Работа, CV-та, HR-и, съвети - 47-ма тема

• 49 406
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Аз не мога да си сложа снимката в CV- то в jobs.bg,не мога нито от комп.,опитах дори и от ФБ,но не мога ....

# 61
как тъй от фб?

# 62
  • София
Кандидатствах за учител. Предупредиха ме, че дори да ме назначат, ще е на срочен договор до края на уч.година. Нещо не ми се връзва, нали има изпитателен срок. През лятото без доходи, след това пак 9 м на работа и т.н. Не вярвам всички учители в България да са на срочни договори.

Ако някой е наясно с трудово-правните отношения в образованието ще съм благодарен да сподели .

# 63
  • София
Кандидатствах за учител. Предупредиха ме, че дори да ме назначат, ще е на срочен договор до края на уч.година. Нещо не ми се връзва, нали има изпитателен срок. През лятото без доходи, след това пак 9 м на работа и т.н. Не вярвам всички учители в България да са на срочни договори.

Ако някой е наясно с трудово-правните отношения в образованието ще съм благодарен да сподели .

В какво училище? СОУ? Питай в темата на учителите.
Иначе и на мен по школите ми предлагат такива срочни договори до юни.

# 64
  • София
Заради делегираните бюджети е тая тъпотия.
Не е законно, но най-добре питай в съответната тема.

# 65
  • София
Какво отговаряте когато ви се обадят, за да ви поканят на интервю, но същевременно ви питат имате ли въпроси относно позицията?

Бих отговорила, че със сигурност имам, но предпочитам да ги задам очи в очи по време на интервюто  Simple Smile

# 66

Чувала съм, че го правят в частните училища. Не е редно, дори не е законно, но явно са намерили вратичка.... Thinking Crossing Arms

# 67
  • София

Чувала съм, че го правят в частните училища. Не е редно, дори не е законно, но явно са намерили вратичка.... Thinking Crossing Arms

Училището е държавно .

# 68
Вече май е законно, след като приеха някакъв нов закон за бюджетите, но по-добре питайте специалист.
Относно Еxperian, доста стабилни. Стаж ли ще карате в Analytical team или постоянна работа?

# 69
  • София
Делегираните бюджети са за календарна година, а не за учебна. Не ми се вярва специално за учителите да са измислили различен закон. Зависи за какъв точно договор става дума (дали за щатно място/по заместване) и за какви точно часове. В срочните договори също има изпитателен срок.

# 70
Делегираните бюджети са за календарна година, а не за учебна. Не ми се вярва специално за учителите да са измислили различен закон. Зависи за какъв точно договор става дума (дали за щатно място/по заместване) и за какви точно часове. В срочните договори също има изпитателен срок.

Има да, има и по-дълго предизвестие.

# 71
имам приятелка ,която е гл.счетоводител в държавно у- ще и е през цялата година,но за учителите дали е същото ...а за снимката - не мога да я поставя от моите картини....

# 72
Снимка може да се ъплоудне само като файл.

# 73
celika, хубаво е, че имаш предложение и казваш, че е свястно - супер! Дано се наредят нещата в твоя полза  Peace

# 74
Благодаря! Свястно защото е работа е точно като за мен. Досега не съм получавала предложение за работа, която отговаря на опита ми.

Общи условия

Активация на акаунт