Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 523
  • 865
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Силикон връз силикона... Хм...

# 541
  • София
С какъв препарат се почистнат плотовете на кухнята?

# 542
Има универсални препарати за кухня...вероятно ще са подходящи.
Моят плот е от дърво и около котлоните го почиствам с Меглио, около мивката с магическа гъба, веднъж с един препарат на ДМ с оцет...общо взето препарати, който не са толкова агресивни, гледам да ползвам за плота.

# 543
  • София
Има универсални препарати за кухня...вероятно ще са подходящи.
Моят плот е от дърво и около котлоните го почиствам с Меглио, около мивката с магическа гъба, веднъж с един препарат на ДМ с оцет...общо взето препарати, който не са толкова агресивни, гледам да ползвам за плота.

Благодаря

# 544
  • София
С Меглио.

# 545
За плотовете ползвам препарат с дезинфектант на ,който пише че не е опасен за места на които се поставят и хранителни продукти

# 546
  • София
Преди време ми препоръчаха кърпите от Лидл, W5 Multi Surface. Недоверчиво ги купих, но се оказаха чудесни, избърсват прекрасно и най-вече кухнята ми ухае повече от хубаво. Ползвам тези които са в синьо, за мен е най-добър аромат, на море, свежо и чисто. Цената.... тя е толкова малка ,че няма какво да се коментира.

# 547
  • София
Преди време ми препоръчаха кърпите от Лидл, W5 Multi Surface. Недоверчиво ги купих, но се оказаха чудесни, избърсват прекрасно и най-вече кухнята ми ухае повече от хубаво. Ползвам тези които са в синьо, за мен е най-добър аромат, на море, свежо и чисто. Цената.... тя е толкова малка ,че няма какво да се коментира.

Благодаря. Ще си взема.

# 548
  • София
+1
Ползвам ги от години.

# 549
  • Сoфия
А лепенките от дограмата с какво, така че да не се повреди?  Така са изгорели от слънцето, че няма махане!

Ако е ПВЦ, с препарат за почистване на пластмаса.
А някаква конкретна марка newsm78 Виждала съм такъв на Медикс  newsm78 И ние оставихме лепенките на ПВЦ дограмата и стана чудо  ooooh!

Някой да сподели идея с какво да изчистя петна по плочките (тъмно кафяви) от твърда вода / варовик?
Имаше теч, който се разнесе по няколко плочки и сега стоят целите на петна... Пробвах с оцет, белина, сода, препрата от ДМ с оцет, още един от ДМ за варовик и нищо....Стоят на петна, все едно са мръсни Sad

# 550
  • Русе
Пробвай да остържеш варовика с шпакла. Все трябва да се е разял от толкова препарати.

# 551
Мъжът ми намерил на вилата в шкафа малкото шишенце с препарата за почистване на перални и намазал всички батерии. Котления камък се почистил идеално  Crazy щях да припадна че ми е похарчил препарата за такива неща, но действа забележително, блестят батериите, въпреки че са стари.
Всички тези неща "оцет, белина, сода, препрата от ДМ с оцет, още един от ДМ за варовик" са доста слабички, вземи си нещо сериозно, има толкова препарати за котлен камък.

# 552
  • Русе
Мъжът ми намерил на вилата в шкафа малкото шишенце с препарата за почистване на перални и намазал всички батерии.
  кой е този препарат.

# 553
Хейтман за почистване на перални машини -
Скрит текст:

# 554
Ползвали ли сте препарат за миене на съдове Фрош? Аз за пръв път купувам, но съм супер недоволна. Не се пени, не мие хубаво, разочарована съм. Ето този
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт