Забременели след инвитро - тема 14

• 44 329
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Въздържам се да препоръчвам червеното цвекло при бременност след инвитро.
Трябва да престои около час след като се приготви за директна консумация, а ако се смесва с други плодове и зеленчуци те трябва да са прясно нарязани.

# 631
На мен лекар ми го препоръча, сурово - или на салата с моркови, или на фреш. И то инвитро специалист. Не виждам защо да не се препоръчва при инвитро бременности?

# 632
  • На остров
Герда защо не се препоръчва червено цвекло ?

# 633
Момичета следящи се при д- р Сигридов вярно ли е , че отсъства до края на месеца?

# 634
  • София
Честито на мама Иви и малкото момченце с хубаво име!  bouquet
Амини, радвам се, че пое щафетата!  Hug
Как са твоите бебета, кога ще правиш скрининга?
Цитат на: Две в едно Wink link=topic=870960.msg31813034#msg31813034x date=1445181873
Герда защо не се препоръчва червено цвекло ?
Предполагам заради високата концентрация на нитрати... В био магазините също има цвекло, може би ще е по-чисто?!  Thinking
Теди, аз имам час за вторник, би трябвало да е тук.  Peace
Като ви чета за хемоглобина се успокоих, моят падна на 126 и си мислих, че е много нисък, но да видим какво ще каже доктора все пак.  newsm78

# 635
 Защо ли четох аз във фейсбук, че му отменяли часове за утре и много се притесних...пиши моля те ако имаш информация, че моя час е за петък.

# 636
Дандиела вече 3 седмици не съм ги виждала и ми е притеснено . Във вторник съм на скрининг и БХС  Praynig
За храните да се изкажа и аз, че при анемия изобщо не помагат. Феро фолгама съм пила навремето и не съм очарована. Но аз си имах сериозна анемия. Дано сега не се върне покрай бременността.

# 637
Теди, ако има ангажимент утре, може да отменят часовете, но иначе е там, по-добре попитай в МЦ

Аз също си хапвам цвекло  и то редовно  Laughing След  изследване на желязо и ЖСК, от 1 месец пия Сорбифер Дурулес. Може да питаш твоя док за друго лекарство, освен Феро фолгама и да не спираш мета фолиевата.
Герда е права, В12 е много важен за бебоците, В12 има и в бирената мая, аз я купувам от био магазините.
А за албумина хапвам дроб от треска (по препоръка от док).  А бе хапване трябва Joy Joy

# 638
Благодаря, че страшно се пошашках. Нещо съм си втълпила лошо и изпаднах в някакъв пристъп на паника и понеже ходя само при него и изведнъж осъзнах, че незнам къде да отида ако го няма до края на месеца...абе луда работа какво да ви кажа:-(

# 639
  • Варна
Дандиела вече 3 седмици не съм ги виждала и ми е притеснено . Във вторник съм на скрининг и БХС  Praynig
Аз защо си мислех, че при близнаци БХС не се прави...  newsm78

# 640
Не знам Кали, тук други бременни казват, че не им е назначен, но аз се разчетох и видях, че напоследък го препоръчват - само ранния БХС, късния вече не.

# 641
  • Варна
Не знам Кали, тук други бременни казват, че не им е назначен, но аз се разчетох и видях, че напоследък го препоръчват - само ранния БХС, късния вече не.
Не съм запозната явно добре... Аз изчетох много за БХС, но вече след като стана ясно, че бебето ще остане едно. И реших категорично да го откажа. За мен това е една теория на вероятностите...
За мое голямо учудване, лекаря ми тук във Варна беше напълно съгласен с мен.

# 642
Аз не бих се подложила на такъв стрес с БХС-то.

# 643
  • На остров
Амини стискам палци за вторник   Hug
Герда аз искам да съм информирина, за да мога да се подготвя, ако се налага. Даун конкретно мен не мен плаши.

# 644
БХС не дава никаква точна информация. За мен това е измишльотина с много неточни резултати и подлага майката на излишен стрес.
Има си специалисти по ФМ, неинвазивни тестове, амниоцентеза.

Общи условия

Активация на акаунт