Две чертички през септември значат ЮНСКИ бебчета засмени, сбъднали мечти големи

• 34 997
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
"Малко ЮНЧЕ в нас расте - вече има сърчице" Simple Smile
Аз съм за!!! Peace

# 646

Още едно ЗА от мен  Party

# 647
Мами записах си час за фм при док.Диляна Атанасова в Мц Марковс , някой случайно да е ходил при нея, ще се радвам да кажете мнение.

# 648

Още едно ЗА от мен  Party

Аааа то повечето от нас чуха сърчице отдавна. Дажеее вече се оформи цяло бебе и някой ще ходят вече на ФМ и с трепет чакат да видят пениса Кънчо или вулвата Цецка  Joy
НО понеже сърчицето трябва да бие цял живот мога да кажа едно ДА  за това заглавие

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 14:19 от Синя фея 1

# 649
Еми, аз бях дала и друго предложение, пак подобно. "Юнско бебче в нас  расте, пълни с обич маминото сърчице"
Нека всички да си кажат мението  Peace

# 650
  • София
Еми, аз бях дала и друго предложение, пак подобно. "Юнско бебче в нас  расте, пълни с обич маминото сърчице"
Нека всички да си кажат мението  Peace
Аз съм за това предложение. Аз също мисля да отида на Бебемания. Напоследък разглеждам сайтове за разни бебешки неща и ми се замайва главата от цените.

# 651
"Юнско бебче в нас  расте, пълни с обич маминото сърчице"  Гласувам за това Simple Smile

# 652
  • София
"Юнско бебче в нас  расте, пълни с обич маминото сърчице" 
И аз съм за Simple Smile

# 653
  • Сф
От какво такова значение е заглавието на темата, накрая ще се изпокарате кое да е и ще има сърдити...
И да не е офф- тази седмица бях на фетална и БХС. Всичко е наред с феталната, чакам резултати от БХС. И май ще е момиче, за моя най- голяма радост  Heart Eyes

# 654

.....и с трепет чакат да видят пениса Кънчо или вулвата Цецка  Joy
НО понеже сърчицето трябва да бие цял живот мога да кажа едно ДА  за това заглавие

с глас се смея  Joy Joy Joy Laughing Laughing

и двете предложения ми харесват Simple Smile)

# 655
  • София
От какво такова значение е заглавието на темата, накрая ще се изпокарате кое да е и ще има сърдити...
И да не е офф- тази седмица бях на фетална и БХС. Всичко е наред с феталната, чакам резултати от БХС. И май ще е момиче, за моя най- голяма радост  Heart Eyes

Е що да се караме, всеки си казва мнението  Simple Smile Едва ли някой ще се сърди, ако не е неговият избор.
Ти в коя седмица си? Аз съм 10-та и преди няколко дни лекарката ми каза, че е много рано за ФМ.

# 656
  • Сф
Някой по- нагоре писа, че уж подобно заглавие предложил, а никой не е гласувал, и ми се стори, че е малко обиден.
Аз съм 12г.с. с термин 3 юни.
Да знаете вече касата поема кръвните изследвания за БХС, така че не трябва да плащате. И даже подаръчета раздават в Майчин дом  Grinning

# 657
Оооо обиииичам подаръчетаааа сподели какви са те 😆😄

# 658
  • Сф
Картонена чантичка, в която имаше няколко книжки, едната доста подробна за бременността, бебето, майката. Още не съм я разгледала подробно. И мостра на бебешка пудра за подсичане. Не е много, но ме изненадоха приятно  Peace

# 659
  • София
Някой по- нагоре писа, че уж подобно заглавие предложил, а никой не е гласувал, и ми се стори, че е малко обиден.
Аз съм 12г.с. с термин 3 юни.
Да знаете вече касата поема кръвните изследвания за БХС, така че не трябва да плащате. И даже подаръчета раздават в Майчин дом  Grinning
Полезна информация  Peace Благодарим  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт