Две чертички през септември значат ЮНСКИ бебчета засмени, сбъднали мечти големи

• 35 011
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
 Той е почти постоянно на ръце, но няма как не искам и да го пренебрегвам. Дано всичко да е наред!

# 76
Здравейте! Записвам се в този отбор с термин 09.06.2016 за сега. Първият положителен тест е от петък - 02.10., а днес направих втори с много наситена втора черта. Имам един голям син на 10 г. Таткото и бъдещия батко разбраха новината в събота, а родителите, колегите и шефа ще научат поне след няколко седмици, ако всичко е наред. За сега се чувствам чудесно, единствените ми симптоми са много болзнени гърди и редки, слаби подобни на менструалните болки. Първата ми бременност беше перфектна, лека, безпроблемна, без никакви кофти симптоми, надявам се и тази да бъде такава. Simple Smile

# 77
  • София
Здравейте и от мен Wink В четвъртък видях двете чертички и съм много щастлива. Второ детенце ще ми е. Баткото в петък става на 3 годинки. Термин ми излиза 2 юни, но ако се съди по предната бременност и това, че ще съм секцио, със сигурност ще е някъде края на май.

# 78
 Кога ще ходите на преглед момичета? Този път ми се иска да изчакам ,защото миналия път отидох рано, ходих много пъти и похабих много нерви. Но пък и любопитството ми да разбера дали вс.е наред е доста силно.

# 79
  • Варна
Аз съм сега на 7-ми...с надеждата да чуя сърчице...в 7-ма седмица. Понякога, когато се усетя че не ми е лошо, не ме боли нищо и се чувствам добре се плаша дали всичко е наред  Tired И нямам търпение да дойде 7ми, за да видя дали всъщност всичко е наред... Crazy

# 80
Ох мен ми се иска да отида на 15ти когато ще съм някъде 6та и сигурно ще е рано да се чуе сърчице.

# 81
Здравейте, скъпи бъдещи мамчета. И аз се присъединявам към вас. Според калкулатора бебочето се очаква на 07 юни. Аз вече имам момиче, на 9г. и момче на 6г., та това е №3. Аз имах колебания за задържането на бебето, затова и рано-рано се замъкнах на доки, видя се малко плодно сакче, 3 мм., но в мен се пречупи всичко и вече си го очаквам с нетърпение! Пожелавам ви само положителни емоции през тези вълшебни 9 месеца! Simple Smile Heart Eyes

# 82
Здравейте понеделнишки и от мен!  Simple Smile
Дайте някакви насоки за свестен гинеколог в София, който работи по Здравна каса. Иска ми се да се запиша при някого за проследяване на бременността, а по-натам да се ориентирам вече за сериозен лекар за раждане. Знам, че е по-добре наблюдаващият лекар да е този, при когото ще се ражда, но засега съм напълно неориентирана.
В седмата гестационна седмица ли може да се чуе сърчице? Или осмата е по-сигурно?  newsm78

# 83
  • Варна
Някъде четох, че дори и в 6та седмица може да се чуе...при мен лекарката не успя да чуе нищо...пак по спомени м/у 6-8 седмица май беше. Затова се надявам да чуем нещо сега  Crazy Имам чувството, че живота ми се разделя на интервали от преглед на преглед... Crazy

# 84
Здравейте понеделнишки и от мен!  Simple Smile
Дайте някакви насоки за свестен гинеколог в София, който работи по Здравна каса. Иска ми се да се запиша при някого за проследяване на бременността, а по-натам да се ориентирам вече за сериозен лекар за раждане. Знам, че е по-добре наблюдаващият лекар да е този, при когото ще се ражда, но засега съм напълно неориентирана.
В седмата гестационна седмица ли може да се чуе сърчице? Или осмата е по-сигурно?  newsm78
Препоръчвам д-р Папукчиев от 25 ДКЦ в Младост. Била съм при него на профилактичен преглед само, много е мил и си разбира от работата. Чувала съм много добри отзиви за него и за проследяване на бременност. Поради тази причина, обаче, е доста зает...записваш си час седмици напред, или отиваш и чакаш през деня, ако нещо изскочи свободно време. Той само следи, не изражда.
Иначе и аз изчетох много кога може да се чуе сърчице и стигнах до извода, че при всеки е индивидуално, а и зависи от апаратурата на лекаря. Моята каза, че най-рано в 7-ма г.с., но пак не е сигурно. Аз ще отида към 7-ма и половина, повече от това няма да издържа просто.. (което даже е след 2 седмици Simple Smile )

# 85
Аз смятам след 2 седмици да отида за установяване на бременността. Надявам се да се чуе и сърчице вече тогава. Имам съмнения, че май започвам да се "обзавеждам" с гъбички и може да се наложи да отида и по-рано, за да ме прегледат и да ми изпишат нещо, ако се налага.

# 86
  • София
Здравейте Simple Smile Гледам понеделнишки много бъдещи мами се събрахме :Р Днес си запазих час за 15-ти октомври. Тогава ще съм 7 г.с и половина. Надявам се да чуем сърчице Simple Smile

# 87
  • София
Здравейте момичета, лека и успешна бременност ви желая.
Виждам, че има бъдещо майче с трета радост в къщи. Много мило ми стана като прочетох поста ти, спомнип си толкова много емоции и вълнение, и аз се колебаех дали да задържа бебето и сега няма по-щастливи от нас, че се решихме да стигнем до финала.

# 88
  • на пясъка при черупките от миди
И аз горещо препоръчвам д-р Папукчиев от 25 ДКЦ- изключителен човек и професионалист според мен. Освен това един лев не ми е взел допълнително, а всеки път ме е гледал на ехограф Peace

# 89
Здравейте,
и аз се присъединявам към юнските мами. На 24 Септември 2дни след рожденият ми ден вдях двете чертички ☺ В страната в която живея правят пъви преглед чак в 3-я месец...Не се сдържах и отидох на частен лекар той каза темин 3 Юни. Пожелавам лека бременност на всичкиии 😊

Общи условия

Активация на акаунт