Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • Deutschland
Миналата година около зимата Лидл бяха пуснали имитация на Бос Ориндж и имаше много доволни дами в темата. Тази година няма:( В един Лидл в Пловдив търсих, но имаше само Коко

# 676
  • Чукарландия
Благодаря, MenervaHug

Въобще не си ме подвела, нито пък някой друг. Рискът си е мой, така, че никой не е отговорен за това какви ги поръчвам аз. Joy

# 677
Момичета, днес попаднах в един китайски магазин в  Благоевград на реплики - на кутийката пише Story of love. Имаше голям асортимент, шишенцата и опавките доста наподобяват оригиналите. А ароматите ухаят доста приятно , дори на скъпо ,а струваха по 7/8 лв. за 100 мл. Та въпросът ми е , някоя от вас срещала ли ги е, имате ли лични впечатления за дълготрайност и т.н. Ще се радвам да споделите!!! От мен това е, много усмивки на всички парфюмни феички Hug Heart Eyes

# 678
  • Варна
Малката черна рокличка я направих с капки 1:1 и много нетрайна ми се вижда. При вас как е концентрацията и трайността.
Купих и Олимпеята пак 1:1 - трайността е много добра , аромата също много ми хареса.

# 679
  • BG-DE
Роклята и при мен е 1:1 но е доста трайна, а в същата концентрация Олимпеата хич я няма, а толкова ми се иска да я усещам по-наситено и да не се фущя през час   newsm45

# 680
  • Karlovo
Момичета ,на кой парфюм казвате Роклята   newsm78 ?

# 681
  • Варна
Момичета ,на кой парфюм казвате Роклята   newsm78 ?
На La Petite Robe Noire Guerlain  -  Малка черна рокличка
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire-14681.html

# 682
  • Бургас
Le petite robe noire-Guerlain в превод Малка черна рокля,при мен също е много трайна както и Олимпея,усещам си го по цял ден.

# 683
  • Karlovo
 newsm51 благодаря още утре тичам към Рефан .

# 684
  • София
Черната рокля при мен трае по повече от 8 часа, при това без капки.  Whistling Peace

# 685
  • Deutschland
Момичета, днес попаднах в един китайски магазин в  Благоевград на реплики - на кутийката пише Story of love. Имаше голям асортимент, шишенцата и опавките доста наподобяват оригиналите. А ароматите ухаят доста приятно , дори на скъпо ,а струваха по 7/8 лв. за 100 мл. Та въпросът ми е , някоя от вас срещала ли ги е, имате ли лични впечатления за дълготрайност и т.н. Ще се радвам да споделите!!! От мен това е, много усмивки на всички парфюмни феички Hug Heart Eyes

Имам такава имитация на Дейзи( Марк Джейкъбс). Трайността е не повече от 10 минути. Шишето е същото като на оригинала, но толкоз.За другите нямам идея, но този не струва

# 686
Поръчах си Elie Saab от Баргело и днес дойде  newsm44 .Най-после се събрахме с този аромат,пръснах на китката да си го мириша,а утре ще съм с него на работа .

Сподели ни утре как е като трайност и наситеност при теб, след като го разносиш през деня.  Simple Smile

Имам  Elie Saab на  Баргело от близо година -  много класен, много женствен, истинска красота силен, чист и цветист. Връхните нотки са сладки от портокалови цветчета, в основата е жасмин, а след това преминава в  дървесен аромат смесени с мед, за да му се даде сладък, малко зелено и горчив аромат. При мен издържа около 5 до 6ч. 
Не знам защо, но ММ   ииииизобщо не го харесва и съм получила забрана да го използвам  когато сме заедно   newsm45 .

# 687
  • Karlovo
Glamur като го носиш има ли шлейф при теб ? Моя мъж каза че го усеща само ако се доближи до мен .Не че това ще ме спре да си го нося .Другото което забелязах е ,че ако парфюма има шлейф ,аз го усещам при движение само ,а този на Ели Сааб го усещам постоянно ,все едно съм в облак. Много съм нова с парфюмите и тепърва се уча ,ще се радвам на мнения .За Императрицата на Рефан ,каза ,че съм умирисала цеха,навсякъде миришело .

# 688
Момичета, тази Лидълска имитация на Coco Mademoiselle има ли я налична в момента...

Може ли да споделите как е трайността като часове ориентировъчно и наситеността при Вас...

Аз съм го тествала веднъж, но това беше преди около 3-4 години и имам много бегли спомени.

# 689
  • BG-DE
allforone, има я във всеки Лидъл. Аромата е плътен и първоначално осезаемо се усеща но не е особено траен. Само че, не знам защо, на мен този парфюм не ми се вижда много близък до оригинала  newsm78, имам Мадмоазелата, но не ми е любим, и съм сравнявала с Лидълския ами върху мен са си като два съвсем различни парфюма  33uu 

Общи условия

Активация на акаунт