Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 159
  • 641
  •   1
Отговори
# 390
  • До хладилника, който обичам
Притеснява ме това, че остават 2-3 седмици, най-много месец, а към момента не се случва нищо. Не сме започнали с багажи-магажи  Grinning или пък е рано и всичко е само в моята глава, а той е сууупер спокоен все едно няма да се случва нищо  newsm78
Почни да опаковаш ти тогава. Направи строен план по преместването и го следвай.
Опаковай всичко, което няма да ви трябва сега. Степенувай и опаковай нещата така, че в последния ден да приберете само последните прибори и посуда, завивки и последни дрехи.
Ако новото място е достъпно, аз бих планирала пренасяне на част от багажа преди датата.

# 391
  • София
Добро утро! Честит ни рожден ден  Hug

Най-после научих името на бъдещата класна на синът ми. Сега остава да чуя и някакви отзиви за нея. Той самият, естествено, нищо не знае и му е напълно непозната... разсейкото му с разсейко.  Wink
Сигурно защото ползваме една мрежа вкъщи и на моят телефон получавам известия когато качат клипче в канал, за който се е абонирал. Знам че гледа клипчета на някакви, които се записват как играят игри, вместо самият той да играе ooooh! обаче  не предполагах какви игри са. Вчера си пуснах последното качено клипче - някакъв обикаля разни подземия и размазва глави на зомбита, кървища и черва навсякъде. Забраних му да гледа този канал, говорих че това е гадно и неподходящо за възрастта му, че не случайно това са игри забранени за деца, говорих и за опасностите в интернет... единственото, което постигнах е че ми се разсърди. Днес смятам пак да се опитам да продължа разговора, само че не знам нито от къде да започна нито как да продължа. Rolling Eyes

# 392
  • Sofia
Онна, това за което се сещам може да ти се стори крайно/ брутално-да си представя,че тия,чиито глави размазва са на негови познати хора:tired:.Предполагам това ще го отрезви.А може би иска и той да  е готЕн като другите, които играят Thinking.Успех! Hug

# 393
  • Варна
Има едни клипчета на Майн крафт. Да не гледа тях, Онна? И аз у дома имам проблем с клипчета.

# 394
Добро утро. Честита ни годинка Laughing
Малкият ми син свикна няколко седмици да сме заедно и сега не ме пуска да ходя на работа. Ще бера ядове пак.  
Онна, преди време имаше едно изследване, че няма особена връзка между агресията в реалността и игрите. Агресивните деца са тези, които растат в семейства, в които родителите възпитават с бой. Според мен няма сериозна опасност, опасността е само от евентуално пристрастяване. Аз бих почнала разговора с това, че разбирам свободното  време като време за разтоварване, хубави емоции, красиви гледки, а не кървища и черва. Не вярвам да има особен ефект, ама бих пробвала така Grinning
Ходих по ранни зори пак на тренировка. elleni, ти под силова какво разбираш, че и аз съм абсолютен новак като теб - ако обикаляш по уредите с тежести и вдигаш по 15 килограма, това силова ли е или опит за такава Laughing? Аз правя някакви хаотични неща - ходя на висока скорост на пътеката 20 минути, после тичам десет и още половин час обикалям по другите уреди. Но не с особен смисъл - не тренирам всеки път различни мускули, а всичко наведнъж. Приемам, че ме зарежда и после ми е хубаво,  а не търся ефект Grinning

# 395
  • София
Има едни клипчета на Майн крафт. Да не гледа тях, Онна? И аз у дома имам проблем с клипчета.
Ох и в Майнкрафт ли има кървища?  ooooh! Аз мислех че там си строиш къща, отглеждаш си овце, крави и т.н. Поне с такива впечатления оставам като ми споделя какво прави в момента в играта.
Това беше супер брутално и реалистично.Нещо като анимирана версия на Walking dead - филма.

Гена, това няма да стане. Точно вчера ми обясняваше, че той прекрасно правел разлика между игрите и че това не е истинско и действителността..... Прави той.... дръжки прави, ама така твърди. Та при такова предложение ще каже че не би могъл въобще да си представи нещо подобно.

