WIZZ AIR - 19

• 69 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Може ли големия салонен багаж да е голям сак,а не раница или куфар. Предполагам, че може, но от клипчето се вижда, че клетката за измерване на багажа е разчетена за куфари и раници, а в нашия случай ще трябва да изправим сака вертикално, за да влезе вътре.

# 421
  • Луната
Може ли големия салонен багаж да е голям сак,а не раница или куфар. Предполагам, че може, но от клипчето се вижда, че клетката за измерване на багажа е разчетена за куфари и раници, а в нашия случай ще трябва да изправим сака вертикално, за да влезе вътре.

Може, стига да е съответните размери и до 10 кг. Макар, че големия салонен багаж не съм виждала  да го мерят. Даже напоследък и малкия салонен багаж го преценяват на око.

# 422
Woman^In^White,те мерят ли ги принципно? Аз разбрах,че меренето е само чрез клетките.Ако ги мерят става лошо,защото сме с един два размера отгоре.

# 423
  • Луната
Woman^In^White,те мерят ли ги принципно? Аз разбрах,че меренето е само чрез клетките.Ако ги мерят става лошо,защото сме с един два размера отгоре.

Багажът се мери само (и то те карат да го пъхнеш в кошарата), ако служителя на бординга прецени, че не отговаря видимо на размерите за голям или малък салонен багаж. Сак може да пъхнеш вертикално и да го понаместиш - така, че да влезе в кошарата (с куфар, ако е извън размера не става). Виждала съм доста обемисти багажи (сакове), които са достта по-големи от голям салонен багаж. Но дали ще мине по-голям от размера багаж си е индивидуално и зависи от конкретното летище и служители.
Моята пътническа чанта е почти в идеалните размери на малък салонен багаж и рядко ме карат да я пъхам в кошарата.

# 424
Трябва да пренеса един стъклен комплект, предполагам, няма проблем да ми е в ръчния багаж ? И друго...няма ограничение колко и каква храна ще имам в ръчния багаж, нали така ? Simple Smile
Никакво ограничение няма за сухи храни.
Благодаря. Остана да намеря потвърждение за стъкления сервиз в ръчния багаж...за подарък е и не смея да го слагам в чекирания багаж, дано да няма приблем да е в салонният багаж...

Нямаш проблем със стъкления сервиз, стига да оцелее. В чекиран багаж няма да остане цял със сигурност.

# 425
Woman^In^White,благодаря много Simple Smile

Чадър позволено ли е да се носи в ръчния багаж?

# 426
  • Луната
Woman^In^White,благодаря много Simple Smile

Чадър позволено ли е да се носи в ръчния багаж?

Няма никакъв проблем за чадър. Дори с голям и несгъваем.

# 427
  • Sofia
Имам двупосочен билет, но ще ползвам само едната посока и съм чекирала само нея.
Не е проблем, нали?

# 428
Имам двупосочен билет, но ще ползвам само едната посока и съм чекирала само нея.
Не е проблем, нали?
Не!

# 429
  • España (Плевен)
Скоро си взех билет за 3-ма на цена 489лв + багаж от 32кг. Ако имам въпроси, се записвам да следя темата...  Peace

# 430
Момичета, очакват ли се скоро намаления? Изпуснах 20-те % Sad

# 431
Здравейте, аз пътувах за първи път с Уиз миналата седмица. На излитане от София минахме лежерно, никакъв сериозен контрол. На връщане обаче в Бергамо бяхме щателно премерени в кошарката и ровене в багажа. Доволна съм. Цената оправда неудобството на теснотията. На борда имаше и сериозно намаление на парфюми, които не са на такава цена по редовните полети. Направи ми впечатление, че нямаше деца и малки бебета и в двете посоки, което ми се случва за първи път. Билети купих през един сайт, който ми даде по-ниска цена от сайта на Уиз дори със членство. Работата ми е свързана с пътувания и винаги съм пренебрегвала Уиз поради глупави убеждения. Благодаря Ви за съдействието и информацията, която получих.

# 432
Zorita, кой е сайтът, през който купи?

# 433
# 434
Явно това с проверката е до късмет. До Барселона и двата пъти не ни провериха, а раницата ми за няколко сантиметра не се побираше в кошарата ;d

Със сигурност бих се възползвал отново от услугите им. Бяха коректни и за цената си - без конкуренция.

Общи условия

Активация на акаунт