Домакинските задължения... на работещите жени

• 12 886
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Tам през Атлантическия океан
Сефте виждам темата  Laughing

А , какви са домашните задължения на работещите мъже ?  Whistling

# 92
# 93
Мен цялата статя много ме забавлява.Някак си звучи доста наивно и инфантилно.Колко много се е променил живота .. Tired Crossing Arms

# 94
  • София
Иска ми се мъжът ми да участва повече в домакинските задължения, но не мога да отрека, че се включва понякога. Беше научен да му е чисто, подредено, наготвено, изпрано и изгладено. Е, събра се с мен, на която това е от последните приоритети и съответно свикна на много по-мръсно, неподредено и ненаготвено. Wink Първоначално не се включваше, но с времето разбра, че няма как да смогвам и удря по едно рамо. Честно казано, радвам се, че аз него промених, а не той-мен. За мен прекаленото домакинстване е излишно губене на време и усилия.

# 95
За мен прекаленото домакинстване е излишно губене на време и усилия.

Да, затова да живеят домашните помощници!

# 96
Супер трагично звучи всичко това. Особено пък израза "Знай си мястото " ..Не знам как бих реагирала ако мъжът ми някога ми го каже това.  #Crazy newsm78

Иначе у нас с нещата главно аз се занимавам. Преди когато започнахме да живеем заедно , той доста правеше. Дори имаше моменти в които ми мърмореше ,че аз едва ли не чистя ужасно. Ама аз не го взимах навътре , важното беше че той изчистваше всичко с цел да ми покаже как се правило по-добре,а аз имах повече време за мен  Whistling
Тогава  когато мрънкаше  ,че съм чистела рядко ,  все му казвах - Като не ти харесва , знаеш къде са парцалите - почвай ! Аз ще чистя когато имам желание и най - вече време.
Сега след 5 години заедно той свикна ,че не съм прислужница , и че когато мога тогава. Но иначе не помага без напомняне. Важното е ,че поне не ме препира.
А според мен ако мъжът сам не пожелае да се делят задълженията трудно бива приучен. Все едно да поискаш от някой да се промени. Ами няма шанс , освен ако той не прецени. Аз съм доволна от постигнатото си. Можеше и да е  по зле  Laughing Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт