ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 594
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
ra2,  съжалявам,  стискам палци, да се оправи

# 346
  • Варна
ra2, и аз ви желая да намерите начин да помогнете на баща ти, стискам палци.

# 347
  • Варна
Очаквам кротко отрезвяването другата седмица, с входните по БЕЛ, математика, английски.
Засега само по английски се труди, защото има желание, а и имат домашно.
Уж ще преговори по малко в следващите два почивни дни.  Simple Smile

# 348
ra2, моля се баща ти да оздравее и да започнат правилното лечение.

Моят хубостник е объркал учебниците и ме помоли да му помогна. Има ли майки на деца в 8 клас НПМГ с физика?
Трябва да разберем на кои издателства трябва да вземем учебниците.

# 349
  • Sofia
Доколкото разбрах, няма да имат учебници в 8-ми клас по физика. Щели да го карат на записки.

# 350
Готови сме с учебниците в очакване на входните нива сме.

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
И ние снабдихме с учебници, всичко е втора употреба, само английския ще е нов. При нас хубавото е, че качиха учебници и издателства на сайта, че къде чула, къде не съвсем на род. среща....

# 352
  • Варна
Днес стартирали с входен тест по английски Grinning. После 4-часа език.
Всички деца в класа са учили езика, разбрах че поискали да пропуснат аб-то, но госпожата казала, че се движи по програмата. Засега е това, надявам се на добра година.

Да, според мен се очертава да е добра, с много добри впечатления е от класа, а аз днес с интерес очаквам математиката  Mr. Green

И при нас всички са учили английски и според преценката на класната ще прескочат първия от трите учебника. По математика е Маджарова  и Петков, очертава се интересен екип.

# 353
  • Варна
По математика е Маджарова  и Петков, очертава се интересен екип.

Щом Маджарова е там няма как да не е интересно. Mr. Green

# 354
  • дядовата ръкавичка
......Каталясала, стовари се да гледа филм - сега едновременно чете "Игра на тронове" и гледа сериала.

Мислиш ли, че е подходяща книга за възрастта? Чудя се дали да я предложа на моя деветокласник, но сякаш има премного насилие и секс.

# 355
В шести клас не й позволих да ги чете, но в 8-ми мисля, че вече може.

# 356
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Вчера цял ден спрягахме глаголи по НЕ, вече целият клас е изпитан -един по един на дъската, думи , спрежение на спомагателти глаголи, броене на числата, запознаство. Трепери да не закъснее за първия час, предупредила ги е, че пише неизвинено, нищо че им е класна. Входното ниво по БЕЛ е в четвъртък, задължили са учителката да уеднакви нивото с другите преподаватели, така, че отървахме съчинение-разсъждение още втората седмица. Ще бъде 25 въпроса и теза( нещо като НВО-първа част). Естествено и по рисуване ше имат входно ниво, някои класове са го минали, както и по музика, дори по информационни технологии ще са с входно. Реши да продължи и с английския език във "Фарос", вече е в напредналите групи, има доста по-големи от него. До 10 клас би трябвало да покрие всички нива, ако немския не му създаде проблем и не се наложи да прекъсне за известно време с английския.

# 357
Здравейте!

Ако някой не се е снабдил и има нужда от учебници за 8 клас по НЕ на Direkt, чисто нови са, да ми пише на ЛС.

# 358
  • Пловдив
Замирисва на входни нива, та в този ред на мисли да попитам дали някоя мама няма сканирани учебници по биология и по физика за 7 клас? Че в тетрадките й няма много писано.  newsm78 Химията я преговаря от писаното през уч. година, но те така или иначе учебник не ползваха.
Тия дни пише домашни. Тези по МАТ се пишат на лист, предават се на учителя и на следващия час се връщат проверени с коментар. Миналогодишната учителка й се вижда като ангелче.  Grinning

# 359
  • Варна
Eх, свърши дългата почивка..
Утре чакам родителската среща да видим ще има ли нещо интересно  Rolling Eyes

Ясмина как ще се познаем? Hug

Очаквам кротко отрезвяването другата седмица, с входните по БЕЛ, математика, английски.

Стейси и по английски ли ще има входно? нали сега го почват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт