Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 172
  • 641
  •   1
Отговори
# 375
Как приспивно вали ....

# 376
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Точно същото исках да кажа и аз - колко хубаво вали!
Само че не ми се приспива, седи ми се, да слушам дъжда ...
Много обичам звука от дъжда.

# 377
  • Пазете Гор
Добре е, приятно.

Но ако за утре бяхте планирали да жънете слънчоглед - хич нямаше да му се радвате. Или пък ако просто ви капе покривът... Но пък от друга страна - ако бяхте засели (пшеница, или да речем - спанак) - ох, каква радост щеше да е!

Един познат има доматокомбайн и често го наемат да "жъне" домати. Процесът до голяма степен напомня ваденето на баластра от речно корито.

# 378
Мерси, Куркума. Мухлявото сирене го слагам на плачка, със зехтин във фолио, на дървени въгллища. Също и навито в беконче на шишче. А доматите са истински, селски. Трибестанът е в повече, мисля.

# 379
  • Пазете Гор
Яж тогава и работи. Това е положението.

Между другото селски домати не означава непременно хубави. Аз произвеждам в едната си градина доста жилава стока, несладка, кожеста.

# 380
  • Луната ни пази
Мерси, Куркума. Мухлявото сирене го слагам на плачка, със зехтин във фолио, на дървени въгллища. Също и навито в беконче на шишче. А доматите са истински, селски. Трибестанът е в повече, мисля.
Значи, ако искаш утре да е по- малко, е време да се замъкнеш в леглото  Party Flutter

# 381
Сандоканчев, може да й намекнеш, че нямаш нужда от магданоз, че самолета лети заради и от нея и т.н. Или й кажи, че доматите ти действат по - възбуждащо от магданоза.

# 382
Работата не е проблем. Грип ни смъкна всички, и детето. Това време, топло, студено.

# 383
Здравейте, предстои ни преместване, а с това и голяма промяна в живота и нов етап от връзката. Притеснявам се как ще се отрази на приятеля ми тази промяна на града, всички неясноти по местенето. Кога и какво ще се свърши, а времето напредва. Като че ли знам, че всичко ще се нареди, но ми е свита душичката и исках да си го кажа

Ще се нареди, разбира се! Хубаво ти предстои, съвместно съжителство или дори сватба, това са положителни емоции, не се тревожи за неща, които може да се наредят по- лесно, отколкото очакваш.
Желая ти успешно ново начало и щастие   bouquet

# 384
Здравейте, предстои ни преместване, а с това и голяма промяна в живота и нов етап от връзката. Притеснявам се как ще се отрази на приятеля ми тази промяна на града, всички неясноти по местенето. Кога и какво ще се свърши, а времето напредва. Като че ли знам, че всичко ще се нареди, но ми е свита душичката и исках да си го кажа

Ще се нареди, разбира се! Хубаво ти предстои, съвместно съжителство или дори сватба, това са положителни емоции, не се тревожи за неща, които може да се наредят по- лесно, отколкото очакваш.
Желая ти успешно ново начало и щастие   bouquet
Благодаря за милите думи Hug дано наистина да стане така

# 385
  • Euskal Herria
Нещата сами ще се наместят, само страховете ни понякога са в повече. От опит съм се убедила, че когато най-  не очаква човек, всичко става лесно и безпроблемно.
Успех!

# 386
Притеснява ме това, че остават 2-3 седмици, най-много месец, а към момента не се случва нищо. Не сме започнали с багажи-магажи  Grinning или пък е рано и всичко е само в моята глава, а той е сууупер спокоен все едно няма да се случва нищо  newsm78

# 387
  • Ямбол
Добро утро.
Изчезвам да слагам корнизи и пердета и после започва голямото събиране на багаж.

Жаки, Шаги ти е отговорила, но щом има места и на Марс можеш да се преместиш Wink
Аз съм завършила такава паралелка, добре е да се знае един по-различен език от английския, който е навсякъде и малко или много се научава между другото. Немският е изкуство направо.

# 388
Добро утро и честит празник.
Пожелавам на всички още много теми, изпълнени с уют и позитивизъм.

# 389
Пожелавам на всички още много теми, изпълнени с уют и позитивизъм.
Това искам и аз да кажа.
Честита първа година на темата!

Днес ми е почивният ден и се радвам, че тук не вали. Simple Smile
Излизам на кафе. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт