ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Божеее, днес я заварих да спи!
От тригодишна не спи следобед, явно много и е дошло ранното ставане, как ще свиква - не знам.

Харесали са и всички учители дотук (цели трима...)
Правили са входно по английски, било елементарно. Дано децата да са учили поне по малко английски, за да не почват от нулата.

Иначе я записах вчера във Френския културен институт. Да видим.

# 241
Прибра се ентусиазиран, за домашна 58 думи по 20 пъти, едвам го накарах да вечеря и вече пише.
Дано ентусиазма се запази по-дълго Simple Smile

# 242
  • Варна
 Днес стартирали с входен тест по английски Grinning. После 4-часа език.
Всички деца в класа са учили езика, разбрах че поискали да пропуснат аб-то, но госпожата казала, че се движи по програмата. Засега е това, надявам се на добра година.

# 243
  • София
Моята щерка ще правят входното ниво след почивните дни. И тя днес беше с 4 часа АЕ.
Питах я как мина днешния ден...
- Ужасно!
- Кое? Четирите часа английски?
- Те бяха най-ужасните.
И те са от азбуката. Повечето деца са учили английски. Имало само 2-3, които не са го учили.
Има домашно, но така и не успя да ми обясни какво Simple Smile

# 244
  • София
Закъснях много за родителската среща. По някаква причина полицаи бяха затворили част от маршрута, което доведе до обикаляне, набих се в адско задръстване и изпуснах същественото. Close

# 245
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца днес се прибра доволна, а имаха 8 часа. Харесало й е, призна си  Mr. Green Имахме и родителска, всички учители, барабар с директорката, са супер свежи. По рисуване ще им преподават двама младока на по около 20г, по реклама пак двама мъже, но не толкоз млади. Много,  много ми хареса у-щето. Само дано се справя с купуването на материалите, че хич не са ми ясни.

# 246
  • София
Втора смяна е, 20-25 минути му е пътят от нас до гимназията и въпреки това днес е закъснял.
"Ох, забравих, че съм на училище."  Shocked

# 247
И моят се прибра доволен. Веднага почна да обсъжда езика със сестра си.
За първи път се прибирам от родителска без мнение за преподавателите. Не можах да ги преценя тези госпожи.

# 248
  • София
Девойката се прибра снощи. Кипи от ентусиазъм - раздали са им вече учебниците по френски. Взели са вече кое как се произнася и други правила. Награбила е едно старо помагало от 1965 г. останало от баба и, като ми каза, че ще се упражнява да чете от него..... Възхитена от госпожата и децата. Дано този ентусиазъм я държи по-дълго време.

# 249
  • София

Честит празник на софиянци и честит имен ден на всички, които носят имената на Св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София!

# 250
  • Варна
Днес стартирали с входен тест по английски Grinning. После 4-часа език.
Всички деца в класа са учили езика, разбрах че поискали да пропуснат аб-то, но госпожата казала, че се движи по програмата. Засега е това, надявам се на добра година.

Да, според мен се очертава да е добра, с много добри впечатления е от класа, а аз днес с интерес очаквам математиката  Mr. Green

# 251
  • Пловдив
Ян@, помагало от 1965 г. - с тъмнозелени корици ли е? Да не е награбила стария, добър г-н Може? Любимият ми учебник по френски. Няма вече такива. Новите са пълна скръб.

охлювчетоо, 58 думи извън текст/контекст са си сериозно начало. Как му се струва господинът по френски?

При нас се очертава стабилен мъжки колектив от преподаватели - по БЕЛ, МАТ, биология, география и физическо. Досега не й се е случвало в час да е гробна тишина, никой да не говори и да не подвиква от последния чин разни щуротии. С госпожата по английски нямало да се разберат, пишела много ситно.  Laughing Всички са учили английски, накарала ги е да се представят един по един на дъската. Като за първи ден са работили по произношение, всеки ден щяла да ги кара да повтарят думи на глас. Учителят по биология бил ОК, има шанс тази година този предмет да й харесва. Господинът по МАТ вчера им казал, че днес ги чака с по една тетрадка и химикал. Намирисва ми, че е от породата на досегашната й учителка по МАТ, ще има гърч. Обаче това все пак е МГ. 

Довечера има РС за 8 клас. Но няма да видим класната, имала друг ангажимент.  Confused

Да са живи и здрави всички именници в темата и извън нея!   bouquet

# 252
  • На черешата
 Моята с голем ентусиазъм избра немски, сега заяви, че е смотан език.  ooooh! Децата в класа и харесват. Госпожата по немски била много строга. Първите 3 часа въобще не могла да схване, през четврътия и просветнало.  Simple Smile Ще видим какво ще се случва по-нататък.

# 253
Успешна година на всички!
Дано да им е приятно в новият клас и да се разбират.

Стейси Hug

Ние бяхме със счупена ръка,спънал се от еди каменни саксий,но всичко е добре.
Един ден  преди учебната година го свалихме.

# 254
Dundu73, вчера са били с госпожата по френски, днес с господина и двамата ще им преподават.

Общи условия

Активация на акаунт