Харесва ми, че повечето функции са по-интуитивни и няма безкрайно ровене в менюта, иначе както казах- гледам да не разчитам на нет и навигация, щото това са много чупливи системи и може да се окажа в средата на нищото без комуникация.
Особено пък за плащания...аз по принцип гледам плащанията ми да са съзнателни, а не между другото, по възможност в брой, не с карта, така човек повече се усеща какво има и кога се олива с харченето. Доста от модерните технологии за съжаление приспиват и ни карат да се усещаме по-богати, отколкото сме...
А, сори, ако детето ми блее, няма аз да подскачам, като ми бръмне телефонът: ако е забравил домашно, това е урок да не забравя в бъдеще. Как ще се научи да помни, ако мама винаги е на линия във Вайбър?Кристина, правиш голяма мечешка услуга на детето си- уж всичко е наред, но въобще не е. Утре ще забрави работен ангажимент, щото я няма мама с Вайбъра да му напомня.
А за домашното по Вайбър думи нямам-ами да помнят бе. Като не могат да помнят ами да си записват...в тетрадките.