WIZZ AIR - 19

• 69 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Luxemburg
Ако се не лъжа до 10кг. е за малкия. За големия преди пак беше 10кг., но от как се плаща не съм ползвала и не мога да твърдя със сигурност.

# 376
ronicat,и аз имам някакъв спомен за 10кг,но не съм сигурна.Доста ми се струва.В сайта им не откривам никъде да пише за килограми и може би не гледам където трябва.

# 377
На бордната карта на големия ръчен пише до 10 кг

# 378

Значи колко ще е малкият?

# 379

Значи колко ще е малкият?

за него нищо не пише
проверих си сега една бордна карта

# 380
  • Luxemburg
на мен малкия са ми го теглили на Франкфурт Хан точно преди да излезем за самолета. Тези които бяха над 10кг ги връщаха да ги чекират. Така че и двата багажа явно са до 10кг. Което не е никак много като се има в предвид ако ще пътувате за уикенд и сте решили да си вземете само ръчен.

# 381
на мене големият ръчен рядко ми е повече от 8-9 кг, а е пълно куфарчето
ако успеете куфар или раница за малък ръчен да натъпчете с 10 кг багаж, не знам   Mr. Green

# 382
  • софия
Документът не изтича важи за документи без давност, такава е личната карта на майка ми. Аз имах преди време проблем с чекиране, когато натиснах бутона без да знам. Освен, че не излезе датата на валидност, се объркаха и другите ми данни, година на раждане 2004 например, та се наложи да звъня в кол центъра за корекция.

# 383
  • Luxemburg
Bradley завиждам ти. Аз под 10кг рядко влизам.
Скрит текст:
Обикновенно се налага да вадя и от няколко години с мен си нося една теглилка. В единия малък слагах дрехите на бебето, сега вече малка госпожица. Те нали са малки и се побира доста и си идва точно 10кг. В другия са книги и играчки и той понякога превишаваше 10кг. В третия е фото и видеотехниката и лаптопите който също става доста тежък. Мен не ме бива по пътуването с малък куфар.  Само козметиката е една чанта. С голямата ми дъщеря сме с дълги, гъсти и непокорни коси и не мога да я мия с какво да е, че после няма сресване и връзване. А като сложа и всякакви слънцезащити и то станало за една раничка  Laughing

# 384
куфарчето, с което пътувам е сравнително леко, а и е с няколко сантиметра по-малко от допустимите размери
иначе с предишното стигах 10 кг

# 385
Да Ви следя, че нещо от предното намалние не съм влизала  Embarassed но поне забърсах евтини билети да се приберем за Коледа и съм хепи  Sunglasses. Веще ще гледам за пролет/ лято нещо и новости  Blush

# 386
  • Luxemburg
Днешното намаление ми дойде като по поръчка. Но на 3 пъти ми даваше различни цени (за един и същ период), като единия път ми даде двойна цена (правейки поръчката от телефона). Сутринта едни бяха цените, после ми даде двойна (около 16ч) и вечерта трета цена, която за мое щастие беше най-ниската. Не се сетих да ги снимам и да ви ги покажа. Бях толкова учудена втория път че си затворих телефона, а на първия път му изтече времето и трябваше да почна отначало и затова оставих за по-късно. На някой случвало ли му се е такова нещо? Утре ще вляза пак 2-3 пъти за да видя как ще се въртят цените тогава.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 08:41 от ronicat

# 387
На някой случило му се е такова нещо? Утре ще вляза пак 2-3 пъти за да видя как ще се въртят цените тогава.
Да, много често.

# 388
Момичета, какво стана със сметката на wizz air в ДСК? В имейла ми с данни за банков превод има само сметка в Сити банк. 

# 389
Чудя се дали след това намаление ще има и други  Thinking Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.

Общи условия

Активация на акаунт