След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 178

• 44 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • На юг от тук
Добро октомврийско утро.
Който има възможност да стои в къщи на топло и сухо.
За другите ....

# 616
Добро утро!  Hug

Кати,
наистина времето не е много за излизане навън, но какво да се прави - все по-студено и мрачно ще става, за съжаление...  Cry Важното е да сме с добро настроение и да продължаваме да се усмихваме, въпреки лошото време.  Grinning Heart Eyes Hug Надявам се едно горещо кафе в любима компания да ви донесе много положителни емоции!  Grinning

# 617
  • На юг от тук
И отново Мурат.

# 618
Здравейте ЛИН-ки!И аз съм една от Вас!
https://www.facebook.com/natalex.campadell/posts/1644116929206974?pnref=story
Видях,че се чудите тази мацка каква ли роля ще играе в новия проект?
В линка по-горе-дано да се отвори,че съм малко на Вие с техническста част,пише,че изпълнява ролята на дубльорка на Мерием Юзерли!В коментарите под поста се обсъжда,че е била блондинка и си е сменила цвета заради дублиращата роля.Сега след като снимките са приключили отново е блондинка.
Забравих от къде се слагаше скрития текст- така,че смятайте следващото че е там:
Боже,боже таз Мерием екшън ли снима що ли?Дубльорка!!!! Ще играеш с Мурат и ще ползваш дубльор!!!Тцтцтцтц

Привет, cezar, радвам се, че си се решила да пишеш при нас - благодаря за уточнението и се надявам все по-често да ни навестяваш!  Grinning Hug И на мен ми прозвуча много странно това с дубльорката - то дори и за това мотопедче не виждам необходимост от дубльор, но МеритУ явно много се страхува да не се контузи случайно.  Joy Joy Joy

Свършиха снимките на Лазурния бряг и пак започна затишие - дано да е пред буря от новини, снимки и клипчета от сета по черноморието.  Peace Мурат може да е прескочил до Адана да се види с мама и тате, та току виж се появи с някой фен в познатото ни Старбъкс кафе.  Grinning

Засега поне Нургюл си е на място - снима усилено, но пък това не ѝ пречи да е ведра и усмихната.  Grinning

# 619
  • На юг от тук
И синчето издирва татко,като нас.

# 620
 wavey wavey wavey

Кати,  Hug намерихме го  Peace

Газиантеп

Алекс  Hug е близо да истината  Laughing Това е някъде около Адана ако не се лъжа. И лятото имаше снимки от там. Май в някакъв магазин за килими (пак ако не се лъжа  newsm78)

newsm78 #Crazy Rolling Eyes Задачка за довечера - аджеба какво има и кой е в Газиантеп???????????

Хубав ден!

# 621
Марти, одеве тъкмо го бях идентифицирала къде е Мурат, но ти ме изпревари.  Grinning Ето още две снимки от онзи регион и малко по-точна локация - Газиантеп, някакъв университет.

Today In Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep

# 622
  • На юг от тук
Марти, одеве тъкмо го бях идентифицирала къде е Мурат, но ти ме изпревари.  Grinning Ето още две снимки от онзи регион и малко по-точна локация - Газиантеп, някакъв университет.

Today In Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep

Алекс,тъкмо си казах в този край е победило светското,виждайки първата снимка.Но втората ме върна в действителността.
Нали знаете,че най-хубавата баклава е от Газиантеп.Дори и някъде в Истанбул ще се види такъв надпис.На момчето сигурно му е омръзнала изтънчената френска кухня и е отскочило да се подслади.

# 623
 wavey wavey wavey wavey wavey

Алекс, Марти, Кати  Hug Hug Hug

Сега пак по университетите ли ще се гоним?

Кати, нали е на диета, каква баклава, какви 5 лева?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 624
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugМарти Hugкати HugТанче Hug мерси за новичките снимки и инфо  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
cezar Hug добре дошла при нас  Hug
Мурат изглежда много добре на новичките снимки  smile3521особено на тази с двете момичета с дългите коси  smile3521Значи ще разпръсква чар и харизма докато говори пред студентите  smile3521
Охооооо а Парченцата ще ги гледаме от 9 ноември в България супеееер  smile3521Аз вече ги почнах и съм до 10 епизод стигнала и трябва да ви кажа ,че окото ми се уплаши от  Кериман абла .Лелеееее тая жена не се насити ,не се натъпка бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyпрез цялото време тъпче в тая уста ,нооооооооо това изобщо не и пречи и непрекъснато да бръщолеви глупости  smile3511Страшен човек ей ,направо не знам Гюлсерен как я трае ,аз до сега щях да съм я убила  smile3511А като се включи и таткото на Джихан става вече страшно -незабравима гледка бяха като бяха в ресторанта Рахми като се опитваше да изкопчи нещо за брата на Кериман и тя нашта тъпче в устата ,пие вино и приказва ли приказва  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 625
# 626
Танче,  Hug Ени,  Hug

Алекс,  Laughing фотката изскочи точно преди да затворя компа. Благодаря за инфото Peace

Кати, не знаех за баклавата, но ще запомня  Peace  Laughing

Тъй като утре едва ли ще се появя преди вечерта, от сега да кажа - очаквам фотки от Адана  ooooh! Thinking Laughing звездите ми го говорят  Laughing  #Silly #Crazy

Скрит текст:

# 627
Ени, Hug ти направо си се сблъскала челно и ударно с Кериман ханъм - ние поне я преглъщахме на порции всяка седмица.  Joy Joy Joy Уникална е и няма наяждане - във всяка серия има сцени с нейното безкрайно тъпчене с храна.  hahaha

Марти, и моите звезди ми говорят, че ще имаме тези дни снимки и от Адана, пък после ще започнат и от черноморския регион. Засега ще се задоволим с още една от днес в университета в Газиантеп, както и с едни изостанали от представянето на новия сериал в Кан заедно с Мехмет Асланту.  Grinning

На това дано се намери някой, който да преведе тези арабски надписи...

# 628

На това дано се намери някой, който да преведе тези арабски надписи...

Алекс, аз се бях сетила за тези снимки, но не ги намерих. От арабски бъкел не разбирам, но си спомням, че и двамата бяха жури на някакъв младежки кинофестивал, който беше проведен след края на Сускунлар и снимките са там. Датата - 9. 04. 2013 - студентите бяха изненадали Мурат с торта за предстоящия му рожден ден. Имаше и кратки клипчета, и папарашко интервю. Също не ги намерих.  doh smile3511 Питаха Мурат защо си пуска брада, а той каза че няма специални планове за брадата си  Peace Joy Joy Joy

Фатма вече  ги е позиционирала някъде около Трабзон  Peace

# 629
Добро утро!  Hug

Денят е мрачен, но ви пожелавам много цветни емоции - слагайте смело розовите очила и си тананикайте някоя любима мелодия, докато си изпиете кафето в любима компания!  Grinning Heart Eyes Hug

И с помощта на едно чудесно клипче на Таня, да озвуча и аз малко темата.  Grinning

Savas & Yasemin ~ Hoy tengo ganas de ti

https://www.youtube.com/watch?v=3qxHr3NbOvo&index=13&lis … CLLfF27KzwQY32C5T

Общи условия

Активация на акаунт