В момента чета...41

• 59 547
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • USA, Steak State
Започнах и съм изненадана от сюжета. Очаквах нещо коренно различно. Изненадата е приятна, разбира се. Жанрът е типично мой.

"Метро 2033" сякаш ми дойде прекалено фантасмарогична. Идеята ми се стори ОК, но имаше моменти, които бяха прекалено отнесени. Не съм сигурна дали бих прочела следващата част.

# 646
Все още не съм чела нищо на Ерих Мария Ремарк  Embarassed и се чудя с кой негов роман да започна  newsm78. Приемам предложения  Blush

# 647
  • No Line On The Horizon
Аз бих препоръчала Трима другари.

# 648
А аз - "Живот назаем" Peace

# 649
  • Варна
Прочетох "Войната не е с лице на жена". На места спирах и дишах дълбоко, не ми се продължаваше, не можех да си представя, не исках. Една от най-трудните за преглъщане книги, които изобщо съм чела някога. И все пак, дано преведат още от Светлана Алексиевич.

# 650
А аз - "Живот назаем" Peace
Аз бих препоръчала Трима другари.

Благодаря  Hug

# 651
Прочетох "Войната не е с лице на жена". На места спирах и дишах дълбоко, не ми се продължаваше, не можех да си представя, не исках. Една от най-трудните за преглъщане книги, които изобщо съм чела някога. И все пак, дано преведат още от Светлана Алексиевич.
Надявам се, че покрай Нобеловата награда ще се случи, но те и другите й книги няма да са по-леки мисля.

# 652
  • Ямбол
Започвам:

Първа среща с Картър и надявам се да не е последна след възторжените отзиви тук. И още се надявам, че не е грешка, че не ги започвам подред.

# 653
Прочетох " Джинджифиловата къща". По-точно я претупах , а скоро такова нещо не ми се е случвало. Толкова много приказки ,а никаква задълбоченост. Не разбирам защо е това превъзнасяне  и реклама .

# 654
  • Варна
Ули, и аз на това разчитам.

Започнах "Стъклената менажерия/Трамвай желание" на Тенеси.

# 655
  • София
Започваш с много силна  Peace

# 656
  • Чукарландия
Започнах "Muchachas 1" от Катрин Панкол.  Hug

# 657
  • София
Все още не съм чела нищо на Ерих Мария Ремарк  Embarassed и се чудя с кой негов роман да започна  newsm78. Приемам предложения  Blush
Чела съм почти всичко от Ремарк. Любимите ми негови книги са ''Триумфалната арка'' и ''На Западния фронт нищо ново". Препоръчвам  Peace

В момента чета "По пътя", Керуак. За втори път ще я пробвам - навремето ми доскуча и я захвърлих.

# 658
Започнах :

# 659
Немското дете на Камила Лекберг започнах.

Общи условия

Активация на акаунт