Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 263
  • 641
  •   1
Отговори
# 150
Вани, ще направим курбан, решили сме си, ей така за здраве и берекет. Знам, че си дробронамерена Heart Eyes
Толкова ми е тревожно за Жаки и как ще караме идващия есенно зимен сезон, душата ми е в зъбите.
През септември предстоят още няколо прегледа, намерихме връзки, дано ни обърнат внимание, а не пак на конвейр, ще ходим при светила в белодробните болести, искам да съм сигурна за лечението и дали това, което видяха на снимките е било пневмония или вече има увреждане от астмата. Искам само тя да е добре и здрава, всичко друго е маловажно.
Жалко е, че по каналния ред никой не обръща внимание, изписват се едни и същи лекарства, не се подхожда индивидуално, не се търси вариант за лечение с по- щадящи лекарства. Никой нищо не обяснява, не инструктира, прегледа без значение дали платен или не, трае десет- петнайсет минути и довиждане. Ако питаш или недай Боже кажеш, че си чел статии или друга информация, става напрегнато, нервничат лекарите. Ама аз имам парво да питам, да знам. Това дете не съм го намерила на пътя, че да действам на принципа проба- грешка!
На много неща ме е яд, но нищо не мога да направя. Да не бяхме вързани тук, отдавана да сме опитали и ново начало, засега обаче е невъзможно.

# 151
Бу, много е хубаво котето Heart Eyes

# 152
  • До хладилника, който обичам
Благодаря Simple Smile точно се зачудих дали изобщо му е тук мястото - май не, извинете, но ме разсмя погледа, та споделих с вас.

# 153
  • В Космоса
Валери, честит ви празник! Да е жив и здрав рожденника!  bouquet

Не знаете за таз Албена, викате... Laughing

# 154
  • София
Аз потърсих тази Албена и нейния синдром в гугито.... мълчи по въпроса.
Аз се сетих само за Албена на Йовков. Но ти не даде много подробности, та не знам дали могат да се навържат някак нещата.

На голямото момче и на девойката ни напоследък често им тече кръв от носа. Не е обилно, съвсем мъничко е, но последните 2-3 седмици им се случва вече по 3-4 пъти и на двамата. Да се притеснявам ли?  Thinking

# 155
  • В Космоса
Ми то няма друго, само това, което съм написала каза госпожата, насочено към тази участничка:

Скрит текст:

# 156
Аз потърсих тази Албена и нейния синдром в гугито.... мълчи по въпроса.
Аз се сетих само за Албена на Йовков. Но ти не даде много подробности, та не знам дали могат да се навържат някак нещата.

На голямото момче и на девойката ни напоследък често им тече кръв от носа. Не е обилно, съвсем мъничко е, но последните 2-3 седмици им се случва вече по 3-4 пъти и на двамата. Да се притеснявам ли?  Thinking

Да не би да е много сух въздуха у вас? Ползвай овлажнител.

# 157
  • София
Май е доста сух, софи. Имаме датчици на прозорците, от тези най-простите  без стойности, а само една стрелка и сега ги погледнах - в най-"сухата" област са всичките.  Confused Аз, обаче, нямам овлажнител, продадох го когато Емма излезе от бебешка възраст, реших че не ни е нужен повече:blush:. Да сложа купички с вода по первазите? Ще свършат ли работа?

# 158
Валери, да ти е жив и здрав рожденика!

Тонка, най-важното според мен е, да не си "магнит за лепки". Не че това зависи от теб, де  Sunglasses Има една такава порода "социални" майчета,  с фикс идеи за интеграция и кооперация, от които, честно, е много трудно да се отървеш без да престъпваш границите на добрия тон и възпитание  Confused Децата още не се познават и не знаят на кой свят са, те вече разменят телефони, скайпове, фейсбуци, реални и виртуални адреси, и ти снемат цялата автобиография  Crossing Arms Аз лично им секнах ентусиазма, като станах член първо на Родителското настоятелство, а след това и на Училищното настоятелство. Не само че изгубиха интерес да общуват с мен, но и старателно ме избягваха  Mr. Green
Желая ти успех в сложния лабиринт от ученическо-родителско-учителски взаимоотношения. И един съвет - трябва да си малко перде, прекалената чувствителност и емоционалност няма да са ти от полза.

Да ви споделя какво ми се случи преди малко в съседния супермаркет  Embarassed Подредила съм си чинно покупките на лентата, и чакам да ми дойде реда. След мен някой слага разделителната табелка, и започва да подрежда. О, чудо  Blush - перфектната подредба! Геометрично и тематично уплътняване на пространството, на границата с перфектността  Rolling Eyes Признавам, че имаше решения, на които се възхитих, и за които не бих се сетила. Въздъхнах почтително и с възхищение, и вдигнах поглед да видя кой е този бог на подредените стоки  Embarassed Мъж, между 45 и 50 години, изключително очарователен, изглеждаше сякаш аз съм му избирала дрехите, прическата, и всичко... Той също оцени моята подредба на стоките върху лентата, и някъде между таксуването и плащането успяхме да разменим по една усмивка...
Прибирайки се, не пропуснах да натрия сол на главата на съпружието, че ИМА мъже, които знаят как се редят покупки върху лента, а не ги мятат хаотично  Twisted Evil Коментарът му беше: "И за какво ти е такъв мъж, ще се избиете за това под колко градуса да е наклонена четката за зъби или защо, по дяволите, е купил некалибровани ябълки"  Joy
Скоро не си бях давала сметка колко трудно се живее с мен. Благодаря искрено на домашните, че ме търпят  Heart Eyes

# 159
  • Пазете Гор
Не флиртувайте в магазин! Изостря апетита и съответно води до нежелани покупки!

# 160
Не флиртувайте в магазин! Изостря апетита и съответно води до нежелани покупки!

Еее, това беше на касата, не се брои  Crossing Arms Там има само щендер на Durex и цигари. А аз не пуша от 6 години  Sunglasses

# 161
  • Пазете Гор
Дурекс са тунквани вафли, нали така?

Сега се сетих - ако някоя мацка ме погледна напоително на такава каса, веднага, с отмерени движения и със съсредоточен вид бих отброил от щендера пет-шест кутийки от тия вафли. После кратък размисъл бих добавил още една-две. Не човек, а машина, санким.

Абе само си приказвам. Ще взема аз.. и какво ще ги правя после, ще ги надувам като пуберите. що ли?

# 162
Не е смешно  Crossing Arms Хората поставят покупките си върху лентите в невъобразим хаос,  мятат безогледно - кръгло до квадратно, хранително до нехранително, бутилка до пликче  Crossing Arms  Да не говорим, че няма и елементарно съобразяване кое трябва да се постави на дъното, а кое е чувствително и трябва да е най-отгоре... Абе, неорганизирана работа...

# 163

Абе само си приказвам. Ще взема аз.. и какво ще ги правя после, ще ги надувам като пуберите. що ли?
тц, ще си подготвен за проекто темата с перването.

Подреждам покупките на лентата само ''тематично'', но не и по форма.

# 164
Акаша, коя госпожа спомена, за този измислен от нея, синдром? Русата квачка ли?

Общи условия

Активация на акаунт