COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Джо, гледам светнала си коледните лампички. Wink

Муахахахаха! Много забавно интервю. Joy Joy Joy Дали Сет го е писал?

Getting Awkward with the Stars of "The Night Before" - Uncensored

И още снимки от Lip sing шоуто. Joy

# 481
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, как са го контурирали, като Ким К. hahaha

# 482
BAMMA 23 Tom Hardy message to Jack McGann

Joy Joy Joy

By the order of the Peaky Blinders

# 483
Гослинг на премиерата на The Big Short в Лос Анджелис на 12 ноември.

# 484
Мариса Heart Eyes

Един елф

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 15:11 от Лимонадената Джо

# 485
Рекламата на The Night Before върви с пълна пара.
(Още се смея на конфузното "интервю" от миналата седмица. Пак си го гледах днес.)

Няколко нови снимки.

The Night Before - ESPN Holiday Party - https://www.youtube.com/watch?v=96F5mSC7rg0

Anthony Mackie performs "I Kissed A Girl" | Lip Sync Battle Holiday Special - https://www.youtube.com/watch?v=3NDB1-aJvkM

‘The Night Before’ Exclusive Clip (2015) | Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt & Anthony Mackie Movie

# 486
Тази ми е любимата от цялата серия промо-фотки Heart Eyes

# 487
Дългата коса на Джоузеф ми напомня на периода от първите сезони на На гости на третата планета Joy Joy Joy Чисто визуално и кота не е мръднал.
Вече започва да се усеща липсата на идеи кой да бъде титуляр за следващите теми. Знам, че е ясен следващият, но какво правим по-нататък? Злата ни заплашваше да пусне тема за Колин Фарел и го стори, Мури продължава да напира за Сашо и изглежда скоро ще и се сбъдне желанието, ами сега? Не е зле да се наблегне на някой, който е на прага на 40 и е доста популярен. Райън Рейнолдс е едно доста добро предложение, но докато се стигне до него, вече ще е чукнал 40. Брадли Купър се размина на косъм. Орландо Блум и той е много популярен, а за Аштън Къчър да не говорим Mr. Green
Само давам предложения, не се ангажирам да оформям теми. И без това съм доникъде с филмографиите им. Друго, което ми хрумна и смятам, че не е лоша идея, е да спрем на имена, които сме ги гледали заради някой от титулярите, но са ни направили впечатление и ни се приискало да разгледаме филмографиите им.

# 488
  • в морето до колене
Е, не е чак като да няма идеи... просто не сме седнали да ги подредим по приоритети.
Аз бях помолила за списъци с топ.5 предпочитания, но само Джой и Мури се отзоваха...

Иначе, ето ви идеите ми - аз лично смятам, че преди да стигнем до Рейнолдс (колкото и да ми е симпатичен) бих предпочела да има задължително теми за:
Еди Редмейн
Матю Гуди
Крис Хемсурт
Джеси Айзенберг
европейците - Матиас Шьонертс; Джоел Кинаман; Даниел Брюл
афро-американците и испано-американците - Антъни Маки; Майкъл Пеня
*
след тях да стигнем до
Александър Скарсгард
Райън Рейнолдс
Джонатан Рийс Майерс
*
после евентуално
Сет Рогън и Джона Хил
Аштън Къчър
Андрю Гарфийлд
Чиуетел Еджиофор - защо пък не
*
и за фенките  Wink
Джейми Дорнан
*
нататък ... може да добавяте още.  Laughing

Я вижте как набързо подредих повече от 15 титуляра.

# 489
Добър списък, Мяч Peace. Остро ми липсват французи в него обаче, а ми се струва, че поне един е хубаво да има самостоятелна тема. Кане може би.

# 490
  • в сърцето на един мъж...
Мда, за Кане и аз бих чела темичка Heart Eyes

# 491
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз, да си кажа, че чакам за Матю Гуди темата Blush голям интерес имам към него, не само заради външността му Peace

# 492
Тъй като Джо изяви желание за Мятю Гуд, мога да се пиша доброволка за Айзенбърг и за политкоректната тема.

Друго, което ми хрумна и смятам, че не е лоша идея, е да спрем на имена, които сме ги гледали заради някой от титулярите, но са ни направили впечатление и ни се приискало да разгледаме филмографиите им.
Идеята е добра, но все пак трябва да са от водещите представители на поколението. То и на мен ми ще да има тема за Ейдън, ама има още доста да се поснима докато стигне калибъра на батковците. Малка му е още звездичката. Ще го почакам и след някоя и друга година, ако все още пишем в поредицата и тогава ще му издигна кандидатурата.

# 493
  • срещу двата комина :)))
то и аз бих чела тема за Анди Самбърг  Mr. Green

# 494
  • в морето до колене
Аз все още мисля в/у възможността да се прави тема с повече от един титуляр  newsm78
Не ми се е избистрила още идея, как да стане това...
Обаче "политкоректната", както я нарече Злата, може да бъде такава - обща за Антъни Маки + Майкъл Пеня (която да я правим заедно евентуално)
А също и една "комична" евентуално, която да е обща за Сет Рогън, Анди Самбърг + Джона Хил (в която аз също бих дала едно рамо за авторството) Макар че от тях тримата само Анди може да мине за "чист" комик, но нали вече сме си говорили за това, че поколението няма голям изявен комик. Анди е най-близкият до това.

И Мурето вместо да се строява "да чете", по-скоро да се готви да пише.   Naughty

П.П. - в този ред на мисли, може да се компилира и една "сериална" тема евентуално - да видим няколко имена от тези, които са по-известни от телевизионните си изяви, а нямат толкова силни филмови роли...

Общи условия

Активация на акаунт