БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 58 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Пепчо ,може би имаш предвид дива патица,която готвиш с олио ,то при вас ми се взема ума ,срахотна фамилия сте ,с тоя мъж ,то диви ,то питомни ,всякакви мръвки ,е такова разнообразие никъде няма .Аз патешки бутчета ,на бавен огън им стапям мазнината и после с нея кисело зеле ,предпочитани пред свинско ,но за жалост изчезнаха от близките магазини,а щом ми се прияде дивечово таййно ти идвам на гости Hug

а то при нас асортимента е много, но в повечето случаи е само за дегустация  Mr. Green цяла патица дива, да. те са дребни. А иначе само патешки бутчета по същия начин  Peace

# 376
# 377
  • Berlin
Благодаря!
Пробвах да сложа малко чиа в мляко, уж да набъбне и да видя какво става, ама нещо не се получи толкова гъсто, колкото очаквах. Или тя не набъбва толкова много все пак. newsm78

# 378
  • Варна
Имам натрошени меденки и искам да направя кейк попс с тях.Моля да споделите някоя рецептичка!

# 379
  • София-Младост
Благодаря!
Пробвах да сложа малко чиа в мляко, уж да набъбне и да видя какво става, ама нещо не се получи толкова гъсто, колкото очаквах. Или тя не набъбва толкова много все пак. newsm78
Толкова колкото си мислиш се случва след 3 дни. Не знам що така понякога заблуждават в рецептите... Иначе набъбва, но не прекалено.

# 380
  • Sofia
ако я сложиш първо във вода много бързо ще набъбне,след това я прибави към млякото

# 381
Здравейте!
Търся рецептата за пилешки бутчета с корнфлейкс.
Имаше някаква рецепта лесна....в три стъпки, или нещо подобно.
Спомням си, че се правиха във фурната.
Надявам се, някой да се отзове, че това смятам да ни е вечерята!

# 382
Здравейте!
Търся рецептата за пилешки бутчета с корнфлейкс.
Имаше някаква рецепта лесна....в три стъпки, или нещо подобно.
Спомням си, че се правиха във фурната.
Надявам се, някой да се отзове, че това смятам да ни е вечерята!

Заповядай
тук

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 17:33 от Милена.

# 383
Сайта не е активен, май.
Не се отваря нищо.

# 384
Сайта не е активен, май.
Не се отваря нищо.

Сега вече се отваря, май аз не го правех както трябва  newsm12

# 385
аз овалвам крилцата в мед, след това с корнфлейкс и във фурната - стават много сочни и хрупкави

# 386
  • Sofia
Пилешкото се намазва с майонеза,овалва се в корнфлекса или др.панировка и се пече на хартия,става хрупкаво.

# 387
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми дали рецепта за приготвяне на чорбаджийски чушки за зимнина, може да са мариновани, но не искам да са печени. Искам да си останат хрупкави.
Благодаря!

# 388
  • Добрич
Пилешкото се намазва с майонеза,овалва се в корнфлекса или др.панировка и се пече на хартия,става хрупкаво.

И аз така го правя. Престоява в майонезата около 30 мин. Към корнфлекса добавям и сусам и пека на най-горния етаж на фурната с едно обръщане. Става бързо, но най-сполучливо според мен по тази рецепта е филето.

Скрит текст:
Тук е върху алуминиево фолио, но обикновено използвам хартия за печене.

# 389
Здравейте, бихте ли ми дали рецепта за приготвяне на чорбаджийски чушки за зимнина, може да са мариновани, но не искам да са печени. Искам да си останат хрупкави.
Благодаря!
най-горният пост от предната страница не отговаря ли на въпроса ти ?

Общи условия

Активация на акаунт