Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 651
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 040
  • София

Сега като се замисля, е ли е възможно държейки пътя другаря Путин, да принуждава по този начин Европа да му купува газът? Все пак знаеш, че Европата иска да диверсифицира доставките. Това доста правдоподобно ми изглежда, особено за държава, която се издържа от това и е ключово значение за нея всяка продажба. Как мислиш?

Мисля, че разсъждаваш наивно.
 Разбира се, че това също е в мотивите на Русия, но чак да принуждава Европа Sunglasses. Ами няма нужда просто, тя Европа иска да купува от него, за какво мислиш се сключиха сделката за Северен поток-2 и Чехия, Украйна и Словакия се разврещяха, че Германия и Австрия ги прецакват. Между другото според тази сделка германците и OMV ще получат дял от руските находища, а Русия контрола върху газовия хъб в Германия и най-големите газови хранилища. После не искали вече да купуват от Русия.
Друг интерес факт е, че руснаците сключиха и договор за участие в израелските находища Wink.

Ако това е вярно, то тогава се оказва, че в уж обединен ЕС всеки играе за себе си. Ние защо тогава се отказахме от Южен поток? Thinking Време е вече да започнем да мислим за собствените си интереси на първо място, а интересите на ЕС да минат на втори план...

# 8 041
  • MI
Скрит текст:
Вятър, напиши Женевска конвенция и ще ти излезе много информация. Спорен е въпросът, да. Пак казвам, реши се че ще се правят точно затова т.нар. горещи точки или хотспот, които на прагктика са центрове за разпознаване. Така ще се екстрадират тези без право на статут и няма да мога да тичат из цяла Европа.

Женевска?  преди написа Хагска. Както и да е.
Изчетох каквото намерих.
Очевидно е, че  пребиваването на преобладаващата част от тези хора в Европа е незаконно и което е по-лошо ,незаконен е начинът по който са влезли.

За да не разхвърлям цитати в темата, може да се видят основните причини по които чужд гражданин може да иска статут - на бежанец, за хуманитарен статут и др. , уредени с международни документи    тук  а с европейско законодателство чрез Директива 2004/83/ЕО - за нея не намирам чист линк на български език., освен за сваляне на текста.

Вижда се че повечето задължения по Конвенцията, Протокола и Директивата са твърде общи  някои са доброволни и зависи как са били конкретизирани в съответната страна.

Факт е обаче , че никъде на намерих изискване Европа да е разграден двор и от всички страни през границата й да пъплят закононарушители, а   европейците да се утешават с мисълта , че СЛЕД това ще ги разпредeлят, проверяват, ще преценяват и ще ги връщат. ooooh!

В същите документи, направо се уплаших като видях как сме длъжни ние да докажем че напр. данните за криминално минало (!)не са били изфабрикувани от съответния режим за да наклепат горкия беден, невинен бежанец. Sick
Очевидно ще се започне една процедура по обжалване, която ще приключи след три поколения.

А понеже говорим за Турция
Цитат
Турция е ратифицирала Женевската конвенция с т.нар. „географска клауза“, според която приема и дава убежище и закрила единствено на хора, чиято държава на произход  се намира на територията на Европа.  В юридически смисъл, бежанците, които са минали през Турция (и през границата с нея влизат на територията на Бългаиря), се считат за бежанци, пристигащи направо от държавата, където са били застрашени животът или свободата им.

Добре, какво точно се опитваш да докажеш? От седмици говорим всички че не е нормално случващото се, коментирахме решенията на съюза, какво още може да се направи и т.н. Ти с кое точно не си съгласна? Наистина не ти разбирам позицията вече.

Сега пък Русия била против бомбардировките на Франция  Rolling Eyes

# 8 042
Скрит текст:
Вятър, напиши Женевска конвенция и ще ти излезе много информация. Спорен е въпросът, да. Пак казвам, реши се че ще се правят точно затова т.нар. горещи точки или хотспот, които на прагктика са центрове за разпознаване. Така ще се екстрадират тези без право на статут и няма да мога да тичат из цяла Европа.

Женевска?  преди написа Хагска. Както и да е.
Изчетох каквото намерих.
Очевидно е, че  пребиваването на преобладаващата част от тези хора в Европа е незаконно и което е по-лошо ,незаконен е начинът по който са влезли.

За да не разхвърлям цитати в темата, може да се видят основните причини по които чужд гражданин може да иска статут - на бежанец, за хуманитарен статут и др. , уредени с международни документи    тук  а с европейско законодателство чрез Директива 2004/83/ЕО - за нея не намирам чист линк на български език., освен за сваляне на текста.

Вижда се че повечето задължения по Конвенцията, Протокола и Директивата са твърде общи  някои са доброволни и зависи как са били конкретизирани в съответната страна.

Факт е обаче , че никъде на намерих изискване Европа да е разграден двор и от всички страни през границата й да пъплят закононарушители, а   европейците да се утешават с мисълта , че СЛЕД това ще ги разпредeлят, проверяват, ще преценяват и ще ги връщат. ooooh!

В същите документи, направо се уплаших като видях как сме длъжни ние да докажем че напр. данните за криминално минало (!)не са били изфабрикувани от съответния режим за да наклепат горкия беден, невинен бежанец. Sick
Очевидно ще се започне една процедура по обжалване, която ще приключи след три поколения.

А понеже говорим за Турция
Цитат
Турция е ратифицирала Женевската конвенция с т.нар. „географска клауза“, според която приема и дава убежище и закрила единствено на хора, чиято държава на произход  се намира на територията на Европа.  В юридически смисъл, бежанците, които са минали през Турция (и през границата с нея влизат на територията на Бългаиря), се считат за бежанци, пристигащи направо от държавата, където са били застрашени животът или свободата им.

Добре, какво точно се опитваш да докажеш? От седмици говорим всички че не е нормално случващото се, коментирахме решенията на съюза, какво още може да се направи и т.н. Ти с кое точно не си съгласна? Наистина не ти разбирам позицията вече.

Сега пък Русия била против бомбардировките на Франция  Rolling Eyes
стана абсолютно мазало.
Бежанци продължават да пътуват през Хърватска към Унгария.

# 8 043
ами
И аз не разбрах за хляба. Путин ни меси и раздава хляб ли?
На мен защо не е дал?

защото не си се наредила, на правилната опашка...
Германците се наредиха за тръбичка - северньй...и хоп Гутен таг - намазаха филиите.... Wink

от 25 год....нещо да се донесло от америка...а да щях да пропусна...щабове и бази...ГАЛИБА баничарница ще отварят??? .... в същност......дюнерджийница? newsm78

# 8 044
„Алфа рисърч“: 63% от българите се страхуват от бежанците

http://glasove.com/categories/politika/news/alfa-risyrch-63-ot-b … vat-ot-bezhancite

Изследването е за периода 5-7 септември.

78% от унгарците подкрепят бежанската политика на Орбан

http://glasove.com/categories/politika/news/78-ot-ungarcite-podk … ban-za-migrantite

# 8 045
63 % от изселниците ни в америка .... май тях са питали...щото тука всички гас пикаем...

# 8 046

Да, не се изразих правилно. Става въпрос, че американци стъпват в Украйна и ще доставят газ. Това не е малко, удар си е откъдето и да го погледнеш. И да, не случайно няма цени и доставки, така е.

Никакъв удар не е, защото е от графата - когато-някога-ако - колкото- толкова...
Медийна новина, която да успокои украинците, че се търси  вариант на руската газ.

Ако това е вярно, то тогава се оказва, че в уж обединен ЕС всеки играе за себе си.

А, добро утро Mr. Green.

