90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Габрово
Иринита,благодаря! HugПрекрасница си ти! :*
Скрит текст:
Аз съм те виждала някъде...ама къде ли Wink
Папурче,помага зеленцето Simple Smile

# 256
Честит рожден ден на патерица, на девойките дето празнуваха -видях  ви но не можах да пиша. Да сте живи и здрави и много щастливи!
Вили Hug
Или ще мина на ориз в краен вариант или ще преправя диетата -второто по вероятно .Вчера за малко да ме карат в болница а сме на риба и не знаех даже къде да ида в този район .Щях да умра от боб, такива нечовешки болки все едно ми режеха корема с ножове--просто не мога да издържа на тоя ад повече.Предния път на диетата от леща така патих веднъж сега от боб и господ да слезе да каже че е полезно няма да повярвам. Не може нещо дето е полезно да причинява такава нечовешка болка.

# 257
Леле, че прекрасни снимки. Толкова сте прекрасни и лъчезарни  Hug Hug Hug
Тамара, аз имам подобен проблем с бобови ( имам колит) и в този ден ям елда, ориз, грах и картофи. Всичко друго съм го отписала, защото ме боли много

# 258
  • Виена, Варна
Привет, не мога да ви изчета днес Simple Smile Аз имам след плодов минус (-500). Предният плодов на грозде беше с по-добър резултат. Ядки не съм яла, само около кило грозде и много вода.
Днес - белтъчен:
з. пропуснах я (изпращах мъжа ми в командировка и се улисах...)
о. риба и салатка
в. същото наполовина
Успешен ден на всички!

# 259
Леле, че прекрасни снимки. Толкова сте прекрасни и лъчезарни  Hug Hug Hug
Тамара, аз имам подобен проблем с бобови ( имам колит) и в този ден ям елда, ориз, грах и картофи. Всичко друго съм го отписала, защото ме боли много

Елда и картофи ми е немислимо правя извънземни плюсове от това ,ориза веднъж ок веднъж не е ок май е от вида ориз.Само с ориз и картофи според мен ротационния принцип на диетата е безвъзвратно загубен единствено варивата които имат и белтъчини го правят възможен,ориза и картофа са чист въглехидрат.Същия ефект може да се постигне със  смесено хранене въпроса е да го измисля колко на колко и какво и после и да си го тествам върху себе си Mr. Green

# 260
Ириниткааааа, парче и половина си ти!!!!, а там където си се барнала си една много стилна мацка!!!!Браво, много ми хареса! Hug Hug Hug
Илянка хич да не си мисли да ни засенчва Hug Hug Hug....че и тя е от яките мадами hahaha hahaha
Атари добре си се завърнала....мерси за комплиментите, радвам се че ще вървим заедно и ти пожелавам добри резултати!

# 261
Здравейте мили хора, аз се завърнах от почивката си(Беше уникална красота!!!)  ...и завърнах малко от килцата си  Laughing

След почивката се качих на кантара и ми прилоша..бях нагоре с 4 кг  Shocked А не бях яла боклуци и тн..вярно, не спазвах режима(Карах по-скоро на разделно колкото можеш..и тук таме някой греховен сандвич  Whistling) , ама чак пък толкова ?!? Слава богу, май ще се окаже брутално задържане на вода, защото за ден и половина, над 2.5 кг си заминаха без даже да усетя. Още кило и половина и продължавам със слабеенето  Sunglasses

Равносметката след първия ми воден ден:
-5кг в тегло (Можеше и повече)

Гръдна обиколка: -3см
Талия - 4см
Ханш - 2см (Много слабо..а там имам най-много за махане)
Бедро -3см
Бицепс - 2см

Вчера ми беше ден за въглехидрати, ядох спагети с доматен сос, а за вечеря кроасанче.

Днес съм на плодове, започнах с едно бананче.

Поздрави  Hug

# 262
Тамара, ти си знаеш. Аз слагам основно грах, комбинирам с много малко ориз, да кажем, или много малко ориз с неутрални зеленчуци. А и царевица хапвам. Картофи не обичам.

