ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама! - еп.16

• 34 752
  • 676
  •   1
Отговори
# 75
Аз не съм убедена, че с линейка ще се стигне по-бързо до болницата. АГ ми каза да тръгваме в такъв случай, като ми обясни за т.н. тапа и че тя не е индикация за начало на родова дейност. Т.е. да не правя нищо.

И аз не мисля, че с линейка ще се стигне по - бързо като знам как се бавят. Дори преди месец - два съм оставала сама вкъщи за 2 - 3 дни и съм си мислила ако се наложи нещо да тръгвам с такси до болницата, тъй като идва за 3 мин. а линейката не вярвам да дойде за толкова  Rolling Eyes
Дано не ни се налага де и всички да стигнем спокойно  Simple Smile

# 76
Честита бебка, Веси Барабеси! Да ти е жива и здрава и само радости на мама и татко да носи! Бързо възстановяване и връщане към активния спорт ти желая Wink!

# 77
И тук да честитя на мама Веси, да е жива и здрава малкат принцеска.
По темата с водите - предният път ми изтекоха и бях в болницата след час. Там ме подготвяха за операцията още толкова, но всичко беше наред. Док каза, че винаги остават, не изтича всичко.
Аз имам един въпрос, малко странен. От известно време ме болят ставите на пръстите на ръцете, фалангите. При свиване е особено болезнено. Не са подути. Да имате представа дали е от бремвнността или да търся другаде причина?

# 78
  • Pleven, Bulgaria

Аз имам един въпрос, малко странен. От известно време ме болят ставите на пръстите на ръцете, фалангите. При свиване е особено болезнено. Не са подути. Да имате представа дали е от бремвнността или да търся другаде причина?
и при мен е така , казаха че е от бременноста

# 79
  • Варна
Честито на родилите мами, да се радват на пухкави бебоци.  moresmile
Ние с термините края на октомври ще си изчакаме чакането както му се вика Simple Smile

# 80
Това с болките в костите съм чувала, че може да се дължи на натрупване на пикочна киселина понеже бъбреците са доста натоварени накрая на бременността, ама не знам дали е така.

Честито на мамите на новите ни бебета! Simple Smile

Днес бях на преглед, бебето си е добре, тренира дробовете за дишане и е наддала с около 300гр. през последните 2 седмици, плацента и води в норма.

# 81
  • Германия
Честито на щастливите мами!!! Да се радват на здрави и усмихнати бебчета! За водите в подготвителния курс ни обясниха , че ако изтичат бавно-имаме време и дори ако се случи през ноща, може да си доспим и на сутринта да  се отправим към болница.....кой ли ще може да спи в такъв момент Simple Smile , но ако тръгнат с  "пляс" - легнало положение и към болница

# 82
Момичета, тъй като още никой не се е похвалил тук ще го направя аз: Имаме си първия мъж, бебе Петър на мама stambuli!

# 83
Браво на Петър, че отсрами момчетата и се престраши първи! Честито на мама stambuli, да и е жив и здрав малкият мъж и бързо възстановяване!   bouquet

# 84
Честито на мама stambuli!
Ех, че много бебчета днес  Simple Smile

# 85
  • Italia
Честито на новото мамче Stambuli ! Да е жив и здрав Петър!  Hug

# 86
Честито на мама Stambuli  Hug
Да е жив и здрав малкия фъстък и много да ви радва !

# 87
Честито нa мaмa Веси Simple Smile дa й е живa и здрaвa и много дa я рaдвa принцесaтa Мaрия :*

Aз дa ви споделя, че бебкa не е много добре. Много сa й зaвишени левкоцитите и е нa двa aнтибиотикa и системa глюкозa в моментa. В неонaтологиятa е, не ми я дaвaт, но ме пуснaхa дa я видя зa пет минутки. Не е в кувиоз. Утре ще и прaвят още изследвaния и aко още някaкъв покaзaтел е зaвишен ще й включaт трети aнтибиотик Sad Предполaгaт, че инфекциятa е в следствие мa зaгинaлия близнaк. Ще имaм повече имформaция отново утре по обед.

# 88
Шмокси, дано малката се оправи бързо и да й се радвате на воля  Praynig Praynig Praynig

# 89
  • В къщурката на хълма на феите
Шмокси силни палчета за твоята прекрасна бебка! Всичко ще е наред! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт