Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 143
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
Това е прекрасно за дъщеря ми - и аз сама й казах да не поглежда назад и да заминава.
 Просто ми липсва и свекърва ми и това ,че няма да може да я изпрати ........
  Един човек завинаги го няма , дъщеря ми ще е далеч и ми е пусто . Татко загубих миналата години внезапно ,нея- също .

# 466
Жармен, внезапно си отиде свекърва ти, затова ти е още по-трудно да приемеш загубата.
Но за дъщеря ти трябва само да се радваш, да не тръгва знаейки, че те остава тук тъжна, това ще и тежи. Изпрати си я с усмивка, за нея това е шанс, ново начало.
Когато след пет години трябва да изпращам Мими ми припомни какви акъли съм ти давала, докато се пукам от рев, чу ли:)

# 467
Дойде чаканото лс, дойде и още едно - толкова мили и нахъсващи!
Винаги се радвам (като гладно циганче на зрела джанка, както гласи лафа) като получа лс.

За утре ми трябват много стиснати палци, много!

# 468

Успех! Ще стискам Peace

# 469

Успех! Ще стискам Peace

И аз и аз  Wink

# 470
  • Варна
Жармен, лек път и успех на момичето ти!  Hug
Тя ще се справи, остава и ти да се справиш.

# 471
 Благодаря  Hug
 Естел успех  Hug

# 472
Касита, ти в детска градина ли реши? Бях останала с впечатление, че почваш в училище. С по-големи деца си е по-лесно.

Не всъщност. Simple Smile Лесно е с по-големи, но ако са с теб от първа група. Ако са събрани в предучилищната, изобщо не е по-лесно.

# 473
  • София
Естел Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 474
Ако в първа група в детската са по 20 лв , по-нагоре не ми се мисли колко ще са  ooooh!
Първа и втора група вие си купувате помагалата -по 18лв май бяха. В трета и четвърта група са безплатни Wink

# 475
  • тук-там
Бързо минава една година, но ако се обърнеш...много се е и случило.
Рядко пиша, повече ви чета.
Датата я свързвам с други неща.
В Пловдив небето се е продънило. ooooh! Ъгейн. Laughing
Аз обаче, ще мързелувам, ще събирам тен и ще видя така чаканото море, че изобщо не ми пука.
Палци и от мен за Естел.  fingerscrossed

# 476
  • Бургас
Ако в първа група в детската са по 20 лв , по-нагоре не ми се мисли колко ще са  ooooh!
Първа и втора група вие си купувате помагалата -по 18лв май бяха. В трета и четвърта група са безплатни Wink

Е,това вече е успокоително Simple Smile Само дето тогава Марианката ще застъпва  Laughing

# 477
20 лева средно е цената на учебните помагала, но къде забравяте всичко останало.
Аз се чудя как по 50 лева на дете ще ме оправят, освен другото, че масово родителите не искат да дават и по 20 лева. Не че нямат.

# 478
  • Mediterraneo
Говорейки за помагала, пари и шампиони- кандидатирам се. 244 евро за голямата и 55 евро за малката. За материали до тук съм дала едва 20 евро, но не съм получила списъците на нито едната.

Естел, стискам палци утре!

Жармен, сега мисли, че детето утре си идва и ще имаш 10 дни да й се порадваш!

# 479
 Дала съм  $50 за помагала и учебници, моливи, пастели и т.н. за 5ти клас. В по-малките класове даже плащахме по-малко. Униформите купувам отделно.

петък е , каво стана с циците?

Общи условия

Активация на акаунт