БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 58 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 9 464
Пепчо ,може би имаш предвид дива патица,която готвиш с олио ,то при вас ми се взема ума ,срахотна фамилия сте ,с тоя мъж ,то диви ,то питомни ,всякакви мръвки ,е такова разнообразие никъде няма .Аз патешки бутчета ,на бавен огън им стапям мазнината и после с нея кисело зеле ,предпочитани пред свинско ,но за жалост изчезнаха от близките магазини,а щом ми се прияде дивечово таййно ти идвам на гости Hug

а то при нас асортимента е много, но в повечето случаи е само за дегустация  Mr. Green цяла патица дива, да. те са дребни. А иначе само патешки бутчета по същия начин  Peace

# 376
# 377
  • Berlin
  • Мнения: 12 932
Благодаря!
Пробвах да сложа малко чиа в мляко, уж да набъбне и да видя какво става, ама нещо не се получи толкова гъсто, колкото очаквах. Или тя не набъбва толкова много все пак. newsm78

# 378
  • Варна
  • Мнения: 375
Имам натрошени меденки и искам да направя кейк попс с тях.Моля да споделите някоя рецептичка!

# 379
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Благодаря!
Пробвах да сложа малко чиа в мляко, уж да набъбне и да видя какво става, ама нещо не се получи толкова гъсто, колкото очаквах. Или тя не набъбва толкова много все пак. newsm78
Толкова колкото си мислиш се случва след 3 дни. Не знам що така понякога заблуждават в рецептите... Иначе набъбва, но не прекалено.

# 380
  • Sofia
  • Мнения: 29 135
ако я сложиш първо във вода много бързо ще набъбне,след това я прибави към млякото

# 381
  • Мнения: 43 542
Здравейте!
Търся рецептата за пилешки бутчета с корнфлейкс.
Имаше някаква рецепта лесна....в три стъпки, или нещо подобно.
Спомням си, че се правиха във фурната.
Надявам се, някой да се отзове, че това смятам да ни е вечерята!

# 382
  • Мнения: 86
Здравейте!
Търся рецептата за пилешки бутчета с корнфлейкс.
Имаше някаква рецепта лесна....в три стъпки, или нещо подобно.
Спомням си, че се правиха във фурната.
Надявам се, някой да се отзове, че това смятам да ни е вечерята!

Заповядай
тук

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 17:33 от Милена.

# 383
  • Мнения: 43 542
Сайта не е активен, май.
Не се отваря нищо.

# 384
  • Мнения: 86
Сайта не е активен, май.
Не се отваря нищо.

Сега вече се отваря, май аз не го правех както трябва  newsm12

# 385
  • Мнения: 807
аз овалвам крилцата в мед, след това с корнфлейкс и във фурната - стават много сочни и хрупкави

# 386
  • Sofia
  • Мнения: 29 135
Пилешкото се намазва с майонеза,овалва се в корнфлекса или др.панировка и се пече на хартия,става хрупкаво.

# 387
  • Пловдив
  • Мнения: 2 103
Здравейте, бихте ли ми дали рецепта за приготвяне на чорбаджийски чушки за зимнина, може да са мариновани, но не искам да са печени. Искам да си останат хрупкави.
Благодаря!

# 388
  • Добрич
  • Мнения: 6 239
Пилешкото се намазва с майонеза,овалва се в корнфлекса или др.панировка и се пече на хартия,става хрупкаво.

И аз така го правя. Престоява в майонезата около 30 мин. Към корнфлекса добавям и сусам и пека на най-горния етаж на фурната с едно обръщане. Става бързо, но най-сполучливо според мен по тази рецепта е филето.

Скрит текст:
Тук е върху алуминиево фолио, но обикновено използвам хартия за печене.



# 389
  • Мнения: 7 779
Здравейте, бихте ли ми дали рецепта за приготвяне на чорбаджийски чушки за зимнина, може да са мариновани, но не искам да са печени. Искам да си останат хрупкави.
Благодаря!
най-горният пост от предната страница не отговаря ли на въпроса ти ?

Общи условия

Активация на акаунт