Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 228
  • 706
  •   1
Отговори
# 675
  • На остров
Браво на Хеленка! Правилно си им казала Мимче. Цените на тези поправки направо ме стимулират да се науча да шия на машина и да си купя една.
За промивките мислих точно със смрадлика външно да се полея.
Мира измамници има навсякъде добре че сте се усетели.
Лени радвам се много за щерката !
Жане права си голям фен съм им Wink .

Ева голяма част живеят под наем като има тендеция за покупки. За наем първа ръка се чака с години. Покупките на апартаменти са всъшност покупка на дял в дружеството което управлява сградата и този дял ти дава право да живееш там като собственик горе долу. Обаче не можеш да си дадеш под наем закупеният имот без съгласието на дружеството и то за макс 1 г. Не зависимо дали живееш или не в имота има месечна такса, в която влиза дял за ремонти, за подръжка, за управление и отопление. Тази такса зависи много от икономическото състояние на дружеството и варира в доста големи граници, тоест на едно също място таксите може да са различни в съседни сгради. Таксата може и да варира през годините в една и съща сграда. Голяма част от апартаментите нямат пералня по стандарт има общи за няколко сгради перални помещения, където има система за ббукване. Обявените цени за покупка винаги са стартови и после се надава на търг. Освен правилната цена трябва и собственика и сдружението да те харесат Simple Smile

# 676
добре де, докато си активен и работиш - плащаш си наема. А после как става този номер като разчиташ само на пенсията?

Айде бе Лейди .............. кога ще дадеш отчет, кво стана с вас .............

# 677
  • На остров
Да плащаш си наема от пенсията има добавка за наем, ако си на минимума пенсия.

# 678
Лени, супер е, че дъщеря ти така добре се адаптира, че и за работа се замисля! Браво на нея!
Дано ви го изпратят този стол, то смешна работа направо! Тук, че и изобщо по света, много се пазарува онлайн, ами случвало се е нещо да не пристигне, звъним и пращат отново веднага, също една пратка беше пристигнала половината, без проблем си ни изпратиха остатък, че даже и подарък ни направиха хората... Но клиентът се цени, ясно е, че рекламата от уста на уста е доста мощна сила.
Мира, добре че си сте се светнали навреме и не са успяли да я преметнат дъщеря ти, ама то така е, човек се учи, докато е жив и то все на различни фронтове.
Ива, ти да си честита! Жива и здрава, обичана и обичаща и смело следваща мечтите си! Весел празник!   bouquet

Аз да ви се "похваля" добре се развивам... 2 седмици, +2 килограма... Ударих 70-така и така съм +12.5кг, а 70кг ми беше лимитът, явно няма да ми се получат нещата...
Иначе каза чичо Доктор, че с бебето всичко си е ок, мерките са си както трябва, след 2 седмици пак ще се виждаме! Нямало да го има другата седмица, но другия лекар щял да е там, ако имало нещо, казвам му "Няма да има нищо! Нищо не може да има, Докторе, поне още 3 седмици!" Wink , той се смее човекът!
Говорихме си за мусака и баница, въобще чуден преглед, има-няма 10 минути и вместо за бебета си говорим за манджа! Wink

# 679
Да и аз чакам Лейдито със скорострелния си ММ  Laughing.

Лени какво да ти кажа, имам чувството, че преди около 2 години ( на около 16-17 год.)беше по-активен лИбовен период, сега аз и викам има ли някое гадже на хоризонта, а тя вика - учене, кариера ме чака. шашка ме направо. Знам , че като дойде сляпата неделя, не пита  Simple Smile.

Даре, преди Момо бяхме на нова година в Анталия в един 5 звезден ултра як хотел, то май там няма други. Та хотела беше пълен с германски пенсии, които даваха 80% от пенсията си на хотела и живеят там 3 месеца в годината, на топлъл климат и вс. екстри. Такива програми имало за немските пенсионери с избор на дестинация.

# 680
  • Ловеч
Нямате прочитане!
Ива ЧРД и хубав празник   bouquet
За промивки моят лекар каза вода и малко сода за хляб.Днес си взех направление, дано успея утре да мина на преглед.
Не че вярвам много но Меркурий е ретрограден и за всички несгоди е виновен той #Cussing outЧух тези дни все истории с загубени и забравени неща, мисля че периодът е до 10 . 10.
Лени , дано измислят нещо, много неприятно.

# 681
Пита тя сестрата и дали Тео е бил дебело бебе Wink ама той Момо спортист плувец  Heart Eyes
Лени, яде и каши, и пюрета, и си иска някой като яде някакъв плод особено, благодаря за рецептата
2в1, и аз машина заради това си купих Simple Smile най-евтината, ама за всеки случай става. При вас интересно, че само андел има апараменти, тук и така и се продават, ама в момента пазара в Кпх е жесток  ooooh!

