец, особено пък в западните Балкани? Четох че целта била центровете за настаняване да са готови до края на годината, но не виждам как ще стане (освен в Италия и Испания може би, на Балканите наистина не вярвам).

# 5 622
  • София
Аз пък продължавам да не разбирам защо трябва да се обгрижват тълпи от млади, здрави, агресивни мъже, дошли от Пакистан, Албания, Бангладеш и т.н. Колкото по-дълго време не ги разкараме обратно, толкова по-ясен сигнал даваме, че ЕС вече има граници само на хартия. И че всеки Мустафа, Ахмед и Хасан може да си грабне джиесемчето и стика за селфита и да кацне тук.

За обгрижването на сирийски семейства с деца е ясно, нужно е.

# 5 623
Месеци? Това е много оптимистично.

Очакват милион в Германия за година. Само за един уикенд повече от 22000 са влезли в Австрия. Аз по-рано питах, в съвсем прагматичен тон, икономиката на чия държава позволява такъв приток? Как? Все още не съм получила отговор. Италия и Испания имат сериозни икономически проблеми. Гърция е в криза.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 15:26 от Pixie

# 5 624
  • Другата България
Да, да, това "ние искаме само да минем" е нещо, което повтарят като един, всички само това.

Общи условия

Активация на акаунт