Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 228
  • 706
  •   1
Отговори
# 690
Уанче, много интересно това с добавките за наема. Различен свят, направо.

# 691
Ината, лека ти нощ! WinkЕкстра са ти килцата, слабичка си си ти Hug
Иве, Ч.Р.Д,  здраве, щастие и сбъднати мечти от мен  bouquet 
2в1, Mr. Green никой няма да разбере, спокойно има много време Wink
Лени и Мира,искрено се  радвам на оправните ви момичета, а на вас много Hug Hug
Жане, слуша ли момата? Кажи как сте? Hug

# 692
Ето ме, благодаря за палците Hug Едва сега се прибрах, че имах и малко задачки след срещата (естествено чаках почти час след определения час Rolling Eyes) Нямам време да чета назад в момента, така че ще пусна един бърз отчет (е, не толкова бърз като ММ Mr. Green)
Скрит текст:
СГ е с резултат астенотератозооспермия  Rolling Eyes След месец пускаме още една и ако е с подобен резултат кандидатстваме по фонда... По-късно ако се интересувате ще пусна фото за който разбира newsm78 Мислех да спазим всички изисквания, за да видим реалното положение на нещата, но ден преди СГ бяхме на гости и ММ пи 1-2ракии и няколко бири... мисля, че добре се получи Thinking В края на краищата целта ни е фонда, а тази СГ се признава... остава още една... Срещата със светилото не ме разочарова, защото и не очаквах нещо повече - опита се да ме убеди да започваме стимулации и инсеменации без да разпита дори за историята, поръчка ме малко с вагинален ехограф и ми изписа изследвания, които ще видя после какви са - май МБ. Засега толкова, по-късно или утре като имам повечко време ще пиша пак Hug

# 693
  • На остров
Лейди стискаме палци за фонда  Praynig

Даре сега поразгледах за теб специално как стоят и нещата с пенсиите. Ако си работил е ясно, ако не си имаш право на минимална, ако си живял минимум 40 г в страната между 16 и 64, но ако си роден след 76 може да броиш само от 25 нагоре. Тази минимална пенсия е по ниска за семейни и по висока за сингъл.
И е доста скромна сума за тукашният стандарт. Всяка допълнително получена крона по някакъв начин ти намалява тази гарантирана минимална пенсия.
Разбира се и на пенсиите и на майчинството си плащаш данъци преди всичко. Въобще това с данъците до живот. Данъците са високи и са според общината където живееш, като за тези които получават много стигат до 60/ 65 % от дохода иначе средно са между 32 / 40 %. Тук като цяло заплатите не са супер високи и не можеш да стигнеш фантастичните суми в Германия или САЩ независимо на каква позиция си . Добре платен адвокат с изградена кариера да кажем ще получава в пъти по малко тук от колкото в САЩ или ДЕ .

M♡m♡S♡999 аз също не съм забравила, че готвите опит и си стискам палци  Hug. Да разбирам ли, че в момента не работиш?

Сега ще правя торта панакота  Heart Eyes

# 694
Само не разбрам защо върху пенсията има данък. Е, ясно е, че преди това трябва да си генерирал по някакъв начин пенсионен фонд, за да получаваш съответно след това.
Ава, и в Кипър съм чувала, че има през зимата много пенсионери, които живеят на хотел.
Много е хубаво човек да може сам да си планира работното време. Ей сега доработвам, но пък си бях следобяда в къщи и си посвърших разни мои неща.

# 695
Лейди, втората СГ трябва да е в друга клиника, освен, ако няма някаква промяна. Морфология изследвахте ли? Николов е свестен, но идва веднъж в месеца и не е много опция да се прави тук опит, защото тукашното "светило" е обикновен гинеколог.
Мира, Лени, браво на оправните ви девойки Hug
А Момо и Хеленка са си добре. Всяко дете си е индивидуално.
Ината, хич не ги мисли кг, ти си толкова елегантна бременна Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 18:52 от lucky duck

# 696
  • Варна
Две в едно, много беше интересно това, което сподели. Наистина при нас нещата с данъците и осигуровките са доста либерални. И то за хората с високи доходи. Колкото по-висок е дохода, толкова по-малки са осигуровките, защото осигуровка се дължи до 2500лв. Вярно, че после пенсия и болничен се изчисляват върху осигурителния доход, но...
Ина, и аз мисля, че си манекенска бременна. Ще влезеш бързо във форма. А и нали си купила дрешки за после... Мотивацията е силна. Аз нарочно гледам да не купувам много широки дрехи, че да ми стяга и да не се успокоявам. Въпреки, че от две години все ми стискат дрехите де...  Embarassed

# 697
  • В градината...
Ива, бъди все така щастлива и още повече с едно пухкаво бебче догодина  Hug

Идка вече се гушка в мен и ме търси, невероятно е. Глезанче сладко  Heart Eyes

Пате, радвам се, че си тук  Peace

Рансън, това е супер  Naughty ще има фонд по лесния начин, пък, дай Боже, да не ви се наложи.

# 698
  • В полите на Пирин планина
Ива,честит рожден ден!
Скрит текст:

# 699
  • Варна
Ивееее, четох, четох днес и щях да те пропусна...  Hug
Много здраве, щастие и късмет ти желая, мила!   bouquet

# 700
Ама,много сте несериозни Crossing Arms.Като дойде края на темата и спирате да пишете.

# 701
  • На остров
Ми аз изгледох всички възможни бебешки сайтове  Laughing то колички, то дрехи какво ли не прегледах. И около имената се потрудих въобще  Laughing Laughing Laughing

# 702
  • В градината...
тази тема скоро ще стане нечитаема - седмица мине и нова тема  ooooh!

# 703
  • На остров
Е хайде сега Перу  Flutter

Сега преглеждам шевни машини за начинаещи  Sunglasses

# 704
Перу, много мило ми става като те чета. Представям си ви гушнати с Идка Heart Eyes
Две в едно, нищо сложно няма в шевната машина. Ако има нужда, ще помагаме. Не си струва толкова пари за един тигел. Взимай една смело Hug
Дано Звездичката са добре!
Аз тази вечер направих нейния хляб с лимеца, много мек стана и се изпече чудесно.
Наистина тази вечер голяма тишина  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт