БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 58 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
  • Мнения: 2 103
Да, отговаря. Благодаря!

# 391
  • Пловдив
  • Мнения: 44 329
Момичета и момчета  Wink може ли някаква бърза рецепта за курабийки или меденки Rolling Eyes Че детето ме е задрало да правим Laughing

# 392
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Момичета и момчета  Wink може ли някаква бърза рецепта за курабийки или меденки Rolling Eyes Че детето ме е задрало да правим Laughing
Меденки
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1715.0

# 393
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Аз ти похвалвам Меденките на Джули, по рецепта на natalyna.  Hug

# 394
  • Мнения: 1 403
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

# 395
  • София
  • Мнения: 12 697
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace

# 396
  • София
  • Мнения: 31 402
Здравейте,

имам един въпрос: ще правя спагети и имам готов вече сос, но е постен. Какво месо мога да добавя (без кайма)? И как да го добавя? Да загрея ли соса предварително?

# 397
  • София
  • Мнения: 10 825
Здравейте,

имам един въпрос: ще правя спагети и имам готов вече сос, но е постен. Какво месо мога да добавя (без кайма)? И как да го добавя? Да загрея ли соса предварително?
Каквото ви харесва и ви се яде - шунка, сварено или запечено пилешко, запържен бекон....

# 398
  • София
  • Мнения: 31 402
Здравейте,

имам един въпрос: ще правя спагети и имам готов вече сос, но е постен. Какво месо мога да добавя (без кайма)? И как да го добавя? Да загрея ли соса предварително?
Каквото ви харесва и ви се яде - шунка, сварено или запечено пилешко, запържен бекон....

Хммм, принципно пилешкото е най-добрият вариант, но може и да нямам време. Шунка много не ядем, но май най-бързо ще стане. Ако реша да е шунка или филе, да загрея ли соса т.е. загрявам соса и нарязвам филето вътре, нали?

# 399
  • София
  • Мнения: 10 825
Тъй като шунката/филето няма нужда от някаква термична обработка - да, просто си загряваш соса и ги нарязваш вътре.

# 400
  • в сърцето на държавата
  • Мнения: 339
   Момичета, дайте рецепта за хрупкава царска туршия...четох много рецепти, но искам нещо изпитано..

# 401
  • София
  • Мнения: 31 402
Тъй като шунката/филето няма нужда от някаква термична обработка - да, просто си загряваш соса и ги нарязваш вътре.

Супер! Много благодаря!  bouquet

# 402
  • Русе
  • Мнения: 6 168
   Момичета, дайте рецепта за хрупкава царска туршия...четох много рецепти, но искам нещо изпитано..

Здравей!

Не съм момиче  Simple Smile, .............. но ето една изпитана рецепта



Успех, ако решите да правите по тази рецепта туршията!

# 403
  • Мнения: 1 403
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace
Vanja77, само не разбрах от рецептата, чесъна с галетата къде отиват, в тавичката сипваме и тях, или с тях поръсваме след запичането?  Embarassed

# 404
  • София
  • Мнения: 12 697
Някаква идея как да сготвя пресни броколи, че да станат вкусни - предпочитам да е на фурна нещо, ама какво  newsm78...

Опитай тази рецепта. Става много вкусно!  Peace


Vanja77, само не разбрах от рецептата, чесъна с галетата къде отиват, в тавичката сипваме и тях, или с тях поръсваме след запичането?  Embarassed

С тях се поръсва при поднасянето.

Общи условия

Активация на акаунт