# 263
  • Габрово
Мими , hahaha hahaha с едно ще ви засенча със сигурност-180 см без обувки Wink нямам конкуренция,да си знаеш,а иначе всички сме от ЯКИТЕ МАДАМИ,нали?

# 264
Червеното цвекло неутрален зеленчук ли е? newsm78

# 265
  • София
Irinita, много красота, много стил на тая снимка в зелено! На другата-сал красота!
валерита, браво на това, че не се отказваш и си преодоляла плюса от отпуската, пиши по-често Hug
Тамара - съжалявам за проблемите с боба, киноа е вкусно и полезно решение, ако искаш, ще пратя рецепта със зеленчуци.  какво ли е извънземен плюс Thinking

# 266
Енита2 кг е извънземен плюс за мен  от кризата снощи съм 1500 + ама въобще и не съм си въобразявала че при тия болки на корема му е в ред и ще си преработи всичко послушно .Киноа ,нахут и грах са ми алтернативата, с тях нямам проблеми -ще видя ма,аз обичам експериментите  и сигурно ще пробвам и това дето съм си навила на пръста Mr. Green

# 267
Тами, ти още ли искаш да отслабнеш? newsm78
Направих клековете, Жулиет?

# 268
  • Русе
Охххх, буболечката заспа, едни чинии, едно пране.... Най-сетне да ви видя, и какво виждам...Прекрасна Иринитка, тооолкова хубава жена, мацка.. Heart Eyes Мимии и ти..Страхотни снимки, втората си я вземам за скрийнсейвъра  Mr. Green , изгарящата ти пък си ми тооолкова положителна и чаровна, ама и твоето бонбонче е мнооого сладко, прекрасни снимки, друго си е на балкана..  Heart Eyes  Hug , клековете след малко ще ги направя...  Crazy
Аз драги ми съфорумчета, от днес съм в почивка...Отчет -10.5 кила... Малко са, но...колкото толкова, който му е слаб ангела..Днес след плодов бях -500, та старт 96, край 85.5. Втора врътка ще има, нищо чудно и трета..  Joy Но има време... Сега в почивката ще направя всичко възможно да сваля някое друго килце, единствено кабернето ме притеснява... Joy , че зима иде.
Днес з-кафе и банан, о-картофена яхнийка с фпз, салата домати, в- на гости сме, белтъчна ще е сигурно
Иначе съм тук, няма да зачезвам, че ми е много готино с вас...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

вангоби хубав минус  Heart Eyes , Цвете пък за твоя нямам думи..  Heart Eyes

Хайде, отивам да клякам докат шушона наня..  Hug на всички

Аууу, 180 клека ми сe увидяха... ама ги направих .. Crazy

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 13:54 от Juliette14

# 269
Ааааа Гени бъркаш, аз не ходя на фитнес  Mr. Green но ти благодаря  Hug значи имам стегнато тяло и без фитнес и клекове  hahaha
Малката се разстройва, когато заплачат другите деца! Баткото до миналата година плачеше сутрин-самата раздяла му беше трудна, после не му тръгва следобяда, но сутрин....... Гени при вас обръщат много внимание на децата, тук по-скоро им липсва ласката  Hug Имам познати в Англия-децата ходят с голям кеф и на градина, и на училище! Ще свикне и малката  Wink
Изгарящата поздравления за зареждащият уикенд, страхотна бонбонка е малката  Heart Eyes
Ехе Мими видях те, страхотна си, много добре изглеждаш  Hug  Само кантара ти се е бъгнал нещо и отчита плюс, същата си си, както на снимката с палтото и бялата шапка   bouquet
Брей, брей, че слаби бургазлийки  Crazy Иринита страхотна си, не зная защо толкова искаш да видиш 55 на кантара  newsm78 А и какво опънато лице имаш браво, аз  на 33 и вече си отглеждам бръчките  Crossing Arms Разкрий тайната  Hug
Тамара ти всеки излет го бележиш с нещо-пръстче,змия,корем....  ooooh! Развеждай се тогава с варивата!!! Няма ли да се прибирате от язовира, не е ли студено вече там? ти с кантара ли пътуваш, признах те  hahaha Нана така пътува, аз все нямам място за кантар, дали пък нарочно не му намирам място  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт