COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 372
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, ако ти се прави тема за Матю, целият е твой Hug. Много го харесвам, но след Гаел (с чиято огромна филмография се задъхвам, а никой не откликва на призива ми за помощ) ме чака и Еди и не съм сигурна, че ще мога да се справя с още една тема след това. Все пак това е свързано с възможност да изгледам поне двайсетина филма, за да мога да пиша по нещичко за всеки, а не просто да притупам нещата, копвайки филмографията и биото от ИМДБ.

# 496
  • в морето до колене
Мда, кофти е така - аз вече веднъж се изложих с "празна" филмография на Чайника...
Джой, ама ти не каза нищо конкретно за филми на Гаел.  Embarassed
Дай едно-две-три заглавия да гледам. Преди Киномания сигурно няма да мога - но след нея (което е от сряда нататък) ще се постарая...
То до нова тема сигурно няма да се стигне в близките 10-15 дни, така че би трябвало да успея.

# 497
Ще го измислим, Джо. Засега има още къде да пишем в тази тема, а ни чака и още една сигурна.

Гослинг ще е новия Харисън Форд - Ryan Gosling Just Confirmed His Next Big Movie Role: Blade Runner 2!

Горното ми изказване, беше съвсем в стила на жълтите вестници. Laughing Всъщност самият Харисън също ще участва, така че не се знае всъщност каква ще бъде ролята на Гослинг.

‘Blade Runner 2’ Opening Scene Revealed by Ridley Scott Read mor … tps://tr.im/mqkPK

We also reported in April that Ryan Gosling is being eyed for the lead role, and the actor recently confirmed to Collider that he has signed on, and this project will be his next movie. No details were given regarding the character Ryan Gosling is being eyed to play, and it isn't known how many other characters have yet to be cast. Read more at: https://tr.im/mqkPK

И чистак ново интервю с Гослинг, в което потвърждава участието си във филма - http://www.complex.com/tv/iframe?pId=26aa5f02d93f4c05a4546f6d5ec … 22width=%22640%22

# 498
  • в морето до колене
Гледах и аз преди няколко дни първи слухове по темата за Blade Runner 2

Раян явно си беше решил още преди време за себе си, че ще се пробва в някой такъв тип "блокбастърен" екшън/трилър/сай-фай/нещо си...
Тъй като проектът за римейка на Logan's Run или буксува, или се разсъхна окончателно, вероятно затова се е съгласил да участва в това начинание...

# 499
Мда, кофти е така - аз вече веднъж се изложих с "празна" филмография на Чайника...
Джой, ама ти не каза нищо конкретно за филми на Гаел.  Embarassed
Дай едно-две-три заглавия да гледам. Преди Киномания сигурно няма да мога - но след нея (което е от сряда нататък) ще се постарая...
То до нова тема сигурно няма да се стигне в близките 10-15 дни, така че би трябвало да успея.
О, ще съм много благодарна Hug
Освен въпрос на време е и практически невъзможно за мен с моя достъп до едната Арена и Замунда да изнамеря някои от по-старите му испаноезични филми. До довечера ще направя списък къде съм ударила на камък и ще ти го пратя.

Тина ми праща новината за Гослинг днес, още не мога да я осмисля и да реша дали съм доволна. "Блейд рънър" според мен е филм, който не бива да се пипа, дали с продължения, дали с римейки и сериали.

Това не мога да не го споделя

Забележете надписа на чинията hahaha

# 500
  • Once there was a Hushpuppy...
Толкова да го обичам Дъстин Хофман Heart Eyes А, на снимката има и бонус - още един любимец Heart Eyes

# 501
  • срещу двата комина :)))
бухахаххаха, това гледахме ли  hahaha hahaha hahaha

# 502
Хахахахаха  hahaha

# 503
  • срещу двата комина :)))
момичета, имам два билета за Хамлет утре в НДК, които няма да мога да ползвам. Ако някой има желание да ми пише  Peace

# 504
Ама и Бенджи ли е моделка hahaha?

Кадър от "Антропоид"

Да вземат бързо да го монтират, че вече нямам търпение Whistling

# 505
  • в морето до колене
.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 21:37 от мячик

# 506
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето го човека, които винаги е готов за снимки с кучета Grinning

http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/11/tom-hardy-dogs?mbid=social_facebook

# 507
Първи тийзър на 11.22.63

# 508
  • София
Мячик, беше ли на Хамлет?
Накъмбърбачих се до гушата! И ...о, тези ръце!

# 509
Мячик, беше ли на Хамлет?
Накъмбърбачих се до гушата! И ...о, тези ръце!

Аз съм приятно изненадана, тези 3 часа и нещо минаха неусетно. Не че очаквах, да не ми хареса, но на Кориолан миналата година по едно време ми дойде в повечко. И защо са решили да не ползват превода на Валери Петров?

Добре, че са имали достатъчно време да синхронизират субтитрите, че на преките излъчвания е ад, чудиш се английските ли да четеш, българските ли.

Общи условия

Активация на акаунт