Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 146
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета тази вечер няма да мога да превеждам, имам проблеми с лаптопа и съм от таблета, и не мога да пиша и да гледам.

# 106
  • AMS

Фрагман 1

Kara Sevda

еп. 4

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 22:52 от *** Diva ***

# 107
Ето и нещо от мен.
Сцена от еп. 3
https://www.facebook.com/KaraSevdaDizisi01/videos/vb.545740868926219/572231766277129/?type=2&theater

# 108
  • София
Мнооого хубав епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лейля как ги хързулна накрая  hahaha hahaha hahaha
Брата се влюби в ЗейнпчИтУ  hahaha hahaha hahaha а тя само чака някой богат идиот да я забележи, ама и тя ще се влюби май май
Последния половин час някъде повече ми хареса Grinning Grinning Grinning
Когато нашата го видя с Асуто полудя, ако можеше очите и щеше да избоде, малко се успокои като разбра, че е съдружничка, ама не много Grinning Grinning Grinning
Харесаха ми там където се срещнаха много силна сцена, Кемал като го докосна чак сърцето му спря, Бурак много добре го изигра  Heart Eyes
Но и той получи своето наказание за Асуто когато майка и каза, че може би ще има "хубава" новина
Първата част беше малко мудна, очаквах повече, искаше се да ми покажат нещо по линията Йондер-Лейля ама цЪ. Имам чувството, че Кемал ще отиде на някое събитие с нея и ще стане много забавно, на Нихан майка и ще умре от яд сигурно  Joy Joy Joy
Двете майки ме дразнят, ама чок Grinning

# 109

Много благодаря!  bouquet

Два болюма с превод на екс и ме сърбят пръстенцата да пусна 3 без, но ще се въздържа.  Wink Прочетох коментара на ГБУ и се ориентирах, за което мерси!  bouquet Их, знаех си, че това ще е моето дизи бу сезон.  smile3508 Чок татлъ са БО и НА!  Heart Eyes Двойка мечта!  Grinning
Кусура бакма, ама смятам да се излагам в тази тема защото другата е чок карашък.  newsm43
Малко стана отзад напред, но привет на познатите никчета!  Hug

# 110
СелфитУ  Hug, радвам се да те видя тук  bouquet

Някой може ли с 2-3 (до 10 Simple Smile ) изречения да ми нахвърли епизода, че не ми се гледа без превод  Praynig Макар че едва издържам да не го подхвана Simple Smile
БУ  Hug, от твоя пост разбирам, че за миналото на Лейля пак не се е разкрило нищо съществено. Язък  Mr. Green

# 111
Добро утро
снощи и аз не гледах онлайн ,много ми е рано засега , а и срядата е запълних до към 21ч.
Селфи сменят ли саата , да се явиш хемен бурда за конушмак Simple Smile

# 112
Поздрав за всички и специално за Нервачето  Hug

https://youtu.be/dkp6Z0AsbHk

# 113
Поздрав за всички и специално за Нервачето  Hug

https://youtu.be/dkp6Z0AsbHk
тенкюююю любимия Тойгар

# 114
Пепелче, Нерви, мераба!  Hug

Селфи сменят ли саата , да се явиш хемен бурда за конушмак Simple Smile

Не обещавам, че ще се включа на online.  Sad Зор бе!  ooooh! Снощи по късна доба не се устисках и минах на вентилатор 3 болюм. Щото пуснах трея за 4 и уйде коня!  Joy Не очаквах толкова рано Емир да спипа гълъбите. За мъж, който 5 години не е консумирал брака си с любимата жена мислех, че разкритието за бившето севгили ще се точи поне 10 болюма.  Whistling

Шимди нещо само за гледалите КПА.  Wink

Скрит текст:
Като се сетя как го плюехме за недомислици?!  Wink hahaha Joy Обаче този 5ГНБ (5 годишен неконсумиран брак Rolling Eyes) ми измести от върха на класацията 30 годишните девственици.  tooth

# 115
...
Шимди нещо само за гледалите КПА.  Wink

Скрит текст:
Като се сетя как го плюехме за недомислици?!  Wink hahaha Joy Обаче този 5ГНБ (5 годишен неконсумиран брак Rolling Eyes) ми измести от върха на класацията 30 годишните девственици.  tooth

Селфи, той ще стане чок шашардъ  Mr. Green като разбере, че ашкът е консумиран обаче. Хак му е  Joy Joy Joy

# 116
Споко деврем , гледам друг където пък се обичат и имат и дете
и ПБН и първото обезчестяване така да се изразя е някъде около третата година
комшитата са пълни с такива идеи , при тях не е толкова просто като при нас положението с оная работа

Емир няма да ги хване толкоз лесно
ще му се измъкнат по някакъв начин
предполагам и Аслъто ще има голяма заслуга за това

Не знам защо ама все ме налита мислАта ,че Емир ще си вземе насила полагащото му се в брака

# 117
....
Не знам защо ама все ме налита мислАта ,че Емир ще си вземе насила полагащото му се в брака
И аз го очаквам  Mr. Green

# 118
Селфи, той ще стане чок шашардъ  Mr. Green като разбере, че ашкът е консумиран обаче. Хак му е  Joy Joy Joy

За да го разбере тозий толкова ентересан факт ще трябва да го консумира бракът.  Wink А такъв бонус сякаш  не му се предвижда предвид проспаните 5 години.    Wink Sunglasses

Споко деврем , гледам друг където пък се обичат и имат и дете
и ПБН и първото обезчестяване така да се изразя е някъде около третата година
комшитата са пълни с такива идеи , при тях не е толкова просто като при нас положението с оная работа

OMG!  Praynig Praynig Praynig Те това е фентъзи!  Rolling Eyes

Това си го помислих още след заканата на Емир за след тържеството, но се размина.  ooooh! На този гадняр не може да му се отрече, че много обича "жена си". Има си и къде да отпуска напрежението, така че не очаквам чак такива извращения.  Sick

# 119
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Този час наистина е ранен и неудобен, но когато оправят часовника ще е по-удобно.
Това с 30 год. девственица в КПА им беше една от най-малките глупости.
Според мен скоро Емир ще си вземе полагаемото, но Кемал пак ще я повтори преди това и ще има бременност.А Нихан ще избесней заради нещо което Кемал ще направи и ще представи бебето за дете на Емир.
В началото преди да разбера, че след 5 години още няма ПБН, си мислих, че Емир редовно тормзи Нихан, ама не той желязо.

Общи условия

Активация на акаунт