Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Hug
Магнитче, аз бих я пуснала на градинка направо, пък и ти си усещаш детето. Дени е в първата група на градината и мога да ти кажа, че хич не й личи да е най-малка. Друг е въпросът, че при нас си имаше и по-големи деца с пампита, ама никой не им е правил проблем. А и режимът на градината е по-разчупен от яслата, нашите постоянно имат някакви занимания, рисуване, лепене, песни, поне веднъж в месеца театър, ходят на разходки до площадки, до забележителности, в планината даже ги водиха това лято. Но явно си зависи от директора, тази сега при нас е уникална просто, все измисля някакви атракции  Mr. Green  Hug
Дани, приятно изкарване на празника утре  Hug
п.п. Магнит, сега ти видях последния пост, нямам думи!

# 76
  • Сливен
На патерици - ЧРД на Мишо, да е жив и здрав , все така чаровен и усмихнат и много добър  Hug
В нашето ОДЗ  пък в яслата нямаха ТВ, но сега в градината редовно ми обяснява кое филмче са гледали, а тя по принцип не обича да гледа ТВ. И понеже е ОДЗ на всеки две седмици имат театър, дори и през лятото имат - поне веднъж на месец.
От понеделник вече няма да са сборни групи - ще са си само І-ва група без каките и батковците и по-добре, че взе да ръси доста глупости като "глупак" и др. подобни.

# 77
И от мен ЧРД на Мишо на патерички, здравичък, весел и засмян да бъде   bouquet
Магнет, и аз бих постъпила по същия начин.

# 78
  • shumen
Магнет,в такъв случай и аз така бих постъпила.
Рокси,те и нашите имат театър един път в месеца,но и ТВ им пускат.Моя също от яслата се научи като Ивайла да говори глупости и да псува от по-големите дечица.На 2-3 пъти му обеснявах,че така не се говори и един път изяде шамарче и скоро не съм го чула пак да казва,но ще видим като тръгне на ДГ дали пак няма да започне.

# 79
Навсякъде се гледа телевизия.

# 80
  • София
Навсякъде се гледа телевизия.

Сигме,
Май сме приети при Вас. Другата седмица ще звъня да ми потвърдят. И живи и здрави началото на октомври да тръгне. В частната нямат ТВ ама май във всички държавни имат и им пускат.
Магнет, правилно си постъпила.

# 81
Супер, коя група сте?

# 82
  • София
Супер, коя група сте?

Все още незнам. Вчера се чухме по друг повод и днес и се обадих да и кажа какво съм направила и тя по телефона ми каза, че ни очакват като сме готови. Та за това след сряда ще се обадя да питам приета ли е. И ако е приета да се разберем кога да направим изследванията и да тръгва. Дано са заедно.

# 83
  • shumen
Алексче,супер.Дано са заедно Ели и Лия.
Аз поръчах торта за Понеделник,че за пастичките Форестчето е права,че ако са фиксиран брой няма да стигнат.А и тортата е 20 лева и ми е по изгодно като сума.В Понеделник мисля и апарата да им занеса и да ги помоля госпожите да му направят и някоя снимка.
Кокосче,благодаря за пожеланията за утре.След като мине всичко ще кача някоя снимка.

# 84
  • София
Дани, весел празник и да си изкарате хубаво. И Дени да се забавлява много. Ще чакаме снимки.

P.S. Нещо се събудих и сега не мога да заспя. Направо луда работа.

# 85
  • shumen
Алексче,благодаря.
Дени стана в 8.30,но мама е будна от 7.От вълнение и аз не можах да спя.За сега чакаме баща му да дойде,но още го няма.Ще видим дали ще дойде или ще се направи на забравил.

# 86
  • София
Алексче,благодаря.
Дени стана в 8.30,но мама е будна от 7.От вълнение и аз не можах да спя.За сега чакаме баща му да дойде,но още го няма.Ще видим дали ще дойде или ще се направи на забравил.

Уууужас. Дано поне този път дойде и уважи празника на детето си.

# 87
  • shumen
Алексче,ще видим,но малко ме съмнява.

# 88
  • Северозапада
Дани, весел празник!

# 89
Дани, весел и запомнящ се празник!
Ние днес ще правим прощъпулник, вече е провал, а даже още не са дошли гостите  Mr. Green Първо бях облякла детето със специално боди - поздрав за бабите - оака го много мощно. След това изчезна рецептата за питата, накрая след като я сложих да втасва, ММ се заблял, изпуснал малкия, той врътнал копчето на фурната, и като я погледнах - беше вече полуопечена, а нито оформена, нито нищо. Духах, рязах тесто, после разточвах с корички....  hahaha Фасон няма да има, въпреки голямото ми желание, но поне се надявам на вкус да става.

Общи условия

Активация на акаунт