Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откога децата могат да консумират солети и какви са препоръките за Кроки?
Какви съставки имат солетите и какви са мненията за консумацията им от деца?
Как родителите възприемат необходимостта от предлагането на нездравословни храни на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откога децата могат да консумират солети и какви са препоръките за Кроки?
Според различни мнения в онлайн форумите, децата могат да започнат да ядат солети след навършване на 1 година. Препоръчително е те да са безсолни. Въпреки че не се считат за здравословни, в умерени количества могат да бъдат предложени при специални поводи или в паркове. Що се отнася до Кроки, повечето участници препоръчват избягването им поради високото съдържание на сол и мазнини и ниска хранителна стойност.
-
Какви съставки имат солетите и какви са мненията за консумацията им от деца?
-
Как родителите възприемат необходимостта от предлагането на нездравословни храни на децата?
-
Как реагират родителите на натиска от страна на другите относно храненето на децата си?
-
Какви алтернативи могат да предложат родителите вместо чипс и снаксове?
Еми всеки ден, по парковете и градинките виждам бебета на по 10 месеца, с пакет пуканки в количката и папкат доволни. Някой ако почерпи сина ми, аз отказвам, а те ме гледат много странно. Как можело да не давам на детето

.