За За нощнота хранене бебчетата трябва са ми да се откажат,поне така мисля.Моята като заспи в 22 часа и се събужда в 8 сутрината.За захранването се чудя още дали да го започнем в 4-я или 5-я месец.
ръмжи вече се храним на 4 часа през деня но и нощното хранене си го имаме понякога в много редки случай пропуска чак на сутринта но обикновенно заспива към 20:30 -21 и след това или в 2;30 или в 4:30 ми става различно ...колики имаме страшни все още до кога ли няма ли да минават вече..вие как сте с тях
давам му чай на хип но с малко захар че не го пие иначе днес и ще ни мерят миналия месец на 1 месец бяхме 4650 кг
толкова за сега от нас хубав ден
ръмжи вече се храним на 4 часа през деня но и нощното хранене си го имаме понякога в много редки случай пропуска чак на сутринта но обикновенно заспива към 20:30 -21 и след това или в 2;30 или в 4:30 ми става различно ...колики имаме страшни все още до кога ли няма ли да минават вече..вие как сте с тях
давам му чай на хип но с малко захар че не го пие иначе днес и ще ни мерят миналия месец на 1 месец бяхме 4650 кг
толкова за сега от нас хубав ден
опитала ли си да даваш Био гайя, тя съдържа полезни чревни бактерии
а за захарта дето добавяш последно бях на една лекцияу където отричаха тотално да се добавя захар към водата на бебето, защото и тя е чужда храна за него и от нея се предизвикват колики... на нас чая на хип не ни помогна хич.
Измъчихте се! Дано минават вече!
И аз знам, че не е хубаво да даваш захар. Ти кърмеше ли? Ако да - пий ти чай вместо бебето и до него ще стигне през кърмата. Аз така действах и почти не усетихме коликите с малката. Късмет днес с ваксините!
и корема му къркори страшна работа дано да минат тея колики се надявам поне до другия месец wave кърмя да -ще пробвам с чая благодаря за съвета 

благодаря момичета

Иначе си прави 5-6 часа като заспи, после кърмене и пак спи 2-3-4 часа.
бил е на 22
Днес ще се обаждам и извинявам за разсеяната си тиква. 
,не искам да те отчайвам,

също не давам навсяко хранене, а чат пат.