# 8 047
Сега пък Русия била против бомбардировките на Франция  Rolling Eyes

Доколкото помня от всичко четено, руснаците поначало настояваха, че въздушните удари срещу ИДИЛ в Сирия  без мандат от Съвета за Сигурност и без съгласие на правителството й, са агресия.  Щатите ги започнаха, но Франция беше казала, че ще участва във въздушните удари или когато Съветът за Сигурност вземе решение, или по член 51 за правото на самоотбрана. Та в този смисъл мисля, че в момента Русия естествено тегли килимчето към себе си и то не без известно основание. По-странно е защо на французите изведнъж им хрумна да се месят.

# 8 048
  • София
http://buzzpo.com/germany-under-siege-muslims-brutally-attack-pr … itivelyrepublican

Нали християните и язидите са най -потърпевшите от ИД, защо в Европа прибират тогава ислямисти.Значи бягат християните и какво да видят, попадат в същия ад от който бягат  и в Германия.

# 8 049
  • MI
Сега пък подготвяли контактна група за мир в Сирия, съставена от Русия, САЩ, Иран, Турция, Саудитска Арабия и Египет. Мисля че Европа ще умре от удоволствие. Ососбено пък Франция.

Вапор, официално е защото се подготвяли атентати във Франция там. Дали е вярно не знам. Дали е единствената причина - не вярвам, но и не знам каква е истинската причина..

# 8 050
http://buzzpo.com/germany-under-siege-muslims-brutally-attack-pr … itivelyrepublican

Нали християните и язидите са най -потърпевшите от ИД, защо в Европа прибират тогава ислямисти.Значи бягат християните и какво да видят, попадат в същия ад от който бягат  и в Германия.
Язидите и християните идват също, даже по-от рано. А най-много постеадали от ИД са именно мюсюлмани!
ИД избиват мюсюлмани, които са от различни секти, например шиити, но даже и сунити и то най-безмилостно.
 не е вярно, че мюсюлмани няма пострадали! Моля правете разлика между мюсюлманин и ислямист.

# 8 051
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

В Германия глави ли режат? Брей, до къде се докараха? Ау и Шериат ли има вече? Страхотия.
на мен ми звучи много достоверно изнесеното в тази статия-точно се покрива с шериатските им боклуци. но мюсюлманофилите ще крещят "лъжци и хейтъри" докато посинеят.Както винаги.

# 8 052
Аз пък си мисля...добре че е Русия, та да ядем още бял хляб всички европейци...

ГМО кукуруза ....не ми се ослажда и води до шизофрения!!!
и на мен ми допадна много новия руски режим на ГМО

# 8 053
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

В Германия глави ли режат? Брей, до къде се докараха? Ау и Шериат ли има вече? Страхотия.
на мен ми звучи много достоверно изнесеното в тази статия-точно се покрива с шериатските им боклуци. но мюсюлманофилите ще крещят "лъжци и хейтъри" докато посинеят.Както винаги.
Диана Д, ти погледни изказванията на този човек Хоровиц и после говори. Той е краен ционист, еврейската версия на джихадист и е точно толкова милитантен.
Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy
Ти да не си и ти ционистка, бе мадам. Аз наистина започвам да се чудя за мотивацията на някои от най-настървените в темата.

# 8 054
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

Диана Д, ти погледни изказванията на този човек Хоровиц и после говори. Той е краен ционист, еврейската версия на джихадист и е точно толкова милитантен.
Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy
Ти да не си и ти ционистка, бе мадам. Аз наистина започвам да се чудя за мотивацията на някои от най-настървените в темата.
за него не знам,но щом ти го плюеш-значи нещо казва да ви настъпи по мазолите. Чуй си глупостите само-понеже ВСИЧКИ  християни са избивани и някои мюсюлмани също-значи мюсюлманите били повече пострадали. Не, не съм ционистка-българка съм и християнка. Не ми казвай какво да чета и какво да говоря-още няма шериат тук. Понамали си назидателния и нагъл тон-не си ми нито на годините,нито на ума . Нали така?

Общи условия

Активация на акаунт