Работа на пасажерски кораби

• 150 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да се сдържа да не попитам, каква е позицията на която се плаща 830 лева на кораб. Това са 410 евро оли 500$.
Та къде се работи за такива пари?

Не знам в коя фирма е и не бих се интересувала от тази фирма. Нито от агента. Вие за какви пари се качихте да работите на първия кораб, че сте толкова изненадана ? Аз дори не знам какво да очаквам.
Ами изненадана съм. Не е нормално в наши дни човек да работи по 10-12 часа всеки ден 7дни в седмицата за 400евро на месец. Аз лично за под 1000 не бих се качила изобщо, както и не съм го правила.
Разбира се всеки сам си решава къде и за колко да продаде труда си.

# 106
Не мога да се сдържа да не попитам, каква е позицията на която се плаща 830 лева на кораб. Това са 410 евро оли 500$.
Та къде се работи за такива пари?

Не знам в коя фирма е и не бих се интересувала от тази фирма. Нито от агента. Вие за какви пари се качихте да работите на първия кораб, че сте толкова изненадана ? Аз дори не знам какво да очаквам.
Ами изненадана съм. Не е нормално в наши дни човек да работи по 10-12 часа всеки ден 7дни в седмицата за 400евро на месец. Аз лично за под 1000 не бих се качила изобщо, както и не съм го правила.
Разбира се всеки сам си решава къде и за колко да продаде труда си.

Аз също се бях очудила и затова попитах. От кой фирми имате хубаво впечатление? Какви полезни съвети можете да дадете за интервютата? За "Лъки М" в предишната тема прочетох хубави неща, а някой от вас да са работили с тази фирма ? И с какви впечатления сте останали?

# 107
Здравейте, моля пишете ми еъв фб на съобщение въпроси не тук нямам шанс да влизам често да отговарям съжалявам на всички чакащи. Скоро ще пусна пост с повече инфо за нсл на която изкарах два договора. desilitka@gmail.com taka shte me namerite vuv fb .Благодаря

# 108
Здравейте, моля пишете ми еъв фб на съобщение въпроси не тук нямам шанс да влизам често да отговарям съжалявам на всички чакащи. Скоро ще пусна пост с повече инфо за нсл на която изкарах два договора. desilitka@gmail.com taka shte me namerite vuv fb .Благодаря

Много интересно , аз пък пращам хора на NCL.

# 109
Копирай си поста и тук, ще бъде от полза на хора които ср интересуват от NCL.

# 110
Dimitrichka Krasteva само с worldwide  или и с речни кораби се занимавате?

# 111
Dimitrichka Krasteva само с worldwide  или и с речни кораби се занимавате?

Само пасажерски, презокеански.
Речни за нашия пазар са "Viking" но не искаме да работим с тях поради големия брой агенти.

# 112

А знаете ли коя фирма във Варна работи с речни кораби?

# 113
по цял свят се оправям, но с този сайт ми е трудно хахахха Simple Smile ще пиша където намеря пък знам ще излезе.
Та за тези които не са чели предната тема от 60 страници отново да кажа, пътувала съм с карнивал един договор , роял един в спа и два договора с нсл гифт шопа. Доста разнообразно с трите най големи компании и мога да ви отговоря и сравня всяка една от тях. Сега ще се качвам с викинг за рецепция и мисля да не я сменям повече защото се очертава най добрата. Само че не на речните а на океанските кораби. Извинявам се за някои грешки при писането но е от телефон и с тези малки копчета се побърквам ,
НСЛ бях стаф и имах добър живот но честно казано на роял след това карнивал персонала има повече права и е по добре.  Корабите са си кораби ако ен свикнете и не ви харесва слезте..... лично на мен си почивам там ..харесвам ми да живея на кораб и ми е били мечта която сбъднах. Сега мие начин на живот. Ако имате желание ще намерите и начин. Не се хвърляйте на безумни позиции само защото в бг в някой офис сте били с званието мениджър не значи че и там се качвате директно като такъв. Хляб много се яде там стига да сет сериозни. Аз лично си круизвам и каквото такова Simple Smile Ще се радвамд а отговоря на конкретни въпроси, а не просто как да се качите на кораб...... агенции дето качват много! Хубав ден и ще се постарая да влизам по често

# 114
Здравейте,
Скоро ще проведа интервюта с MSC Mediterraneo и Sea Chef. Някой може ли да сподели мнение за тези две компании. Както за заплащане, така и за самите компании.
Благодаря много

# 115
Здравейте, за първи път се включвам тук но може би вече от 2-3 месеца следя форума за мнения и перпоръки,
моят въпрос е насочен главно към Димитричка понеже доколкото видях сте представител на Одисей Интернешънъл, с които разговарях по телефона преди месец някъде още когато търсехте персонал за Regent Seven Seas, казаха ми да си изпратя СВ-то на техен имейл и оттогава нямам отговор, възможно е и да не сте го получили, та въпросът ми е конкретно вашата компания набира ли персонал за момента защото оттогава следя и jobs-a но не съм попадала на ваша обява Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 116
Здравейте y0ankaaa,

На Всички одобрени за интервю сме се обадили, отделно самото интервю мина края на октомври. Следващи ще има вече към края на януари.

На много автобиографии има грешка при изписване на тел № или на мейл адрес. Съветвам Ви да проверите Вашата обстойно и да ни я пратите пак на : apply@odyssey.ae

# 117
Здравейте y0ankaaa,

На Всички одобрени за интервю сме се обадили, отделно самото интервю мина края на октомври. Следващи ще има вече към края на януари.

На много автобиографии има грешка при изписване на тел № или на мейл адрес. Съветвам Ви да проверите Вашата обстойно и да ни я пратите пак на : apply@odyssey.ae

Благодаря за своевременния отговор защото ми препоръчаха вашата агенция Simple Smile)

# 118
Здравейте! Изчетох темите с голям интерес... От малък мечтата ми е да съм капитан на пасажерски кораб... Та да карам по същество какви курсове трябва да изкарам и кои компании търсят капитани в момента и изобщо има ли някакъв шанс да ме вземат? Благодаря Ви предварително.
Поздрави.

# 119
Здравейте! Изчетох темите с голям интерес... От малък мечтата ми е да съм капитан на пасажерски кораб... Та да карам по същество какви курсове трябва да изкарам и кои компании търсят капитани в момента и изобщо има ли някакъв шанс да ме вземат? Благодаря Ви предварително.
Поздрави.

Капитан не се става само с курс. Трябва си образование. По поста ти разбирам че нямаш такова иначе щеше да знаеш и какви са изискванията за такава длъжност.

Общи условия

Активация на акаунт