Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 357
  • 503
  •   1
Отговори
# 390
Принципеса, ще ги стискаме палците яко-с доказан ефект са!
Аз сега след като почнах да пия вигантол за дефицит на витамин Д, отново съм на въртележката с витамини Б 6 и 12. Нищо от изследване на изследване и ще дойде време за прегледите в края на октомври Simple Smile
Междуеременно ще си запълвам времето със стискане на палци за вас  Simple Smile  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Хайде Йоли, благодарско предварително за темата, откога го чакам това ново начало... Simple Smile

# 391
Благодаря ви за подкрепата, признавам, че не успях да прочета всичко и не съм съвсем запозната с вашите истории, но обещавам да наваксам и да стискам всички скоро да се хвърляме в другата тема. За сега толкова от мен. Лека вечер и успех на всички.

# 392
  • София
Воайорчето, при кого прави лапароскопията и каква беше - през корема или трансвагинална? Наскоро разбрах, че има и такова чудо и ми се струва като че ли е по-добре.
Иначе при нас ситуацията е същата - киста и лоша СГ. Така че това което трябва да направим е още една СГ и евентуално лапаро, от което много ме е страх... Аз съм при Калчев.

Здравей, Кейт. Правих трансвагинално лапаро при Калчев. Процедурата е възможно най-щадящата, прави се при пълна упойка, като след това болките не са силни. Усеща се само леко неразположение. Поне при мен. Възстанових се за 1-2 дни. Притеснението от самата процедура е нищо в сравнение с притеснението от резултата. Стискам ти палци, ако я правиш да се окаже, че не е имало нужда Simple Smile

# 393
  • Варна
Благодаря! Ще можем да посетим Калчев чак ноември, защото сега пътуваме и ще видим какво ще каже.
А след операцията имаше ли лечение?

Мецани, дано удържиш колкото е небходимо и Ема да е здравичка!

# 394
Здравейте, момичета! Simple Smile
Не знам дали уцелих темата, но мисля, че съм за тук. Ако не, моля посочете къде да се прехвърля. Искам просто да споделям с някого вълненията си около бебеправенето.
На кратко да се представя. На 32 г. съм. Имаме момиченце на 1,8 г. Simple Smile  От Август правим опити за второ бебче. За сега - неуспешни. Чаках МЦ на 8.10 или закъснение, но той дойде днес. Дано стане скоро!
Стискам силно палци и на вас! И пожелавам лека и успешна бременност на тези, които са се зарадвали с две чертички! 
Бях отворила нова тема, за симптомите при втора бременност, но не тръгна. Там историята ми е по-подробна. Може би някои вече са я чели, но ако има любопитни ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=875388.0;topicrefid=19

# 395
  • Стара Загора
Не отвайрте нови теми за щяло и нещяло. Тази тема за сега е чудесна да споделяте

# 396
  • В сърцето на любимия човек
Йоли, няма да имам възможност да пускам нова тема, така че ти си на ход  Hug
За съжаление последния комбиниран списък не е при мен, а при Меца.
Към бързите връзки на първа страница, според мен трябва да присъства и линк към актуалната тема на родилите мамчета, а не само на бременните  Peace

Пиши ми на лични, ако има нещо допълнително  Peace

# 397
  • От Луната
Пънче, не знаех за тази тема на родилите, къде да я търся? Май някой я беше пускал по-рано, ще се върна да попрегледам Simple Smile
Ами добре заемам се днес, по някое време ще имаме нова тема!
Доп.: може някой неща да имат нужда от промяна в последствие.

# 398
  • В сърцето на любимия човек
Това е актуалната тема на родилите мами от темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=875597.0;topicrefid=20

# 399
  • От Луната
Тенк Ю!

# 400
Момичета, днес празнувам рожден ден! Simple Smile

# 401
Пени, честит празник! Бъди здрава и нека сбъднеш мечтите си!  bouquet

# 402
  • Габрово
Пени, Честит празник здраве и късмет🍀

# 403
  • София
Пени, и от мен честит празник здраве и щастие ти пожелавам

# 404
Пени, слънчев и усмихнат празник и от мен. Само положителни емоции.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт