БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 58 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Да, отговаря. Благодаря!

# 391
  • Пловдив
Момичета и момчета  Wink може ли някаква бърза рецепта за курабийки или меденки Rolling Eyes Че детето ме е задрало да правим Laughing

# 392
  • София-Младост
Момичета и момчета  Wink може ли някаква бърза рецепта за курабийки или меденки Rolling Eyes Че детето ме е задрало да правим Laughing
Меденки
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1715.0

# 393
  • München, Deutschland
Аз ти похвалвам Меденките на Джули, по рецепта на natalyna.  Hug

# 394
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

# 395
  • София
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace

# 396
  • София
Здравейте,

имам един въпрос: ще правя спагети и имам готов вече сос, но е постен. Какво месо мога да добавя (без кайма)? И как да го добавя? Да загрея ли соса предварително?

# 397
  • София
Здравейте,

имам един въпрос: ще правя спагети и имам готов вече сос, но е постен. Какво месо мога да добавя (без кайма)? И как да го добавя? Да загрея ли соса предварително?
Каквото ви харесва и ви се яде - шунка, сварено или запечено пилешко, запържен бекон....

# 398
  • София
Здравейте,

Каквото ви харесва и ви се яде - шунка, сварено или запечено пилешко, запържен бекон....

Хммм, принципно пилешкото е най-добрият вариант, но може и да нямам време. Шунка много не ядем, но май най-бързо ще стане. Ако реша да е шунка или филе, да загрея ли соса т.е. загрявам соса и нарязвам филето вътре, нали?

# 399
  • София
Тъй като шунката/филето няма нужда от някаква термична обработка - да, просто си загряваш соса и ги нарязваш вътре.

# 400
  • в сърцето на държавата
   Момичета, дайте рецепта за хрупкава царска туршия...четох много рецепти, но искам нещо изпитано..

# 401
  • София
Тъй като шунката/филето няма нужда от някаква термична обработка - да, просто си загряваш соса и ги нарязваш вътре.

Супер! Много благодаря!  bouquet

# 402
  • Русе
   Момичета, дайте рецепта за хрупкава царска туршия...четох много рецепти, но искам нещо изпитано..

Здравей!

Не съм момиче  Simple Smile, .............. но ето една изпитана рецепта

Успех, ако решите да правите по тази рецепта туршията!

# 403

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace
Vanja77, само не разбрах от рецептата, чесъна с галетата къде отиват, в тавичката сипваме и тях, или с тях поръсваме след запичането?  Embarassed

# 404
  • София
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace

Vanja77, само не разбрах от рецептата, чесъна с галетата къде отиват, в тавичката сипваме и тях, или с тях поръсваме след запичането?  Embarassed

С тях се поръсва при поднасянето.

Общи условия

Активация на акаунт