# 682
  • Варна
А аз не виждам проблем в промивките, разбира се външни. Даже си спомням, че Перу правеше със смрадлика.
Мисля, че ри дамската хигиена под промивки се има предвид тези със дамски душ, при които разтвора трябва да проникне навътре във влагалището. Именно затова повечето момичета са писали, че при бременност промивки не се правят. За външно измиване с ръка няма проблем.
На мен Утрогестана ми причиняваше сърбеж. Още го пия. Сега заради по-обилните течения пак имам дискомфорт и се мия с вода с разтворена сода за хляб в нея. Действа идеално.
Уанче, щом така или иначе нямаш повече Утрогестан, задължително го спирай постепенно. Утрогестана не се спира рязко.
На мен Док ми каза да го пия още малко, до следващия преглед и аз на своя глава започнах да го намалям постепенно. От 3х3 го пия 2х2. След седмица две ще мина на 2х1 и така до спиране...

# 683
  • На остров
Кали благодаря, за инфото  Hug ! Содената вода, на око ли да я разтварям ?
Ще мина и аз на 2 по 1 . Сега на обед пак го изпих  Simple Smile .
Малко тъп въпрос, но мислите ли, че като отида на преглед на 5 ще се забележи, че съм взимала прогестерон на своя глава, при положение, че от днес само ще го пия орално.

Мимче и аз ще гледам за нещо елементарно то ми трябва прав тегел най вече, за някой подгъв или нещо като днес на якето. За пазара при вас не ми се мсили, даваха предавания как хората не могат да изплащат заемите и голям ужас с тези цени. Тук поне не си длъжен да изплащаш, ако заема не надвишава 50 процента от пазарната цена на имота.

Само да уточня, че това, което писах преди за сдруженията е за апартаментите, за къщите не стоят така нещата.

# 684
Къде бяхте Лени през почивните дни? Щях да те питам тези Виденов в срока ли ти докараха поне столовете или по-раничко?
МираБу- много елегантен твоя Момо , спокойно ще наддаде, щом е под твоя грижа и без досадни вируси..
Хеленка си е такава пухкавелка  Heart Eyes да я изядеш. 1/3 ти взимат за детска ли Мимче, много бе newsm78
Ината- радвам се, че сте добре с бебката. Как е Сава?

# 685
  • София
Ива, честит рожден ден, бъди здрава, щастлива, усмихната! Наздраве!   bouquet

Две в едно, няма как да разберат, че си вземала Прогестерон, споко  Wink

Мира, много ти е свястно момичето, браво!

Ината, не ги мисли килограмите, то в момента нямаш контрол над тях. Всичко е хормони. После ще му мислиш  Blush И разбира се, че още поне 3 седмици нищо няма да се случи Naughty

Уф, сто задачи ми дадоха  Tired

# 686
Креми, добре че се появи ти, че взехме да те мислим тук! Simple Smile
Сава е добре, продължава да смята и да отброява. Утре му е последният учебен ден преди ваканцията и ще видим какви забавляния ще му измислям. Искам на плаж да го водя, но съм го зпаисала на плуване всеки ден и часът му е от 11:30, т.е. никакво време, та навярно следобед ще се виждаме с хора...
Zazzy, бе уж гледам да не ги мисля, ама се сстренах днес направо! Не изглеждам като да съм качила толкова, не се и чувствам натежала, та съвсем не очаквах, че съм ударила 70-така... Успех с товите задачки! Simple Smile

# 687
Сетих се сега  ooooh! Ината прекрасна торта - много весела. Видях я аз, но се отвях. Браво, майстор си ти. На Сава приятна ваканция, а ти не ги мисли килограмите - още с раждането ще паднат 8-10.
Креми и ти не си слагай излишни притеснения на сърце.Всичко ще е наред, то не останало.
Да покажеш новия дом, кога е плана да влизате в него?
Мира много се радвам за дъщеря ти, умно момиче е и ще се справя все по-самостоятелно.А лоши хора има на всякъде, добре си наблюдаваш чедото от тук и помагаш при нужда.
Тоби то до сега нещо друго ретроградно беше  ooooh!, кога ще дойде хубав период, че много се заредиха ретроградни серии.

# 688
  • На остров
Inata прекрасна бременна си   bouquet ! Не ги мсили хич тези кг  даже ми се струваш слаба! Ти колко си висока ?

Зази благодаря ти  Hug Hug

# 689
Eeee, благодаря ви много! Simple Smile

2в1, 170см съм, средна работа. Wink

Хайдеее, спускам кепенците аз! Отивам да спя. Ударих един лак и чаках до сега да поизсъхне, топ-лакът ще го слагам утре сутринта.
Смятам да отида на накупя малко пролетни китки да набучкам в саксийките отпред, че всичко уморих тази година, включително магданоза и ментата...

Общи условия

Активация на акаунт