За такива случаи имам резервно легълце в хола - слагам я там и лягам на дивана в хола. Доста рядко се налага, но съм го предвидила за всеки случай, ако се наложи покрай зъби, хремички и други подобни. Дано да са по-малко 

Вечер няма никакви проблеми. На обяд може да помрънка леко 5-10 минутки, но после си заспива.

и остави всичко друго ами и спа цели три часа следобяд...това не ми се беше случвало скоро. Тя затова папкаше толкова често милата, нищо че качва-щом не ака значи усвоява цялата кърма и не й стига . Повече няма да си мъча детенце и от утре на възраст 5 месеца и два дни започваме захранване с картофче. 
И аз така открих, че не достига кърма на Сияна. Нали тя дълго отказваше шише. После захраних на 4 месеца и половина. Веднага след това склони все пак да приеме шише на доктор Браун. След едно кърмене и от двете гърди й предложих АМ и установих, че тя яде, колкото й дам... И така, сега не, че е станала дебела, но поне знам, че не гладува 
Да ви е жива и здрава беба
Тя май е подранила горе-долу колкото Сиянчето. За приспиването - занимаваме Сияна поне 2 часа преди нощния сън. Тя е доста превъзбудена по това време и никак не е трудно. После къпем, храним, гушвам за 2-3 минути да се оригне, но и да не стане, не е фатално вече. След това я слагам в детската стая, която си е тъмна, защото каката вече спи, погалвам по главичката, излизам от стаята и затварям врата. Това си е ритуал, който изградихме още с каката като бебе, а сега и със Сиянчето. Започнахме на около месец и нещо, като поотминаха най-тежките колики. Не сме оставяли да плачка, най-много малко да помрънка. Беба обаче вече е много изморена, отпуска се от банята, похапва и й е добре да спинка вече
Така хем дечицата имат повечко време за сън, а и ние с таткото имаме малко време да се видим вечер 
Казах и, че ако иска и по 5 пъти на ден да ми казва, че нищо няма да й сложа. 

). Дадох ѝ два дена почивка и започнахме на ново с тиква. Сега въвеждам морков. Аз реших първоначално да предлагам новите храни по 5 дни. Всичко варя на пара и пасирам, не разреждам ако консистенцията е добра, ако е много гъсто - малко вода.
Един цикъл ми дойде, едни кървища снощи. Два пъти сменях тампон през нощта, като и двата бяха пропуснали, а единия път дори направих кървава пътека до банята. От това ли - не знам ме боли главата и ми е и емоционално зле и ме избива на рев.
Аз смятам след консултацията на 5ти да захранвам, да видим какво ще е качил изобщо Красенчо... Голяма мъка ни е храненето (кърменето), ако аз не настоявах толкова много досега, да се беше отбил още първия месец, а толкова искам да си го кърмя... То и сега всичко е на кантар, гледам да не дохранвам, защото после сукането става още по-трудно, така пък все си мисля, че е гладен, нали е много ревлив и неспящ, какво да си мисля друго
Когато не издържа на напрежението му правя ам, от което той изяжда около 50-60-90 мл най-много, с не особено голямо желание, и пак не се кротва, явно не е бил толкова гладен. Да не говорим, че имахме периоди в които и от шишето пищеше, направо в истерия изпадаше след първата глътка... Дано захранването ни потръгне, че ако прилича на мен, каквато съм била злояда (ех, защо сега не съм