Нашите кухни - 61

• 105 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
mumbus, благодаря!
Още тази събота отивам да пробвам.

# 76
Успех! Най-важното е че е бързо, чисто и евтино Grinning

# 77
Благодаря за новата тема!

Asuka, и аз аз търся подходяща силиконова подложка за протекция на паркета пред входната врата. Търся някакво прозрачна, непързаляща се пътечка, която да мога да използвам в дъждовните дни и да махам, когато е сухо. Още не съм гледала офис постелките в Икеа, но на мен ми трябва по-дълга. Входната ми врата е точно, като на снимката на темата. Влиза се отвън направо вътре.

Сетих се, че такъв прозрачен, плътен силикон съм виждала на ветроупорните завеси и завесите за хладилни камери. Планирам да проуча по- подробно дали такова решение няма да ми свърши работа.

Нова тема Simple Smile ние точно пред вратата, която е също като вашата ,махнахме няколко реда от паркета и сложихме черни плочки ,които са по-лесни за поддръжка пред външна врата.
 Peace

# 78
  ellisa.s , Това е страницата на един магазин в София където се предлагат много самозалепващи се фолио - разгледай я - имат най-богат избор . http://www.ideizadoma.com/folio.htm

# 79
Другaтa годинa се очертaвa нaй-нaкрaя ремонт нa кухнятa,те сегa обмислям проектa.Зa плот с вгрaдени гaзови котлони  имa ли изисквaне къде дa е гaзовaтa бутилкa,дaли може в шкaфa под тях?

# 80
  ellisa.s , Това е страницата на един магазин в София където се предлагат много самозалепващи се фолио - разгледай я - имат най-богат избор . http://www.ideizadoma.com/folio.htm
Много благодаря!
Има доста богат избор наистина. Аз купих 2 м. от едно, което ми стори подходящо. Утре ще пътувам натам и ще направя пробата. До кухнята има една много мъничка стайчка, която още не съм решила за какво точно ще ползвам, но там има същите плочки. Ще лепна първо върху тях и ако се получи, другата седмица ще облепя и кухнята. Ще пиша за резултата.

# 81
  • Раковски
Другaтa годинa се очертaвa нaй-нaкрaя ремонт нa кухнятa,те сегa обмислям проектa.Зa плот с вгрaдени гaзови котлони  имa ли изисквaне къде дa е гaзовaтa бутилкa,дaли може в шкaфa под тях?

Може под тях, но фурната ще трябва да е другаде.

# 82

Може под тях, но фурната ще трябва да е другаде.

Блaгодaря!Искaм фурнaтa дa е нa по-високо,че тaкивa белези имaм от реотaните й  Sad

# 83
  • София
Близо до нас отвориха офис на Морато, а вече трябва да се захващаме с проект за кухнята.... Много ли дерат кожи, имате ли идея?

# 84
  • Sofia
Близо до нас отвориха офис на Морато, а вече трябва да се захващаме с проект за кухнята.... Много ли дерат кожи, имате ли идея?
И аз се интересувам от същото..В младост 4, нали?

# 85
  • Раковски
В сайта си имат цени, смятате квадаратурата и цената и гледате за ко става дума.

# 86
  • София
Да, в Младост4.

Интересува ме по-скоро за проект дали взимат много?
Още нв стм проучвала други фирми и за жалост цените на сайта им не ми говорят нищо.

# 87
Да, в Младост4.

Интересува ме по-скоро за проект дали взимат много?
Още нв стм проучвала други фирми и за жалост цените на сайта им не ми говорят нищо.
Проекта за новата ми кухня в апартамента си го направих сама. Съобразих се с това, не само да изглежда добре, но и да е удобно и практично / всичко да ми е "под ръка" /, да има възможност за бързо и лесно почистване и достатъчно място в шкафовете, защото на мен лично уредите и принадлежностите по плота и стените ми създават усещане за разхвърляност. В последствие с майстора уточнихме детайлите. Човекът ми даде някои доста добри идеи, за които не бях помислила, договорихме цената с плюс - минус и се получи чудесно, без да давам излишни пари за проекти. Пък и ти най-добре си знаеш как си организираш нещата в кухнята и кое къде искаш да ти е.

# 88
mumbus, Много, много благодаря!
Днес облепих плочките на малката стая и резултатът надмина всичките ми очаквания. Стана малко по-бавно, защото изрязвах за всяка плочка по отделно и много прецизно напасвах шарките, въпреки че фолиото, което купих е максимално изчистено. Другата събота и неделя се заемам и с кухнята. Със сигурност след време ще сложа нови плочки, но за сега спасявам положението.
Специални благодарности и от мъжа ми, защото той, милият, нямаше да понесе още един ремонт.

# 89
ellisa.s, Много се радвам, че си доволна от резултата. Аз го лепих нацяло, защото е лесно почистването след това, няма риск да се забели и отлепи. Много ме разсмя с коментара на мъжкото доволство , че ремонта се отлага. Ами те са така, само ние се хвърляме надолу с главата следвайки мечтите си за по-красив и комфортен дом.

Общи условия

Активация на акаунт