ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 594
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Flash* Подозирам, че ще има да изпитваш на думите по немски. Аз го преживях преди 4 години - то не беше преследване да я изпитвам, на ден имаха по 50-80 думи и само да се запънеше на някоя следваше всичко отначало... Mr. Green А пък що таблици на Excel съм правила с рекции на глаголи...брр, не искам да си спомням. Да поясня, че от НЕ нищо не отбирам, само ми стига да знам, че е в пъти по -труден от английския.

Стейси Коя е тази госпожа по БЕЛ? (може и на ЛС)

Синът ми е с добри първи впечатления от учителите и класа. Радвам се, че не се паднахме при една точно определена учителка по математика. Новият учител по БЕЛ имал чуство за хумор, допаднал му е. Учителката по АЕ ги е хвърлила в дълбоките води с "200" думи първия ден и естествено пропусна вчера тренировката.

Речник купих дебел (май 300 страници се води) формат В5 от книжарница "Хирон" за 7,20 лв.

# 301
Моята дъщеря е въодушевена от немския  Grinning, с голямо желание го учи, до сега не се е сблъсквала с НЕ, какво и никой от нас, та се моля да продължи за напред така, но понеже съм реалист човек.......ми настръхва кожата  Mr. Green
Харесва си класа, класната и ходи с желание на училища.
От тази година е с ДАМСКА чанта.... предполагам, че едва ли ще й е удобно, но не се противих на желанието.  Whistling

# 302
  • Раковски
>daha< вие в ОМГ ли бяхте? Ако дъщеря ти пътува от друго населено място можеш да пуснеш молба, за 10 мин. закъснение първия час през първа смяна и 10 мин. по-ранно тръгване последния час през втора смяна.Вчера на РС класната го обясни.

Да, трябваше аз да повдигна въпроса за да ни го обясни класната! По принцип при нас има две или три пътуващи деца! Тя закъсня първи час на втора смяна, не се признава тогава! Факт е че стреса й повлия не надобре! Благодадаря охлювчетоо!

# 303
  • На черешата

От тази година е с ДАМСКА чанта.... предполагам, че едва ли ще й е удобно, но не се противих на желанието.  Whistling

И моята така.  Laughing

# 304
Моята дъщеря е въодушевена от немския  Grinning, с голямо желание го учи, до сега не се е сблъсквала с НЕ, какво и никой от нас, та се моля да продължи за напред така, но понеже съм реалист човек.......ми настръхва кожата  Mr. Green
Харесва си класа, класната и ходи с желание на училища.
Ох, моята също е с ДАМСКА ЧАНТА. Добре, че учат на блокове и реално няма много неща за носене. Много е ентусиазирана за сега- харесва си и класа, и класната и училището. Иначе е с АЕ и й е лесно, все пак е с В2. За сметка на това почти всеки ден имат по 4 блока (8часа), а събота и неделя школи в училище + още едно неделно програмиране. Да видим как ще са часовете, дано нещо да не съвпадат.

# 305
  • София
Някой да препоръча добър сборник по математика за тази година?
Може би трябва да питаме Ганис.

# 306
  • София
naniika, какво е това неделно програмиране? Извънучилищно е, нали?

# 307
  • Пловдив
Някой да препоръча добър сборник по математика за тази година? Може би трябва да питаме Ганис.

в училище искат книга за ученика на изд. Архимед

# 308
  • Варна

На нашите са казали някакъв, но не бил задължителен според младежа. Stop
Вчера го взех - в 3 части е 1 - алгебра и 2 и 3 - геометрия, Коларов, изд.Интеграл, води се за 7-12 клас. Поразгледах го. Не ми хареса,че матералът  не е структуриран по класове.

# 309
naniika, какво е това неделно програмиране? Извънучилищно е, нали?
В Телерик.

# 310
За НЕ и щерката каза: много ми харесва , интересен ми е, уча го с голямо желание.Днес поръчах няколко помагала и граматики по НЕ да се упражнява.По математика съм взела книга за ученика.
И моята много напъваше за дамска чанта, но я убедих за едни кожени раници с капси , взехме големия вариант и е идеална за училище.

# 311

На нашите са казали някакъв, но не бил задължителен според младежа. Stop
Вчера го взех - в 3 части е 1 - алгебра и 2 и 3 - геометрия, Коларов, изд.Интеграл, води се за 7-12 клас. Поразгледах го. Не ми хареса,че матералът  не е структуриран по класове.

Същият ползваме вече 4 година.Не зная да има друг аналог,за съжаление.И Ганис преди време беше го споменала,ако добре съм запомнила.

# 312
  • Варна
Юлиса, изрешавайте го Коларов. Не знам кой ви е по математика ,но задачките на контролните често са оттам. Simple Smile

# 313
  • Варна
Утре ще купуваме учебници и речници.
Имат само по 6 часа освен в деня с ЧКР.

Ясмина, освен да ги метнеш насам тези екселски таблици Simple Smile
Не знам, детето снощи си каза - аз съм свикнала да знам и да разбирам всичко, а сега не е така. Кофти е като излезе човек от комфортната си зона. Чак взе да ми става интересно какво и как ще се случва.
За брат и едно време бяхме убедени, че не трябва да почва с НЕ гимназия и го убедихме да си остане с АЕ. Още не мога да преценя дали не сгрешихме. 8 клас му беше шапка на тояга, нищо ново което да не знае вече, изпита/след 8клас/ го взе с 6 ама какво от това. Той/и другите като него/ просто спряха да учат. И съответно после дойде трудното и проблемите.
Сега ще видим ... ама нямам трето дете за следващ експеримент:-))

п.п. купих Зинерит, ползва го от снощи, дано да подейства

# 314
  • София
Някой да препоръча добър сборник по математика за тази година? Може би трябва да питаме Ганис.

в училище искат книга за ученика на изд. Архимед

И при нас искат същия сборник.

Общи условия

Активация на акаунт