ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 596
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
По спомен входни имаха само по БЕЛ и математика  в 8ми клас. Но още на 2та седмица ги започват с контролните по английски - по 2 на седмица.  Peace

# 361
  • Варна
Даа, утре на работа. Tired
Стаята и е готова, най-после малко ред у дома. Има още дребни неща за купуване и доизкусуряване ама сложното мина.Simple Smile

Купихме учебниците и речниците. За тези по немски събрахме пари на родителската среща. И по немски ще имат всяка седмица задължително по 2 контролни, каза, че ги чака с нетърпение за да види как и се получават нещата и да прецени дали трябва да си коригира начина на учене.

Сина ми пък кандидатства да замине за 1 година като доброволец в Португалия, писали са му, че е одобрен. Той е много щастлив, аз също, заради него, знам, че го искаше много и има нужда от нещо такова на този етап от живота си.
Такива работи около нас,  bouquet

# 362
  • Варна
Наше близко дете в немска паралелка дори вече са правили първо контролно ,че и са им го върнали. Има 5ца ,без нито една грешка , но заради  писането  с печатни букви.  Laughing Но е късметлийка ,че не им е Караколакова по математика.
Флаш , удовлетворение на сина ти в Португалия желая!  Peace

# 363
  • Варна
И в нашият клас са правили някакъв тест по АЕ в петък.  Peace

# 364
  • Варна
И в нашият клас са правили някакъв тест по АЕ в петък.  Peace

И нашите са правили в петък петминутка по АЕ на думите, тази седмица ше имат пак на думи и още веднъж на транскрипции. Само не запомнил кои дни, не че има значение  Mr. Green

# 365
  • София
Знам от класната, че утре ще правят входно по АЕ. Щерката само каза "ама тя нищо не каза". Само им е казала, че всеки понеделник ще имат контролни.

# 366
  • Sofia
На нашите входното по английски даже вече е върнато.
Тя се е справила блестящо, но не знае какво е общото ниво и откъде ще я подкарват.

Входното е било 41 въпроса и писане на есе за старото училище.
Ако директорката на 73-то и прочете творението, ще си посипе пепел по главата...

# 367
На нашите са казали някакъв, но не бил задължителен според младежа. Stop
Вчера го взех - в 3 части е 1 - алгебра и 2 и 3 - геометрия, Коларов, изд.Интеграл, води се за 7-12 клас. Поразгледах го. Не ми хареса,че матералът  не е структуриран по класове.

Учителката, която подготви моя син за матурата по МАТ ми препоръча точно тези сборници. Смята ги за доста добри. В училище обаче учителката работи по друг, който също купихме. Във всеки случай им е казала, че по учебник няма да работят, защото там задачите били малко и лесни Wink.

# 368
Искате ли да напишем в заглавния постинг кое дете в кое училище е - интересно ми е да ви чета, но се обърквам кой къде го приеха. Интересно ми е какво се случва в СМГ, какво в Немската, какво в Испанската...
При нас в АК големи вълнения - днес им излезе разпределението по класове и започват да учат. Като видях състава на класа, на моята дъщеря й предстои доста усилена година! Но се радвам, че е така, хубаво е да има предизвикателства.

# 369
  • sf
В момента първа страница не може да се редактира от мен, може от модератор. Ако искате пращайте ми на лични къде учат децата ви и ще измислим нещо.

# 370
Аз като ви чета и направо се депресирам..Wink)

# 371
 защото там задачите били малко и лесни Wink.

[/quote]

Каде това ! Shocked

# 372
  • Пловдив

Каде това ! Shocked
[/quote]

в учебника по МАТ.  Laughing Нашият господин е казал, че учебните тетрадки са малоумни. По този случай си имат сборник и допълнителни задачи на листче. Но все пак са МГ.

# 373

Каде това ! Shocked

в учебника по МАТ.  Laughing Нашият господин е казал, че учебните тетрадки са малоумни. По този случай си имат сборник и допълнителни задачи на листче. Но все пак са МГ.

Имах предвид в кое училище не учат по-учебник, но за МГ има някаква логика.Макар, че
аз като учех в такава, първо си карахме по учебник , а допълнително материал по записки и тогава сборници.  O tempora, o mores! Simple Smile
PS За уч.тетрадки Господина е мнооого прав. Не знаех , че ги има и за 8 клас, но те учат на мързел и папагалство децата и произвеждат пари за издатели и автори !

# 374
За езиково училище става въпрос. Имат допълнителен сборник. В 6 и 7 клас в старото училище работеха само по учебник - нищо допълнително. На частните уроци изреши цял сборник. Иначе математика щеше да научи - ама друг път. Учебник купихме разбира се, но основно задачи от сборника щели да решават тази година. Те в днешните учебници уроците не са обяснени като едно време. Много пъти срещах затруднения да обяснявам урока - следвайки учебника, когато е отсъствал.

Общи условия

Активация на акаунт