Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 173
  • 641
  •   1
Отговори
# 360
Грам не ми се спи сега, а утре в 5:30 ще вия като куче.

# 361
  • някъде ... тук ...
Реномета май звучи по-приемливо в мн.ч.  Simple Smile
Кльощи... такава бях на отдавна.
Мъжът ми е висок и беше много кльощав, от известно време е "възмъжал", както се изрази майка ми  Crazy 
За привличането и типовете съм съгласна с Куркума, поне за мен.

# 362
  • Пазете Гор
А и магданоз има пребогато...
Тук е разковничето. Аз мразя магданоз, но на моя мъж му давам редовно и доволно количество.  Grinning

Ти не се похвали, никак даже.

Касита, при мен най-безотказно приспивно действа А.Тойнби - британски историк. Заспивам на всяка половин страница. Пробвай, ако ти се намира.

# 363
А и магданоз има пребогато...
Тук е разковничето. Аз мразя магданоз, но на моя мъж му давам редовно и доволно количество.  Grinning

Палавница  Joy. Аз, като се запознах с моя, той страдаше от бъбречно възпаление и баба му го лекуваше с магданозен чай. Така ме излъга  Joy.

# 364
Бе имам една връзчица, дали да не запаря един чай на моя:)))

# 365
Касита, успех!

Куркума, не съм чела Мечо Пух, но ти разби вярата ми, че е от там.

За какво ми е външна клавиатура, като пиша от тази на таблета? Бавна съм, бъркам, поправям, пфуууу ....  ooooh!

Не мога да мина 210 ниво на Farm Heroes Saga. Тия лукчета кога пускат тревичка?  #2gunfire

И на мен не ми се спи, а станах в 7.30.

# 366
  • Пазете Гор
Бе имам една връзчица, дали да не запаря един чай на моя:)))

Сакън! Пресен, пресен!

# 367
Не знам на кой не му се спи, но аз трябва да ставам почти Simple Smile почти осъмнах.

# 368
Даун, как си? Що не спиш?

# 369
Даун, как си? Що не спиш?
[/qu

Нерви, любопитство и факта, че утре не съм на работа Simple Smile

# 370
  • Пазете Гор
Може би сме говорили в зеленчуковата, но все пак, Даун - ядат ли кенгурата магданоз?

Ако не  - с какво го заменят. Все пак и при вас има доволни булки, не е ли така?

П.П. Добре е, че не се отказа.

# 371
При мен принципът да ме харесват един и същи тип мъже не работи. Както и не съм харесвала един и същи тип мъже.

У нас магданозът - само пресен и суров! Него ползвахме и едно време, за да правим дъвките "Идеал" зелени.

Единствената електронна игра, която играя и обичам е Monument Valley. Не съм попадала на нищо толкова красиво, изненадващо и свободно.

# 372
Аз все се питам защо толкова много магданоз в салатата, че и целина, накълцана на ситно? А то, за вдигане на самолета. Че си е доволна, доволна, но не усещам вкуса на доматите от толкова Трибестан. ох.

# 373
  • Пазете Гор
Смени доматодоставчика. Колкото повече магданоз - толкова повече се отварят доматените аромати. Ако ги има. Инак става леко силажно, вярно е.

Играй си с зехтина. Много помагат няколко лентички сушена шунка или късчета мухливо сирене. Не забравяй малко лук.

# 374
Здравейте, предстои ни преместване, а с това и голяма промяна в живота и нов етап от връзката. Притеснявам се как ще се отрази на приятеля ми тази промяна на града, всички неясноти по местенето. Кога и какво ще се свърши, а времето напредва. Като че ли знам, че всичко ще се нареди, но ми е свита душичката и исках да си го кажа

Общи условия

Активация на акаунт