Златна есен иде вече, гука Юнското човече.

• 40 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Мимко,моето зверче не иска да стои вече в хубавия кош за новородени,понавдигнала съм я с възглавнички да клюкари,но не й е достатъчно. Дано еле ни даде инфо и тя:)да ти кажа с тия лилави колички,освен лилави или черни да са покривалата не виждам какъв друг цвят да сложим...
Мечтата ми е по-скоро свързана с лична реализация, а засега две деца да са живи и здрави си ми стигат:)

# 661
  • София
Кашмирче това бе организирано от списанието моето дете-в сайта им има програма по градове. Много е приятна главната редакторка
Мерси! bouquet

# 662
Добро утро мами,
Piletta успех с мечтата!

Тази нощ се убедих, че поне едното ставане през ноща на Алекс не е от гла-навик ли или нещо др не съм разбрала още. Хапна в 21, после се събуди за папкане в 00:30 и заспа върху мен. След тива нададе вой в 3:30, обаме викам си " ей сега те багласих аз тебе бубулечко" Simple Smile гушнах го и го успокоих, разгледахме подробно цялата стая, поуграхме с 2-3 играчки, гледахме клипчета на тел (мн обича да се гледа, та като е нервен го разсейвам да записваме клипчета,после ги гледаме) и така аз издържах до 5 Simple Smile не спах и оредната вечер, та мн ми дойде. Ако можех да го занимавам щеше да издържи още, но не каза нищо за ядене. Дори хапна само от по-празната гърда и заспа. Ако пак се събуди днес ще пробвам да го приспя Simple Smile Дано има успех плана ми-да отуча това зверче да става нощем Simple Smile

Днес ще давам тиква, ме нещо май се запекохме от картофа-не е акал 1ден, но това при него никога не е било Simple Smile

# 663
Пилета Яница също се надига доста. Но в количката съм сложила матраче 30° наклон и така е по-нависоко и се оглежда.
Гаргамелка, ако предложиш вода и го обърнеш? В смисъл без да се разсънва, че да играете? Яница заспива и след 40м. е будна. Ако веднага я гушна спи, но ако я оставя да мрънка се разбужда и отиде 3 часа в игри, но си заспива без  храна. Изобщо, когато и да се събуди и до когато и да седим храна преди 5ч. Сутринта няма - евентуално вода. Това събуждане при вас е от навик. Ужас. То няма сън така...

# 664
Мамчета още не съм си взела еднократната помощ за детето. Кой може да ми каже документите за да не пропусна нещо.

# 665
Здравейте! Нашата принцеса Наталия се роди на 26-ти юни. Присъединяваме се към вас с известно закъснение. Embarassed Желаем ви хубав и усмихнат ден Heart Eyes

# 666
  • на пясъка при черупките от миди
Коконче, от общината си вадиш удостоверение за родени деца, а от банката оригинал на банковата сметка. Тези два документа + оригинала на акта за раждане, който ще ти задържат около месец  Peace

# 667
  • София
kokona Аз си я взех само с акт за раждане и лична карта. Трябва да направиш копие за да си имаш + ако искаш по банкова сметка извадка от банката за номера на сметката ти. Като получих помощта отидох и казах, че ми е преведена та да ми сложат печат за получена помощ за да не съм искала била втори път случайно ( сакън па да не се охарчат нещо  Rolling Eyes ). Всичко стана в общината за около месец...

# 668
Фиорче  Hug

Sonyta  Hug

# 669
Готово-отбих и това гайле. Сега ще чакам паричките!  Laughing

# 670
Jeini,би ли споделила каква хомеопатия даваш за задните сополи, че моята сладурана нещо сумти но не виждам нищо.Говорих с педи, но тя отказа да предпише капки newsm78 Иначе и Софи от 3-4 дни се буди доста често през ноща, но не и давам да яде а я гушкаме(редове се с баща и че много тежи😊)

# 671
 Момичета, спазвате ли някакви правила при даването на вит. Д? Часове, на гладно и т.н.

# 672
  • където ми е най-добре
Ellie още при изписването от болницата ми казаха "До 10:30 се дава витамин Д". След това и педиатърката ми каза сутрин да давам. Не съм се замисляла защо   Thinking Вече имам изграден навик с първото хранене за деня да давам. Малко мляко в лъжичката и хайде след това закуската.

# 673
  • София
На мен за витамин Д не са ми казвали нищо конкретно, но цял живот съм си мислела, че витамините трябва да се пият сутрин. Аз лично давам по една капка витамин Д като я капвам на биберона преди първото сутрешно хранене. През лятото не съм давала витамини, предписаха ми го от началото на октомври.

# 674
Сутрин се давало. Давам й преди храненето - без мляко, без нищо.

Днес хамкахме каша. Вече много я харесва.. Хаха. Дори за пръв път с нетърпение очакваше. Няма да сбъркате с бананова каша. По колко храни въведохте вече?

Общи условия

Активация на акаунт