Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са теченията по време на бременност и как да се лекуват?
Какви са лекциите в Майчин дом и кога се провеждат?
Как да се справя с болки в бъбреците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са теченията по време на бременност и как да се лекуват?
Теченията по време на бременност могат да бъдат нормални, но е важно да наблюдавате техния цвят и мирис. Ако има течение, но няма други симптоми, може да се изчака до следващия преглед. В случай на бактериална вагиноза лекарите обикновено предписват антибиотици като полижинакс и сълвърджин. Освен това се препоръчва използването на Лактацид за бременни и таблетка Лактажин за поддържане на нормалната микрофлора.
-
Какви са лекциите в Майчин дом и кога се провеждат?
-
Как да се справя с болки в бъбреците по време на бременност?
-
Какво представляват АСАТ и АЛАТ и какво означава, ако са повишени по време на бременност?
-
Къде в Пловдив мога да направя тест за таласемия?
... сигурно е нормално, защото като ми визамаха секрет пак беше така и всичко излезе в норми. При вас как е положението ? 
Явно тялото ми се е умопобъркало покрай бременноста (то с такава собственичка, какво да е освен чалнато)
, чудя се ММ как издържа
Че аз на това съм се отдала тази вечер 

Креватче си имаме от каката,количка чак към края ще купуваме,но съм си набелязала
Но в общи линии си е като краста,може малко да е,но да е всеки ден

.