# 396
# 397
  • sofia
Здравейте, дами!

Онна, не си видяла моите с колелета. Те са във вашата махала само, когато са на училище.
Иначе с мъка ги изкарвам от вкъщи, то бива лежане и мързел, ама е нещо страшно.

За раздвижване си говорите  Laughing Трябва да се заема, но сама ми е тъпо и не съм достатъчно мотивирана, не мога да се самонавивам...не и за това.
Големият ще е първа смяна и ако са от 7,30 съм се заканила в промеждутъка до 9 да ходя да се раздвижвам. До работата има тамън няколко фитнеса. Има и от тези подскачащите, но те са вечер...втория срок може да се пробвам Mr. Green

Иначе след като родих Борис ходих година  на фитнес, ама с треньор. Важно е да ти се покажат правилните движения, последователността на упр. има логика, броя повторения, с каква тежест и пр.

# 398
# 399
Честит рожден ден на темата! Лиляна, цветята са за теб   bouquet Тонка, мисля, че и ти имаше принос   bouquet

Интересен разговор сте имали снощи. За магданоза  Sunglasses Отивам да купя две връзки.

# 400
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Онна, и при нас го има проблемът с "гадните" клипчета. Малкият, петгодишен вече, обича да гледа клипчета с трошене на коли - колите се блъскат в нещо, обръщат се, чупят се и хвърчат парчета от тях. В някои клипчета обаче помитат по пътя си хора, хората падат и "умират". Питам го - не ти ли е жал за хората, а той, много учудено - ама това не е истинско, наужким е. А веднъж попаднахме на някакъв "Марио" - супергадно, гнусно и отвратително нещо. Щях да повърна, а на него му беше смешно. Отказах категорично да го гледам с него и оттогава не е гледал с мен, надявам се да ги е забравил.
По принцип гледам да не "плюя" по харесваните от него неща, а да му отвличам вниманието и да го насочвам към други неща. Обаче си го влече. И голямата имаше такива периоди, макар и по-невинни. Като я питах "защо ти харесва това", тя отговаряше - лошите са ми по-интересни от добрите. Но сега тя е на 12, прекрасна е - във всяко едно отношение и когато си говорим пак за тези неща, й е чудно, че тогава са й харесвали, даже на малкия му се чуди и той, понеже тя е голям авторитет за него, се влияе от това.
Но и мен много ме занимава този въпрос - защо? Защо им харесват зомбитата, вампирите, гадният портокал със зъбите. Каква потребност тяхна се задоволява по този начин? newsm78
Обаче и грозното е естетическа категория, факт.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 15:38 от svetal4o27

# 401
  • ту тук, ту там
Валери, аз се опитвам да спортувам с цел отслабване. А всички казват, че за това кардиото не е достатъчно. Трябват и упражнения за различните мускулни групи. За тях пък Веси го е казала отлично - трябва да знаеш кога, как и колко да правиш. А аз не знам и тук няма инструктор, който да ми покаже. Но ужасно демотивиращо ми е, че за месец и половина не видях никакъв ефект, и половин кг дори. При все че преди да започна, водех много застоял начин на живот от доста време. И все си мислех, че сега това трябва да окаже влияние, но не би. За момента разреждам малко тренировките, ще ходя колкото да поддържам тонуса, а през октомври ще видя...

# 402
  • София
В нас имаме проблем със същото клипче на Майнкрафт.

# 403
За Майнкрафт зависи в какъв свят си в момента- има светове, в които само строиш, грижиш се за овце и селяни и под. Има светове, обаче, в които водиш битки с разни ендермани, зомбита и прочие слуз... Моят малък бог в момента строи едни поселища с влакове, дворци, кули... Миналия месец се биеше... Баща му хич не е очарован от индустрията, която се развива покрай тая игра. На мен графиката ми е странна- имам чувството, че съм се върнала в ранните 90, когато играех Doom. Ама прозрях, че е тип LEGO.
Неизбежно е децата да се сблъскват с гадости, които ние не харесваме, а те обожават- част от израстването, според мен. Доста по-невинно е от някои забавления в по-тинейджърска възраст...

# 404
Честит рожден ден на темата! Вече официално. Да продължава да е полезна, забавна и позитивна!

Общи условия

Активация на акаунт