Забременели след инвитро - тема 14

• 44 359
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • На остров
Бони добре дошла  Hug много се радвам, че всичко е наред  bouquet !

6+2 e 7 седмица ! Пожелавам една лека и прекрасна бременност !

# 556
  • София
Добре дошли на новите момичета и леко бременеене  Hug

Karlita, аз мога да се присъединя към lolr и Frida с още един глас за д-р Андреева Simple Smile

Момичета, само информативно на колко време се пуска МБ ? Последната ми е ок, но да си знам дали всеки месец да я пускам. Другата седмица съм на преглед да видим ще ми се размине ли бродерията (серклажа)

# 557
  • София
Карлита, мен ме следяха Сигридов и Михова и родих при Дяволов. Много доволна останах.

# 558
  • София
Добре дошли на новите момичета и леко бременеене  Hug

Karlita, аз мога да се присъединя към lolr и Frida с още един глас за д-р Андреева Simple Smile

Момичета, само информативно на колко време се пуска МБ ? Последната ми е ок, но да си знам дали всеки месец да я пускам. Другата седмица съм на преглед да видим ще ми се размине ли бродерията (серклажа)
Тите, пусках всеки месец докъм 28-29 гс., бях със серклаж от 12 гс. После спрях, защото започнах да получавам контракции от взимането на секрета. Дяволов даже ми забраняваше МБ и въобще вагиналните прегледи.

# 559
foxy-the infant prodigy браво за хубавите новини  Hug ! Какво тренираш ?

Две в едно
- тренирам всеки ден с ей това клипче :https://www.youtube.com/watch?v=XK2PXZo_yws , като след него правя и около 45 мин. нискоинтензивно кардио - обикновенно крос тренажор.

Мина ли зацапването?

# 560
  • София
Аз съм правила 1 МБ за цялата бременност. Имах бактерии в урината и пих 3 пъти АБ, та МБ беше безпредметна, единствено за гъби беше показателна.. Аз бях и с полип, та изобщо ми бяха забранили вагинални прегледи и манипулации.

# 561
  • На остров
Ще изчакам аз до 13 седмица и тогава ще почна да тренирам, благодаря  Hug . При нас тренирането е издигнато в култ, като минимума, който препоръчват е 30 ходене на ден, но желателно и още.
Днес няма нищо, дано така да остане, явно ще е на приливи и отливи.

На мамите с 2 бременност  и повече от кога започна да ви личи ?

# 562
Ще изчакам аз до 13 седмица и тогава ще почна да тренирам, благодаря  Hug . При нас тренирането е издигнато в култ, като минимума, който препоръчват е 30 ходене на ден, но желателно и още.
Днес няма нищо, дано така да остане, явно ще е на приливи и отливи.

На мамите с 2 бременност  и повече от кога започна да ви личи ?

Ooooo, разбира се...аз също започнах тогава. Усилено ходене започнах след 11-та Peace

# 563
Карлита, мен ме следяха Сигридов и Михова и родих при Дяволов. Много доволна останах.
Женска консултация записвахте ли?

# 564
  • София
Женска консултация записвахте ли?
ходих на ЖК по ЗК само заради болничните. В кварталната поликлиника, за друго не съм разчитала на ЖК.
На частно не се записах, защото предпочитах да ходя всеки път при Сигридов, а той не води ЖК. След това лежах в МД и там Дяволов ме преглеждаше. Накрая ходих няколко пъти и при Михова, понеже Сигридов вече не беше в Надежда.

# 565
  • При вещиците
Всичките ми лекари бяха против излишното човъркане за взимане на МБ. Казваха само при оплакване  ( сърбеж, мирис) Взимано ми е само 1 път след като бях взимала антибиотик и месец преди секцио.

# 566
При липса на оплаквания два пъти за цялата бременност е ок, като вторият да е преди раждането. Вече със серклаж или при наличие на оплаквания може да се наложи и по-често.

Аз се връщам от тонове - бебето е шампион, сърчицето бие перфектно, хванахме доста Бракстън Хикс и една по-мощна, която не може да се нарече подготвителна. Аз съм щастлива, че раждането наближава.

# 567
Добре дошли на новите момичета, лека бременност и пухкав финал!

Аз днес трябваше да съм на преглед при д-р Михова, но се оказа, че съм объркала дните и прегледа е утре. А мъжо чак отпуска си взе, за да ме вози напред - назад  Embarassed, ужас, напоследък се хващам все по-често, че забравям или не мога да се концентрирам  Confused

# 568
  • На остров
Елстар супер за тоновете !
Аз съм много много щастлива получих си пратка от любима съфорумка и почвам да пия утрогестан. 3 х 2 или 3х1 какво ще кажете ?

# 569
  • Варна
Две в едно Wink  благодаря за посрещането.
Аз съм с утрогестан 3х2.

Общи условия

Активация на акаунт